ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    02. Listopad 2021. 12:50

Deedee, sorry, ja moram radit na tom komuniciranju, znam svašta bezveze izgovorit. Nisam mislila da osuđujes, shvacam sta zelis rec. Valjda sam se osjetila prozvano jer znate da je moj dosad promijenio točno 1,5 pelenu, pa ono... Al funkcioniramo. 
    Ja sam u rasulu u zadnje vrijeme. Pala preko psa, iščašila stopala i koljeno... Hašimoto me ubija, ko prebijena sam kad napravim 100 metara, taj umor i težina, ne mogu normalno funkcionirat...a sad i imam neku potkožnu kuglicu kod lijeve lopatice i ukliještilo mi je leđa... Da mi se dovest u red... 

Lavica27
    02. Listopad 2021. 13:04

Da Hani, definitivno Moras poraditi na komunikaciji, al nije to nesto od danas ujutro. Ja sam hardcore u izrazavanju ali nikad nisam zlobna,to sto si ti ispisala DeeDee je zlobno,nista drugo. I me ublazava kad napises nemoj se ljutiti na kraju. 
    Mislim da svatko od nas ima svoju vrecu problema ovdje al sigurno nebi bolje funkcionirale da isipavamo ovdje zuc koju treba i ne treba. 
    DeeDee u osnovi se slazem s tobom i Grizli al mislim da uglavnom bude onako kako si sam napravis pa onda bude nepravedno grintati oko toga. Ili mijenjas sto ne valja il' sutis je moje pravilo. Ja vise manje sve s muzem radim,nakon posla obavezno s oboje setnja i park ili neko druzenje,kad ja idem negdje on cuva i obrnuto. Cesce ide on nego ja al pokusavam balansirati. 

DeeDee
    02. Listopad 2021. 13:31

Hani ono baš mi ni u krajičku mozga nisi bila pri pisanju komentara, nema veze.. Brzo ozdravljenje i dovođenje u red, zvuči stvarno kaotično.

LoSa
    "I to u zadnje vrijeme nisu iznimke nego normalna ponašanja, odnosno zivot kakav smo imali prije njega 😀 Otkad je tako puno se bolje osjecam i cini mi se da sam ponovno ja, a ne vise samo mama. Nemojte me krivo shvatiti, obozavam biti mama no to je nesto sto sam postala s 35 godina, i prije sam postojala i taj dio mene jos uvijek postoji."
    Ovo! Točno moje razmišljanje.

I hvala ti za donji dio komentara, u svakom slučaju je ugodno pročitati kao mini vjetar u leđa 🙂

[/url

• Hani
    02. Listopad 2021. 14:59

Lavice, naravno da si ti savršena i kad si zlobna😁
    Ali po meni je i biti zloban ok ako se tako osjecas u tom trenutku, ne volim upakiravanje. I istresti vrecu žuči  je ok, bar ja tako nekako gledam. Nesavršenost je ljudska. Volim vidjeti sva lica ljudi, zato se ni ja ne cenzuriram, život je prekratak. I nije mi Deedee manje draga zbog nekog rječkanja, isprika je trebala to značiti. Iako ja njoj vjerojatno jesam😁🙈

• Zarica
    02. Listopad 2021. 16:57

Hani, ne bih se slozila da je ok biti zloban zato sto se tako osjecas. Ljudi smo i nasa samokontrola nas razlikuje od zivotinja. Ipak, prepoznajem tvoju ispriku jer je prva :) Dosad si bila zlobna vec par puta, ali bez isprike. Kaj se tice mjenjanja pelena ja sam odmah pomislila na Hani u DeeDeenom komentaru jer se sjecam kad je Hani to napisala, tak da kuzim da si se osjetila prozvano. Mada DeeDee jasno mi je da se ne sjecas vise ko je sta pisao. Uglavnom DeeDee, slazem se  s tobom u potpunosti. Mi nekak sve skupa radimo i rijetko kad mali nije ukljucen u nase planove. Bas smo integrirani nekak 🤷

Grizli
    02. Listopad 2021. 17:46

Auuuu... Po meni je loše ako se istresas na nekoga jer se ti danas ne osjecaj dobro. Kuzim Hani da imas los dan, al ono bas da ti je DeeDee tako stala na zulj booo... Ja se recimo uopce ne sjecam da si napisala da tvoj muz ne mjenja pelene, puno je tu detalja pisano u ovih 2-3 godine al tebe je ocito strcnulo.
    No dobro svako po svome..

Nego jel koja shvatila te nove mjere? Jel sad se djete koje je bilo bolesno prije povratka u jaslice mora testirati? Jesam ja to dobro shvatila? Mozak mi ne radi, glava i sinusi mi kuhaju. 

• Zarica
    02. Listopad 2021. 18:19

Grizli, odkud ti ta info. Nemrem nac u vijestima, a zaptavo ne znam gdje se to trazi, no necu vjerovat dok ne procitam 

Angelly
    02. Listopad 2021. 18:48

Grizli

Auuuu… Po meni je loše ako se istresas na nekoga jer se ti danas ne osjecaj dobro. Kuzim Hani da imas los dan, al ono bas da ti je DeeDee tako stala na zulj booo… Ja se recimo uopce ne sjecam da si napisala da tvoj muz ne mjenja pelene, puno je tu detalja pisano u ovih 2-3 godine al tebe je ocito strcnulo.
    No dobro svako po svome..
    .
    Nego jel koja shvatila te nove mjere? Jel sad se djete koje je bilo bolesno prije povratka u jaslice mora testirati? Jesam ja to dobro shvatila? Mozak mi ne radi, glava i sinusi mi kuhaju.

Cek cek cek kaaaaj? Od kud ta info? Ugl...preporuka jedne tete iz vrtica koja je iz naseg kruga prijatelja...ak nije djetetu nis opasno, ono malo jace smrce, kaslje il nes i za kaj fa se ne planira slat pedijatru tetama u vrticu rec da ga baka cuva a ne da je bolestan... jer ono...

Grizli
    02. Listopad 2021. 20:52

Losa akcija u c&a je vec duze. I online je akcija, al vecinom na ljetno.
    Pa usput na radiju sam cula nesto sa kao pressice za novinare da kao bolesna djeca prije povratka u vrtice i skole moraju donjet na uvid negativan test i ako su prebolili covis potvrdu daje proslo najmanje 10 dana od pptvrde bolesti. Odnosi se na svu djecu koja kao imaju simptome prehlade, alergije, bol u trbuhu i sl. A na stranicama Hzzjz pise to za djecu u skolama samo. Pa mi nije jasno vise nista. Nadam se da stvarno nisu djecu iz vrtica ukljucili u to. Iako tu u blizi i je pol mjesta u karanteni bilo i oboljelo bas zbog djece u vrticu. 🤷‍♀️
    Mi isto ne možemo dovest dijete ako nemamo ispricnicu 

ifkaminja
    02. Listopad 2021. 20:55

Ne znam kak je ko shvatil napisano, al meni je bilo ružno za čitati. I fakat nigdje nisam našla nekaj prije kaj bi bilo "opravdanje" za takav izljev "mišljenja".
    No, ne veli se bezveze da je mišljenje ko guzica-svako ga ima. Ovu grupu čitam skoro od početka, mada sam se kasnije priključila. I moram reći da je moja "slika" DeeDee dijametralno suprotna od ovog pročitanog.
    Ispričnicu za vrtić mi trebamo nositi samo ako je izostala zbog bolesti a da je trebala ići kod pedijatra i ako je trebala ostati doma po savjetu pedijatra.
    Kaj se tiče mm, sve mi "pomogne". Namjerno pod navodnicima, jer to nije "moj posao". Ona je naša. A kaj se tiče crtanja, to trebam. Skoro pa doslovce. A vrh mi je kad se usred mog crtanja naljuti i veli da nije idiot. I onda napravi krivo, pa mi veli da mu nisam rekla kak treba 😂
    Naravno da i on ima svoje "momente", ali realno- imam ih i ja. 
    Nedavno je bio na nekom izletu za vikend, moji su imali berbu, i namjerno mu nisam rekla jer ne bi otišao. A i U je bila bolesna taj vikend. Dakle, nemam problem s tim. Naravno da će se desiti i da ja odem negdje na dan-dva, i da će ostati sam s njom, doduše do sad se to nije dogodilo (psssst, iskreno.. sad već jedva čekam 😂). U parkić u 80% slučajeva ide on, dok ja skuham ili kaj obavim, i to mi je normalno. I uglavnom ju kupa on. U zadnje vrijeme ju i uspavljuje jer njemu bolje ide 😂. Dok preko dana ona većinom visi po meni, meni cendra, mene zove za svaku sitnicu i tak. 
    Evo, ovaj tjedan je cijeli išla u vrtić, danas popodne mi je opet zakurila.. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.