ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    30. Rujan 2021. 14:03

Damnarexx, sestro po problemima:) mi muku mucimo s tim bacanjem od valjda kad je imao 10mj. Redovito zafitilji zdjelicu kad vise nece jest. Ili samo baca komade iz tanjura koji mu se ne svidjaju. To leti na sve strane. Bacanje igracaka su nam svakodnevnica. Moze se i lijepo koncentrirano igrati, al voli se i ovako 'igrati'. I nama je boravak ful osvjetljen sa vise strana. Patim na to:P a spavace hladnije, bas kak velis, kak i treba bit.

Grizli, ja planiram pokuse sa vodom kad cemo jedan dan bit prisiljeni ostat doma. Stavit fino u topli lavor, pa ubacivat neke stvari koje se tope, tipa secer, sol, pa neke koje ne, pa boje pa stavit da nesto pluta, nesto potone. itd. Al imam u planu i plastelin uskoro, odnosno play dough. Meni to super, mada def planiram da se upozna i s 'pravim' materijalima poput gline.

DeeDee, kuzim to. I ja sam kao mala zivjela s bakom i djedom i nije mi bilo jasno zakaj me mama nece pustit kod njih kad god ja ocu. Ja sam to sve zvala 'doma', mada realno fakat bi doma bila samo na svom katu. Tocno se sjecam kak sam se znala svadjat s mamomA realno dosta sam puno visila kod njih. Al te stvari mozes skuzit tek kad si odrastao. Ja sam sa svojima u super odnosima, volim vrijeme provoditi kod njih, druzimo se, zabavljamo svaki vikend...al opet ne bih se nikad odlucila da zivimo u istom kucanstvu, sto sam zapravo mogla. Sad se nekad pitam jel bi bilo pametnije da sam ipak malo drugacije razmisljala za ove prve god kad ce djeca bit mala, al opet ne zalim:D. 

• Zarica
    30. Rujan 2021. 14:07

mikio, ja taman kupila vodene i tempere i kistove:)
    Postavi joj njene stvari na prava mjesta. Njene lonce medju svoje i sto vec mozes integrirati iz njene kuhinjice u svoju. To im bude top kad su njihove stvari medju 'pravima'.
    E ja se sjecam ti cajanki kad sam bila mala, mogli smo se toga igrati stalno :) 

Grizli
    30. Rujan 2021. 15:57

Mikio moja ima recimo drveno voce i povrce koje planiram maknut ako dobi krpeno. 🙊 Zla mater. Meni umjesto vodenih recimo su puno bolje one boje koje se nanose na ruke pa tako boja. Jedino sto sam nasla samo 4 boje klasika ono.
    Mojoj sad iato fora velika kutija pa smo izbusili kao vrata na njoj pa se skriva. Općenito skrivaca se igrat joj fora.
    Nas danas iznenadio postar sa paketom od Lupilu. Ja neku bezveznu anketu od 100 godina ispunjavala neku vecer jos na kraju si mislila sta sam gubila vrijeme na kraju danas dobili nagradu. 
    U vrticu idu u sumu pa skupljaju grane, lišće i slicno pa im tete daju aranzersku spuzvu u koju zabijaju to sve sto iz sume nose. Fora za vidit kako svaki tjedan je nesto nadograđeno. Od cepova plutenih rade pecate, anđele, ježeve... 
    Zarice ajme ne samo ne igre s vodom to kod nas zavrsi kaoticno i sve isprolivano. Dosta mi je nakon kupanja ili tusiranja da imam poplavu u stanu.

Angelly
    30. Rujan 2021. 20:45

Joj moram vam se malo izjadat 😫 dakle dodje mi da mm katapultiram na mjesec trenutno...dakle od pocetka vrtica smo svi skup smrkavi sad je njega pred par dana jace uhvatilo (citaj zastopan nos, grlo ga boli i umoran je) i ja potezem oko N vise (i stana sve ofc) i evo danas me zvali iz vrtica da je mali pobracao 2x da ga skupim ( dosao i proljev doma jej) a mm ko nasukani kit...i od 14 do navecer ja zabavljam i brinem se o malom a ono malo sto njega zamolim on se svaki put uspije posvadajt s njim i dodje do drame.... i onda on meni da je zato kaj je umoran...a ja sam puna elana i energije... 

Angelly
    30. Rujan 2021. 20:55

Bas sam si nekak jadna, tuzna 😔 a nije da nam uskoro ide lakse razdoblje u zivotu 😔. Inace imamo starog psa od 13god kojeg je isto ulovio proljev i povracanje zadnjih dana i ja ga drzim u zatvorenoj lodji a mm ga pusti kad prestane radit i onda ovaj lezi po spuzvama di se N valja i sl. i ja ga zamolim da ga odvede do njegovog mjesta i onda pak ima puno razumijevanja da nek ga pustimo dok ozdravi...a na malog nema beda izreagirat... ma nezz mozda su hormoni al nisam si bas....

Angelly
    30. Rujan 2021. 21:28

Ma kuzis pricamo i u prici sve to stoji (i inace super je on tata i sve to...al najbolji subsi kad je i N super...a jbga dodju glupe faze kroz koje se mora proc i sad njega zovcira da zakaj kad on njemu nes objasni on to tak ne napravi...bas mi tlak digne)...al eto u praksi...... bitno da sam ja luda pod hormonima 🙄 a brijem da ti frajeri misle da je high life bit trudan i "nis ne radit" 

Simbalija
    01. Listopad 2021. 10:00

Ajme muški! Jel ima i jedan iole nalik na ženu? Možda da odem u lezbe i tako sam uvijek voljela gledati lijepe žene😁
    Moj isto umire,  poslije posla mora na kauč jer se to tako radi. A ja uzmem malu i u park jer eto ja ne volim ni ručati na miru ni odmoriti.. A u globalu je fuul aktivan,  trenutno vikendima radi na kući, zna izrađivati stvari od drva,  super je tata. Samo  u stanu je homer simpson.. 😐
    E cure, ako tražite poklone za rođendan/Božić na facebook imate stranicu Heklaona,  curka zna sve živo izheklat,  lutke,  životinje.. Predivne su!!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    01. Listopad 2021. 10:24

Hmmm ne bi ja to baš tolerirala 🤭🤭🤭 tako da prijavljujem jednog koji nije klasik muški 🤷🏼‍♀️
    Jest da mu se često mora nacrtati ali stvarno odradi sve, s temperaturom ili bez nje. Jedino s čim me ubije u pojam i fakat nekad mislim da to namjerno radi jer moj mozak ne može pojmiti da mu za pravo ne smeta je skupljanje igrački s poda. Ja ih skupim par puta dnevno i navečer obavezno,da mi bar tih sat dva navečer dnevni izgleda kao dnevni, on je u stanju preskakati preko toga zauvijek i ne kuži zasto se mučim 🤦🏼‍♀️
    Grizli mislim da si me ti pitala šta ne radim na pol radnog, ja sam bila krenula normalno raditi poslije njenog rođendana ali od starta to baš nije išlo, dosta nam se poremetio odnos i svašta u firmi i jednostavno sam u 6.mjssecu pukla i odlučila otići, kad ne ide, ne ide, tako da sam od 1.7. doma. Počela sam se raspitivati kod kolega ako netko nešto možda zna ili traži jer bi se fakat voljela baviti strukom ali je problem šta to nisam nikad radila tako da u nečemu imam minimalno a u nečemu opće nemam iskustva. Ali imam volju i želju haha 😅 
    Znam znam, i sebi sam slatka s entuzijazmom 😂😂😂

[/url

Grizli
    01. Listopad 2021. 10:35

A joj evo i moj muz trenutno neznam sto mu je kao boli ga grlo samo. Inace nije picajzla niti krepalina kad ima temp al sad voljni moment 0, sve ga izbaci iz takta i samo joce da ga boli grlo. Btw mene boli vec 3 dana i sva sam zastopana od M, al meni je ok dignut se nocu nije mi hladno, niti sam neispavana nit nista. Rekla sam mu da je ko baba u menopauzi. Jutros ce ju kao on cuvata ja spremim kuhinju, znaci poludila sam ona dolazi sa igrackama on na kaucu joj govori dođi ovdje gledat cemo crtice. Majke mi doslo mi je da ga prebijem. Sta je najbolje nikad nije takav pa sad kad citam sve to sumnjam da je mozda muske uhvatio neki virus a simptom je da nas isprcaju.
    Angelly tebi se divim pred kraj trudnoce mi je bilo teško sa samom sobom a ne prehlada, djete, muz, sveee... Izdrzi💪
    DeeDee a znas sta bolje ako niste funkcionirali u firmi skupa otic u nešto drugo. A struka hmmm realno bez iskustva samo neki bzicni poslovi  onako ne bas najljepsi i najlaksi. Nazalost. Sretno u potrazi i da nađeš nešto dobro.

MaRe
    01. Listopad 2021. 14:24

vidim da nije samo moj takav....mi redovno vodimo ratove sad oko malog ali i oko svega...ide mi na živce što mu sve moram nacrtati i OBOJATI da skuži -.- 
    Ja se pod temp sama brinula za malog, kuhala i sve a njega zaboli grlo i odmah umire, ne može ništa. Mi se redovno svađamo oko birtije...poludim kad dođe ranije s posla pa da umjesto provodi vrijeme s djetetom on ode na kavu pa ga nema tri dana Ne mora mi ništa oko kuće pomagati jer sam kod kuće i stignem sve sama i s malim al brate mili izvoli provodit to slobodno vrijeme s djetetom a ne da mali plače za njim jer gospodin mora na kavu -.- 
    Mikio bome ja sam se već par puta pokupila nedjeljom i otišla sama kod mame a njega ostavila s malim nek se snalazi...je da onda osjećam krivnju jer imam osjećaj kao da sam ostavila malog al nisam samohrana majka pa da moramo bit vezani pupčanom vrpcom...ima oca pa nek bude i s njime sam malo. Al mom malom je svejedno tko je s njime, uziva i s nama i s babama i kod susjeda redovno zbriše.
    DeeDee moj samo gurne igračke na drugu stranu ak mu zasmetaju...ruka bi mu se osušila da ih pokupi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.