ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    27. Rujan 2021. 10:30

Losa hvala ti,  mi nismo dobili ništa, niti smo pričali sa ravnateljicom ili stručnim timom,  a vidim da je to praksa.. Mi smo imali razgovor sa odgojiteljicama od kojih je jedna otišla nakon tjedan dana bez da su ikog obavijestili. Samo se pojavila nova teta i uzela mi dijete ujutro.. Znači to se tako ne radi.
    I na popisu ih je bilo 8, a sad vidim u grupi blizance kojih tamo nije bilo. Luda sam na takve stvari.
    --
    Petra tako se i kod nas vrte malo crijevna malo obična viroza. U petak ih je bilo samo dvoje u skupini i G je u sub imala proljev,  ali samo jednom tako da sam je danas odvela. Još nije korona krenula harati...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    27. Rujan 2021. 14:41

Evo i mi danas doma. Dobro sam se neki dan pohvalila da se nije još razbolio. Krenulo s nosom al kad to ne uspijem očistiti počne kasljat a sad mu je temperatura krenula rast. 🙄 Ja sam sutra trebala na seminar 3 dana. Već vidim kak ću ostat doma na bolovanju. Nemrem vjerovat koji tajming. Ne spavamo već 2 noći uopće jer on nemre disat. 
    A simbalija kod nas faza buđenja usred noci traje odkad je krenuo u vrtić. Nekad je to u ponoć nekad u 3 ujutro i obično ne prestaje dok se odemo u dnevni boravak. Pa se il' igra il' traži jest. Ja ne funkcioniraju već tjednima 🙄

Angelly
    27. Rujan 2021. 14:45

Mi smo uspjeli bit u vrticu 2 tjeda u komadu, dns ostao doma jer od silne sline iz nosa ofc preslo na grlo pa kaslje...pa reko nek se odmori jedan dan doma a sutra se nadam da ce ic ponovo. Bas sam umorna, evo i muza opet satralo pa ja moram vise povuc...a snage nigdje 😩 ja sam rekla, ko prezivi ovu zimu pricat ce...bas smo u nekom survival modu. Uz sve to N je poceo tantrume imat na najjace kad nes ne dobije...sad jel se bas poklopilo il ga je i vrtic trigerirao ko ce ga znat (odjednom vrtic nije vise fora neg ko da ga kolju tam...drame na najjace...neki dan mi zalupio vrata od ormarica po glavi dok sam mu tene spremala....)

• Zarica
    27. Rujan 2021. 16:19

e tak je i nama bilo nocima kod prve prilagodbe. Ovaj put je situacija malo bolja. Al ovaj put se svega krenuo bojati. Idemo cestom samo stane i govori 'auta boji', vozi se u autu i na semaforu vidi frajera u autu iza nas i samo ponavlja 'striceka boji', danas bili na vaganju i mjerenju, samo se dere 'boji, boji'. Al bas za sve zivo. Za prematanje se dere da se boji. I cujem mu u glasu da se bas boji. Ne kuzim odakle sad to...
    mrgud, nemremo nac racun od ikee tak da ni nemremo vratit taj stolic. A bas mi se super cinio taj iz kauflanda. Meni na preklop stol iz ikee nije bas sjeo. Bolji mi je klasicni - ljepsi mi je i nizi i mislim da je malo veci povrsinom. Klasicni je 50cm visine, a ovaj drugi mislim 55. Ugl za nasu mrvicu to cini razliku, za mrguda vjerojatno nije bed :) 

• Zarica
    27. Rujan 2021. 16:23

mi odkad smo ono nesto malo bili bolesni na pocetku prilagodbe, skroz ozdravili svi i nikakvih tegoba nemamo. Nit ne kaslje mali. Svaki dan koji prodje bez zastopanog smrcavog nosa i kasljanja se nekak iznenadim kak se dobro drzimo 

Angelly
    27. Rujan 2021. 16:34

Zarica

mi odkad smo ono nesto malo bili bolesni na pocetku prilagodbe, skroz ozdravili svi i nikakvih tegoba nemamo. Nit ne kaslje mali. Svaki dan koji prodje bez zastopanog smrcavog nosa i kasljanja se nekak iznenadim kak se dobro drzimo

Zavidim jako 😅

MaRe
    27. Rujan 2021. 17:17

Netko je vec pitao...al da se ne siri zaraza forumom? 🙄🤭🤭
    Ja evo u dva mjeseca vec treci il cetvrti put prehlađena...grlo i nos bez kaslja i temp...jedan dan boli grlo,curi nos...drugi dan se zastopa i treci prolazi.
    .
    Dns je mali dobio temp...38.1..dala sam cepic pa cu jos jedan pred spavanje.  Al osim sto je slabije spavao zasad se drzi..nije cendrav 🤞 
    Tak da kao sto mikio kaze...ne ide u vrtić pa je bolestan. Vladaju te viroze,prehlade,gripa,korona,promjena vremena...biraj sta ces 🙄
    .
    Drzim fige svima da sto brze ozdravite 🤞🤞

Grizli
    27. Rujan 2021. 21:58

PetraB auuu bas ti ne zavidim. Koma situija to vrcenje u krug. Jadni vi svi skupa.
    Tantrumi 😬... Mislim da jos nema toga. I nadam se da nece biti iako vjerojatno vecina kad tad to odradi. Ne spavanje nocu 😱... Osim sad kad je bolesna. Ko da sad teze podnosim nespavanje. Nije mi jasno kako sam prije samo godinu dana bez problem zgurala noć sa hrpom buđenja i drugi dan bila funkcionalna. Danas sam bila nis koristi.
    .
    Brzo ozdravljenje svim bolesnima. 
    Mi bile kod pedi, ni njoj nije jasno otkud osip nepovezan s nicime, ostalo klasicna prehlada rekla. Mikio jel N svrbio osip kad je imala koronu? Meni pedi rekla da taj osip njih svrbi onda, a M ne pokazuje da ju svrbi.
    E da pitala me pedi dal je uvijek tako zivahna bez obzira na bolest, a ona bila mirnija no inace. Ocito ja ignoriram cinjenicu da ona bas i nije takva dobrica i zaigrano dijete kako ju dozivljavam, vec neka turbo hiper. A da rekla je dr na pregledu ajde slušaj tu i digla majicu da ju poslusa. Umrle od smjeha. 

Angelly
    28. Rujan 2021. 06:39

Mikio pedica je preoporucila ak imamo mogucnosti bar na kratko ga izvadit iz vrtica...tak da cemo tak vjerojatno. Mada zbog prilagodbe na vrtic to nikak ne ide u paru al kaj sad....sam znam da sam vjecno umorna i iscrpljena vec sad 😏 a kaj me tek ceka 🙈

Angelly
    28. Rujan 2021. 13:11

Muz je uzeo godisnji od 3tjedna + pomoc moje mame i nadam se svekrve. Nju cekam da se vrati u zg ko suho zlato da iscekujem...bas joj je neki grdi period u zivotu se okrenuo 😔 al valjda se vraca uskoro, ona je s N super i obozava ga...malo ce on njoj napunit baterije a to ce meni beskrajno puno pomoc. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.