ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    29. Listopad 2021. 09:10

Nama baka isplela kape i salove :) Nisam bas primjetila po ducanima. Mi na kraju zamjenili skafander za 86. Taj mu je mozda mrvu velki, al ok mu stoji, mislim da bi 80 bio premali. Na zadnjem mjerenju na hitnoj rekli da ima 83.5cm. Zakljucili smo da dobiva stabilnih 1cm po mjesecu tak da smo zadovoljni :) Al ici cemo jos endokrinologu na razgovor s obzirom da su nam u Heleni tako savjetovali.
    Kaj se tice cizma iz Lidla, probali opet, ne zeli korak u njima napravit. Nadam se da ce dobit inspiraciju na snijegu. Ne planiram ih nosit nigdje osim u visoki snijeg za radit snjegovica. 
    Annika, kak vi? Jeste isli na neki kontrolni pregled? 

Angelly
    29. Listopad 2021. 09:43

Normalno da se rodio T nocas 😅 muski sa biranjem trenutka. Ugl 4kg i 53cm,u pol 1 dosla u bolnicu u 3 rodila 😄 nisam sivama 😎

Angelly
    29. Listopad 2021. 11:47

Tuga jedina sta nisam stigla dobit epi 😅 pa sam vikala muzu da ne moguuuuu....al super je babica bila, bas je tjerala da se ide polako i masirala  pa je valjda zato uspjelo 🙃

• Hani
    29. Listopad 2021. 12:03

Oooo, bravo, angelly👏👏👏 Čestitam! Dobrodošao, Teo!🎈🎉

MaRe
    29. Listopad 2021. 13:02

Angelly cestitam 🥳🥳🥳🥳 Dobrodošao Teo 🥰🥰🥰
    Bome zvuci da je izletio nabrzinu...i velika  je beba 🤭🤭 Bio muz s tobom? Nek kaze ko sta hoce al kad nisi sama puno znači 🙂 
    Sta je ovo sve druge bebe su neke velike...i od Damnarexx je imao oko 4 kad se rodio 🤭 
    Uzivajte sad i želim ti brz oporavak 😘😘😘

Damnarexx 🌺
    29. Listopad 2021. 13:38

Bravo Angelly!!! Isto 4kilaš kao moj I 2cm kraci🥳🥳 
    Bome je izletio, expresno! 😁😁 
    Evo, svim curama koje se neckaju, i "boje" iduceg poroda, mi smo dokaz da fkt ide brze i "bezbolnije" 🥰🥰

Valkris
    29. Listopad 2021. 13:43

Čestitke Angelly 🎊🎊🎉🎉🎉

Damnarexx 🌺
    29. Listopad 2021. 13:50

Curke, jel koja koristila Novalac AR? gusca formula protiv bljuckanja.

Grizli
    29. Listopad 2021. 17:03

Angelly ceeestitam... Dobro dosao Teo! Tebi brz oporavak. Vidim porod prosao super bar tako zvuci. Iako si vjerojatno iscrpljena i dolazis k sebi. Nek sve tegobe sad prođu sto prije i da uzivate sa bebijem.
    Mikio meni redovito za M kazu kako slatki decko. Jer ona je bas jakooo rijetko u rozom. To da se poklope zvijezde da ona pristane rozo obuci bude rijetko, al recimo bude obucena u plavu majicu na srca i masnice sa volancicem i ljudi komentiraju da je decko. Znaci samo zbog boje jer da pogledaju maju vidili bi da je zenska da ne moze biti zenskija. Tako da se cesto smijemo zbog toga. Samo cekam kad ce im lajavica odbrusiti.
    Ovaj bor je bas fora. Moram razmislit kamo ga sparkirat prije nego ga impulsivno kupim.

DeeSB
    29. Listopad 2021. 18:22

Angelly iskrene cestitke!!! Dobrodosao Teo!! 💙 
    I pozdrav svimaa, citam ali nikako nesto napisati...kroz koji tjedan trebamo preseliti pa se nadam da cu imati vise vremena popratiti sve. 🤗
    Ps. Ja uredno L kupujem muske tenisice, i uvijek je komentar jel to za malog frajera (ako kupujem bez nje)...a ja kazem ne, nego za kraljicu 🙈😂😂

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.