Pozdrav svima, uhvatila i ja malo vremena (na poslu haha) da se javim.
Damnarexx držite se, nadam se da će sve biti ok. iako meni nekak tih 300 g se ne čini tak dramatično, al bolje da provjere. ja sam se nadala da s drugim dojenje ide bez problema
Mikio kak se ti brineš oko spretnosti tak se ja brinem oko pričanja kad ti pišeš kaj sve N priča. Al mislim da se ni jedna ne treba brinuti, da će se svi poloviti s vremenom.
Sirup od sljeza sam u ja davala kad je kašljao, al ne znam jel kaj pomoglo. nije sigurno odmoglo.
Annika ja se uvijek najviše bojim tog puberteta tak da vjerujem da ti je veselo.
Mi smo dobro, u vrtiću je super. Već ima i jednog prijatelja s kojim se druži i curu ja jučer dođem,a on ljubi i grli jednu curicu. kaže teta da su cijeli dan nerazdvojni.
Baš sam vas htjela pitati kak vaši sad imaju obroke. moj jede u vrtići i kaže teta da ok pojede. mi obično ručkovečeramo oko 18 sati kad dođe muž s posla i mali neće jesti s nama, nego traži kasnije neki jogurt ili slanac. uvijek ga stavim da sjedi s nama dok ručamo, al me nekak ražalosti kaj ne jede maminu hranu
Damnarexx ajme. Drzite se i nadam se da nije nista posebno. Meni se 300 gr cini puno za izgubiti mojoj M, a kamo li ne tako maloj bebi. Ne da te plasim nego meni M to bi u toj dobi skupljala mjesec i pol. 😏 Nadam se da je samo zbog strajka cice.
Red fox mi oko 4.30 rucamo. Ona oko 2.30 u vrticu dobi jogurt/mlijeko ili voce. Tako da onda za rucak najcesce pojede juhu samo ili samo pola porcije sto bi inace pojela za rucak. I oko 7.30 vecera najcesce nesto lagano malo kruha i sira, palentu sa sirom, jaje samo bez icega, nekad trazi sama juhu ili malo kuhane tjestenine. Obroke je doslovno prepolovila doma od onog sto je prije jela. Ocito da se tamo najede. Iako zadnjih mjesec dana se budi nocu i opet trazi mlijeko al ppvezujem to sa bolesti jer se probudi kasljuci i onda trazi mlijeko.
.
Dal je moguc reflux kod djece da se sad tek javi? I to nakon neke hrane samo? M vec 3 put u zadnja 2 mjeseca ima noc kad ne moze zaspat, bude jako nemirna, pokusava zaspat cetveronoske, pokusava iskasljati nesto i pred jutro naraste temp lagano 37.4 ispovraca se i temp padne. Doslovno ko da kiselinu ispovraca.
Grizli mislim da je moguće, baš mi je frendica pričala da je njena mala počela tak povraćati nakon jela s nekih 2 godine, al kad se prejede. prvo su joj rekli da se ne zabrinjava ako normalno dobiva na težini,al sad se ipak naručila privatno kod gastroenterologa. prati pa ćeš vidjeti. možda je i nešto prolazno. a ovo za hranu, očito da tamo onda dovljno pojedu.
sad da vam se pojadam za još nešto. cure koje imate pse, kak to sad funkcionira kod vas? mi imamo pinča od 9 godina i kad je mali bio beba to je super funkcioniralo, iši smo skupa van u nosiljci, bili smo stalno doma i tak. sad je imao neki autoimuni poremećaj, počele su mu se otvarati rane po uškama i na šapama i to smo uspjeli rješiti uz terapiju. kroz to vrijeme bili smo doma jer jer mali imao virozu. čim smo se vratili na posao, on je počeo lizati šape i kopa po tepihu. baš mi ga je jako žao jer vidim da pati jer je stalno sam, al ja stvarno ne vidim rješenje. prošećem ga prije posla, pa je sam dok smo na poslu, onda jurim doma da ga prošećem i to 10 min jer moram po malog u vrtić. pa onda ostanemo malo u parku, za to vrijeme je on opet sam doma :( nikako nije opcija da ide s nama jer je jako divlji i ne voli ni ljude ni pse.
Ajme damnarexx držim fige da je sve ok 🤞 piši nam kad stignes. 🤗
Annika ma nisam ziher da bi mi to spavanje po danu bilo dosta 🙈 noćas se opet probudio sto puta, totalno sam u komi danas 🤦
Angeli i zarica prekul su te Spike. Ja baš nestrpljivo iščekujem da moj progovori 🙈
Cure iz rijeke imate preporuku za neki kozmetički salon? Trebala bi kupit neki poklon bon 😁
Kaj se hrane tiče, tete kažu da on jede u vrtiću, al ja mislim da samo probrlja. Često nakon vrtića oko 4-5 ima još jedan ručak. A onda oko 7 laganu večeru. Ili jučer recimo nije htio ručak odmah nego je tražio gluposti, neke krekere. Al je onda oko poslje parka oko pol 7 pojeo pun tanjur njoka i mesa. S tim da ima dana kad doslovno od kad dođe iz vrtića do spavanja stalno traži jest. 😁
Neki dan ga je moja mama pokupila iz vrtića i kaže da je pojeo 3 štrudle s jabukama, 2 banane i komad mesa s prilogom. I onda još malo keksa i kruha. Bio je tamo od 3:30 do 7 🤣
Mi muku mučimo s mlijekom. Više neće skoro uopće bočicu. A previše mu je ta mjera AD da popije na času. Ujutro mu prije vrtića onda smiksam kašicu, al navečer neće. Čekamo sad napokon više to testiranje na alergije da se malo posavjetujem s nekim 😒
Angelly 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 opasan je.
Damnarexx ajoj...drzim fige da nije nista nego samo vezano za štrajk. Jel pojede barem bocu ak nece sisati?
Mrgud tak i moj nekad pojede za desetoricu...ujutro i prije spavanja mu dam mlijeko na bocu...oko 10 doruckuje i oko 2-3 je rucak,nekad i kasnije. Veceru nekad zeli nekad ne...ovisno koliko toga pojede u međuvremenu pošto čim netko jede odmah mora i on malo 🤣
.
Noćas se stoput budio....odmah sam se sjetila Mrgud i Annike, jutros je Grinch premija kakve sam volje. Nznm sta mu bi....plakao je u snu i u 3 se probudio...bacao dudu iz krevetica samo da se dižem, trazio pusu itd. Na kraju sam ga stavila kod nas samo da se ne dizem i tu je jedva zaspao ne znam kad 😬
Grizli, to je neka staronarodna vracarija. Doslovno ogulim luk i jabuku i stavim u litru vode kuhati nekih 15ak minuta. Bad voli to piti, ja još i limuna nacjedim i meda unutra, bude slatko cak 😊
Damnarexx, drzim fige da je sve ok
Mrgud za što ti treba kozmetički? Lice, noktići?
--
Damnarex nadam se da je sve ok..
--
Moja voli jesti, baš voli jesti. Tako da pojede sve u vrtiću, oko 2 i pol imaju neku užinu, jogurt i nešto pa bude fuuul gladna kad dođe doma. Tako da ruča opet oko 16 i pol, pa večera oko 19h. I to uvijek konkretno, znači juha, glavno jelo. Nekad i jogurt.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mrgud ja imam osjećaj ko da nikad ne pogodim pravi trenutak da mu ponudim hranu. ak je gladan onda nije još kuhan ručak pa pojede kruh ili smoki i onda neće ručak, pa je navečer jako umoran i cendrav i onda nema šanse da nekaj konkretno pojede. baš me zanim kaj će vam reći za tu alergiju. mi idemo idući tjedan na kontrolu.
Mare moj ti je isto zadnje dvije noći nemoguć. pun je mjesec :) isto tak se dere, pa bira koju bi dudu, pa neće taj jastuk nego drugi, pa bi deku sa sovom pa bi deku s ježom proći će
Mikio 🤣🤣 umrla sam od smjeha nanovo sa jezikom. Ocito im je to neka faza... mojoj su neku noc noge bile tvrde. Pa smo ih morali masirat jer nam je dala uputu masijat da meksaju (omeksaju). Općenito zadnje vrijeme dobijemo bas preciznu uputu sto zeli. Jako toplo mlijeko, keks bez vrha (plazma keks smeta jok vrh zaobleni), carape na druge (pruge) i tako dalje, caj ne slatko.
Red fox zato ti ja recimo uvijek imam juhe spremne od dan ranije ili u zamrzivacu smrznute porcije da kad ju uhvati glad mogu vrlo brzo joj ponuditi da ne ceka rucak.
Kod nas ipak opet neka bolestina. Temp narasla na 39.😒 Izdrzala 10 dana u vrticu.
Sortiraj odgovore
Najstariji