Veselo tnx za info bas cu pogledati jer i nama bi takve hlace dobro dosle.
Angelly nista onda drzimo fige da to sto prije krene i najbitnije da je sto brze vani😁
Damnarexx super za malca...al lijen ko i vecina muskih 😆😆 sta da on vuče...hoce na gotovo 🤣🤣 Kak sad? Kombinirate sve?
Za atopijski se nama A derma dobro pokazala...osim nje sam imala preporuke za neku marku iz DM-a al se ne mogu sjetiti...neka će se sjetiti jer znam da smo ju spominjali 🤔 Ali pošto nije u pitanju atopijski vjerujem da koju god masnu izaberes ce biti dobra.
.
Mi smo dobili rezultate testiranja krvi na alergiju i ispalo je da je alergičan na jaje,ljesnjak,kikiriki,prasinu macku i mlijeko. S tim da je na jaje bas dosta alergican i na kikiriki a ovo ostalo je malo.
Macku imamo u kuci i mlijeka popije na litre bez reakcija...cak ni atopijski nema otkako je beba bio tako da 🤷♀️🤷♀️
Dobili smo u 12om mj termin pa ce ici na pregled u bolnicu i vjerojatno da ga bockaju za alergije.
Ifka pa bas uzas...sve vam krenulo kak ne treba. Pa jel to opet u vrticu pokupila ili je ovako joj se samo nadovezalo na prijašnju bolest? Drzim fige da sto prije prođe i ko sto Losa kaze da ne prijeđe na vas.
Koliko jedva cekam da krene u vrtic a ja raditi toliko mi muka kad vidim sta sve pokupe tamo. Pa u lijepoj nasoj cu odmah dobiti i otkaz budem li morala izostajati s posla zbog malog.
Evo nas danas se tek vratili iz Zajeba. Super nam bilo, prespavali kod sogorice, ja porijesavala sve poslove i mikro shopping, a M uzivala. Ona je toliko bila dobra na putu, spavala između nas ko da joj je to najnormalnija stvar, sve je mogla jesti, nista joj nije smetalo, tako da bi svaki tjedan isla s njom nekud sad. Na 1 noc 🙈🙊...
Damnarexx super da ste pusteni, nadam se da ce E i muz biti dobro. Meni je za suhu kozu bolja Mustela.
Lorena brzo ozdravljenje
Ifkaminja ajme uzas... I vama brzo da ozdravite zelim...
Uff koliko bolesnih opet... Te viroze su zeznute jako.
DeeDee M ne ide u lokve obično i ne voli kad pada kisa zeli biti unutra, ako ode van to bude kratko pa kad smoci noge place skini mokro mokro brisat... Tako da neznam ni dal ce nam cizme trebat.
E da se malo hvalim 🙊... danas bila na informacijama u vrticu znaci ja sam oduševljena. Tete su je toliko nahvalile i pokazale mi neki njihov dnevnik koji vode kao sto ona sve ostvaruje. Mislim znam da je za mene najbolja i da ju gledam kroz ruzicaste naocale, al da ju netko strucan toliko nahvali nisam ocekivala. Znaci taj osjecaj ponosa je nepocjenjiv bio. Pokazale video di ona prepoznaje svih 20 životinja sa puzzli imenom, glasanjem i slozi te puzzle od 2 dijela. A da ima djece i u vrtickoj grupi koja to neznaju. I da kad su govorili o grozdu teta je rekla da se od njega pravi sok, ona da se digla i rekla i vino. 🙊😊❤️
Za jaje smo znali i zbog njega je i isao vadit krv...ovo ostalo kaze dr da je manji postotak jedino kao na kikiriki je veci...jeo je onaj filps s kikirikijem i bez reakcije...ovako mu jos nisam probala dati...isto tako i lješnjak..pa svuda ga ima..u Nuteli,onim puding desertima,kolacima.Nikad na nista nije reagirao osim na jaje. Za mlijeko kaze da sad vec vjerojatno nije alergija nego preosjetljivost i da bi ko i za jaje trebalo proci do trece godine.
U 12om mj.ide u bolnicu na pregled i da ga bockaju za alergije (koliko sam skuzila dr preko tel) pa cemo vidjeti sto i kako.
Mare, meni zvuci kao da su pomjesali uzorke
Inace isla sam sad na Zalando i pise zadnji da 50% popusta na sve. Vjerojatno to pise svaki dan :) pa probaj, stignes jos
Cure koje veličine ste tog skafandera iz Lidla uzele? Kakve su veličine?
Ja sam uzela 98, mrvu mu veliko al bolje mi je to neg da mi na pol zime preraste a tad vec bude proljetna roba u ducanima 😏
mi uzeli 92, al mislim da cemo morat mjenjat za 86. Nikak da probam.
Inače evo nakon 4 dana vrtića....ko iz vedra neba od zdravog malca do tempice 39...... po pričama cura znači da nam danas teo dolazi jer ono, why the hell no......
Mare da bas neobično da mali nije imao reakcije a sad pozitivno. Jel ima mozda kakvih probavnih tegoba? Nadam se da cete onda u bolnici to rijesiti jer ovako je bas cudna situacija.
Angelly iiii jel stigao Teo? ❤️ Kako je N?
Mikio definitivno bi nase dvije filozofke imale o cemu pricati satima. Meni isto fascinantno kako povezu sve i zapamete.
Losa tnx za info za Zalando... Narucila bozicne poklone starijim klincima oko nas. Svi nesto hoce neke trenerke i sportsku robu taman ulovila 50%.
.
Skafander prosle godine obukla ga 1 put. Sva sreca za ovu godinu mi sestra dala necakov pa ako bude trebao ne moram kupovati. Neki plan je otic na snijeg 1 dan cisto da dozivi.
Pitanje dal je neka negdje vidila kapicu za zimu sa ušima tipa zeko ili medo uši a da nije rozo ili smeđe?
Sortiraj odgovore
Najstariji