ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    28. Rujan 2021. 22:49

Sudjerica/ pećnica?! Jesam ja to dobro skužila?
    Ja vodila matiju danas na waldorfsku radionicu; trebali se predstaviti i reći što očekujemo od radionice. Kaže mama 2,5 godišnjeg Ivana- on je prenapredan za svoju dob pa očekujemo da ga se malo prizemlji. Instant sraćku sam dobila ali ajd, ženi je prvo i zadnje dijete- 47 godina ima, pa nek bude prenapredan 
    MikiO ma nećemo mi u kuću prije idućeg ljeta. Naravno da ima sto zavrzlama i da kažem koliko nas je do sad sve izaslo, ne bi vjerovali.
    Ožiljka kao ožiljka nema, samo je tamnija koža tu gdje se opekao i to svakim danom blijedi

[iimg]

• Zarica
    28. Rujan 2021. 23:43

morala sam zguglat ovu susilicu i sudjericu/pecnicudobre ideje za malo kucanstvo. Cudno mi je ovo da se u 2u1 moraju kupit mucice, odnosno cistit. Na mojoj susilici ima taj spremnik u kojem se one skupe. Mozda kad je 2u1 se to nemre postavit🤔
    Mi imamo sad u stanu 3 spavace i preporodili smo se kaj se prostora tice.
    Annika, moze mali opis na koje ste probleme naisli? Mi nekak razmisljamo da bi jednom mozda montaznu bas da izbjegnemo nesporazume🤔 I kakva je to waldorfska radionica? Kaj se tamo radi? Sam cu ti rec da se nasa vrticka skupina smanjila za par djece jer su roditelji zakljucili da su im djeca prenapredna za ovu grupu pa su trazili prebacaj u stariji

MaRe
    29. Rujan 2021. 04:30

Mi smo bolje,oboje. On je jucer cijelo popodne i pol noci ak ne i duze imao temp...nista nije htio jesti al je pio pa barem nešto. Oko 6 ga je slomilo (39,1) pa je zaspao na pol sata...nakon tog sam ga otusirala i prije spavanja ponovno dala cepic.Preznojio se da smo ga presvlacili po noci. Ujutro se probudio prije 7 i trazio bocu...popio mlijeko i odspavao do 9. I poslije sve ok 🤞
    .
    Mikio a nemate nekog servisera...to staklo bi se trebalo moci zamjeniti. Inace da,ne preporučuju se 2u1 a pogotovo ne Candy jer su nemoguće za popravak a kvaliteta malo jaca. Ne mozes susilicu negdje dalje stavit? Sestricna ju ima kod klinaca u sobi 😄 Meni je u kuhinji jer isto nemam kud dalje s njom.
    .
    Ifka super za dudu...mi je se ne mozemo rijesiti...ak je nema onda tuli po cijeloj kuci dudu,dudu.
    Perilica/pecnica wtf moram ici googlat 🤣
    .
    Grizli perilica ne smije na susilicu jer je preteska i sve bi polupala kad krene centrifuga...susilica nema onaj kamen u sebi zato ona ide na perilicu.

MaRe
    29. Rujan 2021. 04:36

Losa kako malac?
    .
    Annika a misko..ni inace nije jeo a mogu mislit kak je sad. Cek jeste vi dobili nalaze za celijakliju itd.il to tek trebate vadit? 
    Vjerujem da ima sto zavrzlama...vidjela sam kako to ide dok smo kupovali sad kucu...mislis ide lako..a dok krene...pa ovi troškovi, oni troškovi i puff ode 2-3 puta vise nego sto si mislio da košta. A tek dok smo ju sređivali..rupa bez dna...pomalo zalim za stanom 🤣
    Jos je sad cijena materijala i svega otisla gore ne 2-3% nego 100-200%...nznm kakav ugovor imate s firmom koja ce vam radit pa dal je i to sta utjecalo. 

• Kengurica
    29. Rujan 2021. 08:49

Cure, uletavam ko padobranac, ali mislim da je tu netko pohvalio Geratherm toplomjer. Zanima me jel dobar u uhu? Beskontaktni dio me ne zanima nego da je dobar za malu djecu za uho. Hvala

annika
    29. Rujan 2021. 11:24

Nema problem s montažnom kućom već smo mi takvi pehisti koji su uzeli projektanta muljatora teškog a infrastrastrukture s naše strane ulice nema pa mi sve moramo vući s druge strane ispod ceste i iz to kopati septičku. Kad nam dodju monteri prenesem ako bude kakvih zavrzlama oko kuće. Zasad nam je temelj gotov i čekamo 
    Walfdorska radionica- jednom tjedno klinci od 1-3 s mamama- imaju pjesmice i ples, likovnu aktivnost, brojalice, zdravi obrok- sve se radi prema većem osamostaljivanju djece i nekoj pripremi za samostalni ostanak na radionici i pripremi za vrtić. Nije meni bio uvjet da je waldorf ali nema nigdje dalje neka radionica za tako male. Imaju svoje voće i povrće u vrtu, sve je od prirodnih materijala, puno se radi ručnih radova

[iimg]

MaRe
    29. Rujan 2021. 11:42

Mi smo kucu kupili navrat nanos kak se kaze jer da nismo tad tko zna kad bi zbog tog sto sam sad bez posla plus korona pa su banke s uvjetima nenormalne.  Uzeli smo onu u koju imamo najmanje ulaganja od svih sto smo gledali. Sad nam ostalo sam preuredivati po ukusu...al to pomalo kak bude para 😄 Jos nam kupaona i kuhinja ostale..al to je prije par godina kupljeno i renovirano pa nam se ne zuri to dirati. Imamo samo dvije spavace sobe ali i dvije prostorije koje ako dobijemo jos koje dijete možemo preurediti za sobe.
    .
    Ifka super za uspavljivanje 💪
    Ja sam valjda sretnica jer stvarno nikad nismo imali problema s tim spavanjem...u isto vrijeme svakodnevno ide i navecer i preko dana spavati tako da mu je to rutina pa se valjda zato ne buni. Nekad kad se zaigra ga pustim mozda pol sata-sat duze i to je to.
    .
    Mikio tak i A trci za muzem i viče pi pi 🙈🙈 
    Kod mene ga samo trbuh zanima...digne mi majicu i bocka trbuh 🤣🤣🤣🤣 Zanimljivo mu valjda kak se trese. 🙈🤣🤣🤣
    Ja cu ko u onom vicu kad me pitaju reci da mi trbuh od poroda...pa kad pitaju koliko je stara beba? 13 godina 🤣🤣🤣🤣

Grizli
    29. Rujan 2021. 13:00

Ifkaminja 🍷🍷M je sad imala takav performans da sam se tebe sjetila i samo si lagano natocila jednu casu vina, sjela i gledala. I dalje sam u soku od te tboje perilice/pecnice.
    Mare super da je A bolje. Nadam se da nece kuriti vise.
    Mikio jel imas wc skoljku i u kupatilu i u wc-u mozda? Dok sam zivila u Zg tako smo imali u stanu pa nam je gazdarica dala da wc preradimo u praonicu i spajzu.

Znatizelja na najjace, nis joj ne smije proc mimo nje. Ne daj Boze da kad se vratim iz trgovine sve ne pregleda.
    .
    Annika znaci proljev sam dobila od Ivanove mame. Top su mi te... Imam jednu susjedu takvu, mali prenapredan a jos nezna ni stat na noge ima 13 mj. Al full je napredan jer sam s prstom mice slike na mobitelu. 
    Btw sretno sa majstorima i kucom. 

Losa a slatkic mali znaci bas zavoli vrtic. 

• Zarica
    29. Rujan 2021. 13:29

Da, i moj je i dalje lud za mojim trbuhom. Kad ide spavat obavezno jednom rukom mora dragat mi trbuh
    Mi smo se preporodili u novom stanu. 84 kvadrata, super raspored, 3 spavace, kupaona velika i mala. Jedino bi jednu kupaonu zamjenila sa  sobom ili ostavom, realno ne trebaju nam dvije. Sve je relativno novo, a po svom gustu cemo s vremenom uredjivati kad nakupimo para opet

Damnarexx 🌺
    29. Rujan 2021. 19:54

Mi jos uvijek imamo dudu, al minimalno... Dok spava i kad je tuzna.  Ne znam kako cu ju odviknuti, posto i beba duda😂 pa ako nebude bilo njene dude da nebi njegovu stavila🤪 za sad nije! Sto me bas izenenadjuje.
    U vrticu je supeeer, stalno ju teta hvali.. bas mi je drago 🥰
    Svuda je "najbolja na svijetu" a kad dode doma, u svoje sigurno... Kod svoje mame i svoga tate, onda dobije krila 😏 bude ona dobra, al ima ispade... Ne znam koja je napisala da se baca na pod i lupa rukama nogama, to se desava..  i zadnja 3,4 dana (na sto izgubim zivce)  pred kraj jela, uzme zdjelicu i zafitilji na pod.. ili bocu vode... Pokusali smo smireno ali odlucno - reci ne i uzeti...nista
    .drugi dan, ona opet..onda sam se izderala, doslo mi je nagonski, nepromisljeno jer sam vec bila naceta sa zivcima..opet nista..treci dan, isto.. evo ja ne znam fkt😏😏 namjerno baca. Ima neku patkicu drvenu na spagu, koju kad vuce micu se krila, nije bas lagana. Nju uzme na kauc malo se poigra i baci na pod, to lupi o parket nenormalno. Srecom, nema nikoga ispod nas😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.