Mikio i mene je to Zacudilo, al rekoh, valjda oni znaju🥴 meni je E lijepo dobila prvi mjesec. Samo moje mlijeko, izdajala sam se. Znaci rodila se s 3350, dosli doma s 3150 i prvi pregled 4100. Znaci da se gledalo i od najnize i od porodjajne je dobro.
Trenutno ne cica jer ne znam kolko pojede, tj mogu ga vagat al jos uvijek strajka...malo oce, pa nece, pa navlaci..spava..ovako mi.je bolje jer znam koliko popije. Lagano mi mlijeko nestaje🙄 morat cu se doma malo potrudit oko toga.
Grizli da, Ona ti je relativno malo dobivala na kilazibal bome u cm puno.
Mi smo bili ipak u minusu i 1.5cm u plusu.
Zajebalo me dojenje🙈
E je pobrala virozu, bila je svega 4 dana u vrticu😵😵 za popizdit. Klonula je i vidi se da pati za nama. Kaze mm da je usla u stan i rekla "mama, Beba!"
😔😔😔 Bas mi je tesko.
Zarica da sam znala bi i ja tako 😕 kazu da je ped kriva sto nas nije upozorila.
Joj sunasce...nadsm se da mu se nece vratit🤞🤞 jel jeo nesto drugacije?
.
Vjv idemo u uto doma. Super dobiva na kilazi..
U sri dosli sa 4100 dns vec ima 4350🥰🥰
Uzv srca, uzv abdomena sve stima.
Super Damnarexx, a žao mi E ali brzo će to proći i bit ćete skupa.
Zarice na sljepooočnicama? Velike ili neke male kvrge?
M bio malo topliji ujutro dan poslije cijepljenja i boljele ga noge ali zato se jučer ujutro jako ispovraćao, ne znam jel i to može biti od cjepiva🤔to mu je prvi put da je povraćao ikad a jelovnik mu je takav da se definitvno nije prejeo niti imao od nečega lošeg da mu je sjelo ispovraćati
[iimg]
Je LoSa, samo je jednom ujutro povraćao i bilo mu malo mučno koji sat, poslije kao nov.
[iimg]
Joj grozna sam,nikako vas uhvatiti :(
Damnarexx slazem se s Losom, vole oni pljuvati po ostalima,meni je ovo nonsens,gleda se od otpusne da dijete vrati u 14 dana porodjajnu i plus sve na to sto dobije je dobro. Ako shvacam, od otpusne je dobio 400gr?
Nadam se da ste sto prije doma.
Grizli, 4-5cm mjesecno u toj dobi je uoobicajeno. Meni je kci prvi mjesec 7 ili 8 cm narasla,sokirala sam se. Zao mi je da imate opet upalu uha,nazalost djeca koja su osjetljivijija na uho se cesto pate u toj vrtickoj dobi, nadam se da nece biti slucaj s vama.
Angelly drzis se?
Moj je imao tantrum evo jutros cim sam ga isla obuci za vrtic a do onda je ciktao od srece,od onda je raspad sistema🤦
Ifkaminja pa kud za redom dva put :O :O
Damnarexx, drago mi je da mali dobiva tako brzo Bas je ubrzao skupljanje kilica:)
Nama je spalsnulo to na licu nakon sirupa. To je jednokratno popio na hitnoj.
Annika, dosta su velike bile te kvrge, bas kao otok/naoteklina zgledalo. Sumnjamo da je mozda zbog smokvenjaka bilo. Kupili smo ga u kauflandu netom prije nego se to dogodilo. Mali je bas navalio na njega, ja pogledala sastav i pise 3% rakije da ima. Ne znam jel moguce da je od toga reakcija s obzirom da je to fakat mala koncentracija al ne znam kaj bi drugo mislila. Nije jeo nista novo taj dan i inace nije alergican na nista.
mikio, tenks za info. Joj... Ja strepim od tih naoticanja jezika, nadam se da ce brzo splasnuti
annika, jesu prosli simptomi?
Losa svi su uvijek govorili da se gleda od otpusne kilaze.. al eto. 🤷 Kome vjerovati😂
Ovo za prebacivanje krivnje se slazem.
Lavice znaci, otpusna 3680-55cm, a sa mj dana 4400g, 56.5cm
Rekla je da je to dobro. I sada sa 2mj, 4100g-58cm.
Danas smo vec na 4550. Dobio je 200g u jedan dan. Najvjerojatnije sutra doma🥳
.
Mikio hvala za info o cizmicama, nisam ih jos stigla kupiti. I broj 20, taman za nas😂
A neeee....ja mislila od cetvrtka skafici i cizmice 😭 sad ih 100% vise do sutra nece bit 😭😭 oce mi tko kupit pa mu novce i postarinu uplatim 😏
Inacr da...jos smo 2u1...ja se nadam uskoro da smo 1u1 😂😅 a ono kao mozda imam neke znakove da bi nes moglo a mozda zabrijavam 😅🤣
I da za malog Nou su novci skupljeni a u sri idu za Svicu, drzte im fige 🤞🏻
Sto se vrtica tice N evo danas opet ide, nije nesto lido odusevljen al ni ne drami nes ekstra tak da je napredak.
Angelly, mozda se ja zaletim popodne oko 6,7. Koji ste broj? Provjerim prije nego krenem ako je netko drugi ti vec kupio.
Sortiraj odgovore
Najstariji