ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    02. Listopad 2021. 20:55

Hani

Lavice, naravno da si ti savršena i kad si zlobna😁
    Ali po meni je i biti zloban ok ako se tako osjecas u tom trenutku, ne volim upakiravanje. I istresti vrecu žuči je ok, bar ja tako nekako gledam. Nesavršenost je ljudska. Volim vidjeti sva lica ljudi, zato se ni ja ne cenzuriram, život je prekratak. I nije mi Deedee manje draga zbog nekog rječkanja, isprika je trebala to značiti. Iako ja njoj vjerojatno jesam😁🙈

Al ja nisam zlobna pa ti je otrovna strelica krivo usmjerena. Ti si tako izreagirala jer je tvoj muz je 1.5 pelenu promjenio a to je nesto sto tebe (ocito) muci. Mene osobno briga jer to radi tvoj muz ili lupam bezveze od grizli al imam pravo rec da MENI to nije ok u MOM životu i da je to nase dijete i da je elementarna postavka NASEG zivota ko roditelja da mijenja pelene,izmedju ostalog. Onda kanaliziraj to ili stoji pri tome ako to ne mijenjas. Imam i ja listu svojih zdravstvenih problema oko kojih bi se mogla zaliti tu al mislim da to nikog ne zanima. Nit su mi ove zene ovdje krive za to. Sami smo  odgovorni za svaku svoju reakciju u zivotu koja nemora bit upakiravanje jer sve se moze reci ali na primjeren, ljudski način. 
    I ironicno je da je prozivas za osudjivanje a ovdje ti najcesce osudjujes (pa i tu Deedee u bas istom tom postu). 
    Ne mislim raspirivati ovdje svadju al nemogu ni presutiti jer mi je preko glave i u svakodnevnom životu situacija i ljudi koji misle da je drugima lakse,da su imali sreće ako su nesto postigli i da su razmazeni ako jasno izrazavaju sto zele ili ne zele. Live and let live. Odjava 

Angelly
    02. Listopad 2021. 22:36

Uf sad se malo osjecam kriva jer ko da sam krivu vatru potpalila sa svojim zaljenjem 😅 inace od mog inicijalnog posta jos je sve vise oslo lijevo da tak velim.... muz pokupio crijevnu od malog iz vrtica ofc... i sad je fakat jadan jer il je  na wc il se presavija u krevetu 😔 i danas jos osla na nebo osoba iz blize obitelji (nije neka nenadana smrt al bas je tesko pogodila u ovom ionak jebenom razdoblju)
    Javno obecajem da se nikad vise necu zalit...moze uvijek gore. Danasnji dan me slomio...

Damnarexx 🌺
    02. Listopad 2021. 23:21

Angelly moja sucut! ☹️☹️ Vjerujem da ti je jako tesko. Drzi se 💕
    .
    Booome, ja dodem..kad ono ...paljba!
    Iskreno, sokirala sam se vidjevsi Hanin post. Znala sam da si  izravna i uvijek u glavu, al bas ovo😏  ostala sam puff. Malo je bilo too much. 😐
    Nisam te uopce pronasla u njenom postu, mozak mi je takva kasa da bas malo info pamtim.. a kamoli ciji muz mjenja pelene.
    .
    Da se osvrnem nA temu, kod nas je kao i kod vecine ovdje. Pomaze oko djece, kuce.. odmah smo na pocetku to rascistili i nije bilo problema.
    Moram ga nekad usmjeravat, al vecinom zna i sam. Da nije tako, La Pa-pa 🥱 nisam budala.
    Nije savrsen, daleko od toga. Danas se jadnik bunio da jedva gleda i jako je umoran. Kazem ja, a ja kao nisam..mali je zezao nocas. Inace odvojeno spavamo otkako sam rodila, jer nije bas funkcioniralo svi skupa. Pa za sad je ovako.😐
    Dosao u pol 1 sa koncerta i E ga je probudila u 7... Jebiga😅 isto ide na cuge/van pretezito kad ju uspava....al onda ona za cca 2-3h krene cendrat i vrtit se po krevetu..a ja nemogu trcat iz sobe u sobu pa se vrati doma kad krene ta frka. 

Damnarexx 🌺
    02. Listopad 2021. 23:23

Sto se tice mojih izlazaka, cuga...uvijek se dogovorimo pa ju on cuva, il ju odvede k mami.
    Sad nam je mrrvicu teze jer mora oboje cuvati😂😂 vec je probao! Jbg ako ja mogu s njih dvoje, moze i on. Imamo oboje dvije duke i dvije noge, pa zabavljaj..citaj, pricaj...snadji se druze 🥱🙃

annika
    03. Listopad 2021. 10:55

Angelly, žao mi je zbog gubitka, pogotovo je teško sad u trudnoći vjerujem.
    Meni je forum mjesto gdje se, u zadnje vrijeme rijetko ( ali jednostavno ne stignem više), podružim sa virtualnim prijateljicama koje trenutno dijele neke jednake roditeljske brige, i nasmijem i opustim i razmijenim mišljenje koje se nerijetko razilazi. Razlika je izmedju izravno i iskreno i bezobrazno i nekulturno. I za reći izravno i iskreno postoji odredjeni način koji definitivno po meni nije tvoj Hani. Ja sam čak pomislila da Dee piše o meni i mom mužu s tom pelenom
    On recimo ima svojih faza, gdje sudjeluje čisto ok, i faza gdje je usredotočen samo na nešto drugo i stvarno minimalno sudjeluje a i za to malo mu moram crtati i sto puta govoriti. Ja znam kako on funkcionira i znam da ako ima neku obvezu, problem, on je pod stresom i nesposoban je za bilo što drugo jer se užasno loše nosi sa bilo kakvim stresom. Kakav je, takav je, to sam prihvatila makar nisam oduševljena s tim.  

[iimg]

DeeDee
    03. Listopad 2021. 11:24

Angelly moja sućut 😔
    haha aajaaaao Annika mogla sam šutit 🙈🙈🙈
    Ali majke mi s tema kad smo još bile trudne sam to upamtila na proljetnima ili jesenskima jer je žena baš naglašavala da je njoj to ful ok, nije se žalila. Što je i dalje ful ok, samo sam komentirala da ja tako ne bi mogla, ali kao što LoSa kaže nismo svi isti, netko ne razumije ili se čak zgraža i nad recimo mojim životom vjerojatno 🤷🏼‍♀️
    Damnarexx 🖐️🖐️super vi to hendlate, bravo bravo 💪
    Btw Annika kako je M? Kako si ti u svemu tome? 
    I di nam je Petra? Badel jesi živa? 🤔🤔

[/url

• Zarica
    03. Listopad 2021. 13:57

Angelly, moja sucut... ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko, jos malo i drzat cete novi zivot u rukama

• Zarica
    03. Listopad 2021. 14:00

Izgleda da cu ja sutra morat uzet boovanje za malog, prvi put Nesto se prehladio, kasljuca, ne moze spavati u miru. Po danu bude relativno ok, al noc koma. A bas i ja i muz imamo sutra neodgodive stvari na poslu, hhhh

Valkris
    03. Listopad 2021. 15:38

Angelly, moja sucut i drzi se.
    Moj muz sudjeluje u svemu, jer inace ne znam kako bi. I presvlači maloga (nekad i malu), i daje jesti i kupa ga. Nezamislivo mi je da ne sudjeluje.
    A mm uvijek gleda da su djeca sita pa onda on. Neke stvari mu moram crtat ali i od toga polako odustajem, nek radi kako hoće, bitno je da ima volje. A i ja se prilagodim (npr 10 puta kazem: tu je odjeca koju nosi u vrtic, on uzme nesto drugo, pa 11.put napisem na papir i stavim preko odjece) 
    Tu nas susjed npr cijeli dan nakon sto dode s posla neka drva reze i ima neku svoju radionu. U 22 ude u kucu. I ne vidi malog doslovno.
    To je meni identično kao da mali nema tatu uopce. 

Grizli
    03. Listopad 2021. 17:11

Zarice jel tvoj muz im virozu? Trenutno sve crijevne viroze au sumnje na koronu 🙈... Bar tu kod nas. Al drugo sam ti htjela napisat nek si popije aktivni ugljen. Meni je bilo slabo 3 dana dok ga nisam popila, mm i koja sestra su odmah isti dan kad ih uhvatilo i full brzo im proslo.
    Kako ces onda ako imas neodgodivo?
    Zbilja sam sretnica sto ne moram nikog pitat i o nikome ovisit kad trebam bolovanje.
    Mikio ahahha dobro da nije njeno povrce stavio na roštilj kako ga krenulo.
    Damnarexx jel raste malac? Kakva je E prema braci? Super da ste tako lijepo uhodali sa klincima. Treba odrzat taj tempo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.