mikio, i meni je ful islo na zivce sto bi mm isto tako za hranu prvo sebe namirio pa onda njega. Zapravo se nisam mogla nacuditi tome prije, al ima vec neko vrijeme da je nekak prirodno krenuo pravim redosljedom Mislim da im bas treba vremena da im sjedne taj novi clan obitelji i da postanu svijesni tih nekih automatskih radnji koje vise nisu 'primjerene'. Al Mare, s tobom suosjecam. Fakat mi nije jasno kaj im se dogadja u glavi kad nastave posao s birtijom, a doma djeca. To cak ni mm nije jasno
Danas je bas dosao s posla i komentira kak taj neki lik ostaje prekovremeno a realno nis ne radi i samo zuji po firmi i smara ostale, i jos pitao mm jel bi na cugu kasnije, a doma ima bebu od 10 dana.
e da mikio, bas nisam znala da se to tijesto moze izraditi al si me zainttigirala tak da sam zguglala. Zapravo se cini ful jednostavno, jedino mi treba taj vinski prasak za pecivo. Nisam znala da to postoji uopce
Kaj se tice te privrzenosti mami, moj mali takodjer meni vise cendra, al cini mi se da zbilja nije velika razlika izmedju odnosa mene s malce i muza s malcem. Ja moram npr sudjelovati uspavljivanju, al vise manje sve drugo skupa ishendlamo. Cak oni imaju neke svoje igre u kojima ja ne sudjelujem. Jedini je problem kaj mm fakat ima gadnih problema s ledjima, tak da fizicki poslovi padaju na moja ledja i to mi zna biti bas uh.
e da, jos taj nered po kuci:) To uglavnom ja cistim navecer, a onda kad se dogodi tako da mm posprema onda odma ima 100 ideja kako se trebamo bolje organizirati i cistiti ovako i onako - sto zaboravi brzinom svijetlosti do trenutka kad se opet ne zalomi da on posprema al uredni muskarci su fakat iznimke iznimaka. Ne kuzim zakaj.
Grzili, i meni je puno veci nered kad smo doma nego kad radimo, idemo u vrtic itd. Al ima mi smisla, jednostavno tada ne koristimo kucu i onda ona ostane spremljena kakvom je i ostavis:) e sad sam fakat sve ispisala. Laku noc zelim :)
Ajme mene je šokirala Mikio ova izjava da muž nikad nije bio dulje od pol sata sam s Ninom. Kao stvarno, ono, ne karikiraš? Doslovno sam sad s frendicom o tome pričala 🙃
A i ovo Mare s kafićem isto fakat ne kužim.
Nemam pojma, ja sam ili razmažena ili stvarno imam sreće i nisam nikad bila u takvoj situaciji pa ne znam ali ovako "osuđujući iz prikrajka" uopće nemam razumijevanja. Kao kad je žena na jednoj drugoj temi, još dok smo bile trudne, napisala da njen muž u životu nije promijenio pelenu i da je njoj to ok, moj mozak ne može pojmiti 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
npr. on je danas došao doma s posla u 16, dočekao ga je topli ručak na stolu, pojeli smo skupa, išao je odspavat malo, u 17i30 rekao da planira s Vitom kod prijatelja, idem li i ja ili imam drugih planova, ja lijepo otišla do frendice, pojele kolač, popila čašu vina, opustila se par sati i evo me doma. Znači on je bio popodne s njom, on ju je stavio spavat i fakat mislim da je to nešto šta nije za pljesak nego normalna stvar. Naravno da jako cijenim, gledam u njega ko zaljubljeno tele i proradi mi jajnik ali definitivno neću tri dana pričat o tome jer joj je tata jednako kao što sam joj i ja mama.
U zadnje vrijeme sam ful osjetljivija na te teme više nego inače, baš me frustrira da se podrazumijeva da će se žena odreći apsolutno svega što nije vezano uz dijete, ono fuck off. Oprostite, možda to tipka ona prije navedena čaša vina 🤭🤭🤭
[/url
Grizli hvala. Ja imam omron i na meni je super, al u njegovom malom uhu bas ne valja. Braun koji sam probala je skup ko vrag, pa gledam jel ima dobra jeftinija opcija.
DeeDee iskreno mogu reći da zavidim. Moj to sve obavi,bude s malim, presvlaci pelene i slično al tek kad vidi da mi je pun k svega ili se posvađamo prvo...i eto onda ja stalno nadrkana...pa ne bila nadrkana kad mu sve moram nacrtati jer kontam da mu ne napomenem da nešto napravi ni ne bi nego bi sve meni ostavio. Sad kak ja ne radim umislio si da eto ja sam doma pa nek ja radim sve al izbit cu mu to iz glave milom ili silom...jbt ne stanem od jutra dok se dignemo pa dok ne stavim malog spavati jer non stop u kuci i oko nje imas nesto za radit. Ne kažem nista kad ostane prekovremeno i slicno al kad dode kuci u 3 ili ima slobodan vikend očekujem da uskoci oko malog ak nista drugo tek toliko da sat-dva ne moram ga ja drzati na oku i skakati za njime nego da u miru mogu obaviti sto vec trebam.
Forum =ispusni ventil 😁😁
Deedee, živciraš me😋. Ja te vidim ko razmaženu "wannabi poduzetnicu" koja živi kod mamice, muža vidi 10 min dnevno i onda bježi u birtiju (kod prijateljice) pijančevat i dobro se napušit i filozofirat o idealnom obiteljskom životu punom sreće i jednoroga, a u depresiji si skoro 2 god koliko te "znam". Ne kužim. Al to mi je ok ako vi tako funkcionirate, mene se ne tiče.
Želim reći, svaka obitelj ima svoj ritam, i ne osuđuj. Nitko nije savršen. Ja prva. 😎😚 Valjda se neces naljutit😊
Jutro svima☺
Moram priznat Mikio mene čudi da ti nju jisi pistala duze od pol sata. Pa zasto si to radis? On joj je tata i bez obzira sto on radi, ti doma, on bi trebao ostajat sam s njom. Bar za vikende posalji ih van u park dok ti odmoris, cistis, kuhas, nesto... Ja bi poludila tako. Obozavam svoje djete al ne mogu biti full time mammy od 24/7 cak i da nemam posao, naradis se doma po stanu i oko nje. Ne osuđujem, vise ti se divim ili neznam kako bi to nazvala.
Mare za kafice i moj ponekad ode sa drustvom, ne redovito, al najcesce to bude iza 20 kad ona je vec spremna za spavanje.
Meni je mm 100 put znao rec da M ne bi izasla u park da njega nema. To je donekle tocno jer ja sam si zacrtala da ako je imam kvalitetno vrijeme s njom u stanu gdje se on s njom zbilja nezna poigrati jer lutke su mu glupe, legici im brzo dosade tj on bi slagao kule a ona rusi pa se svađaju, kuhanje i slično njemu bezveze, al zato vani su pravi tandem oces park, lopta, setnja...prema tome zna se tko ju vodi van i to je njihovo vrijeme iako odem i ja s njima svaki toliko. Ako njega bas nema zbog posla ili ne moze zbog bolesti odem ja, al inače ode li on u kafic popodne ona ne ide van,necu iz principa to je njegova nazovimo to obaveza. Jednom je otisao, nismo isle van, doma smo se igrale, zgrazao se da nisam isla s njom. Nikad više nije otisao u to vrijeme jer je shvatio da je bitno da ona ide van i gotovo.
DeeDee tvoj je mozda neki rijetki postotak ako je uvijek takav i ne treba mi se "nacrtat"
Po meni muski mozak radi na neki cudan nacin, moje iskustvo je ako im kazes naprave, al cesto ne vide sami sto treba napraviti.
.
Mame djevojcica pitanje kad se skidaju pelene oblace se gacice? Koje preporucate vi sa iskustvom klasicne gacice ili bokserice? I gdje se prodaju uopce ja znam za Dević...
Mare da se razumijemo, nije mi to bio cilj nego stvarno mislim da svaka od nas ima pravo za svoje vrijeme. Držim fige da bezbolno to riješite 🤞
Grizli pa to šta si napisala, evo točno to, ja i izražavanje dva svijeta različita 🙂
Šta se tiče rijetkog primjerka, nije uvijek tako definitivno, nekad ja njemu popijem krv na slamku, nekad on meni, ali baš se oboje trudimo bit uključeni i dosta dobro to funkcionira.
Hani a jaooo, evo raspuštenice godine 🖐️
I još na tu drogu i alkohol trošim teško zarađeni novac bogatih roditelja i napaćenog muža. I prijateljica je zapravo ljubavnik. Ponekad ljubavnica 🤷🏼♀️
Bez zajebancije, I got the point, svatko ima svoj život i onaj "tuđi" mu djeluje čudno/neprimjereno/kako oni to. Shvatila sam koliko još moram raditi na sebi kad me komentar apsolutno nepoznate osobe, podosta iskarikiran, ipak takne 😉
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji