ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    25. Rujan 2021. 12:48

Losa, bas je smijesan malac:) pa super da mubje tak dobro. Moj je jos i fazi da mu je highlight dana kad me vidi da sam dosla. Digne ruke, izdere se mama! i trci mi s osmjehom u zagrljaj.
    Mi nemamo jis tantruma, al mali postaje sve tvrdoglaviji. Kaj se tice ruku, cini mi se da ih ja najrijedje ovdje njemu perem Al kad trebam zgrabim ga i obavimo to. A bas smo jucer uzeli tu stepenicu u ikei pa cu vidjet kak ce sad s tim funkcionirat. I tamo nemaju onaj ogradjeni stolac za kuhinju. Jel neko kupio to vec? Imate preporuke? Bas me iznenadilo da u ikei nema, a i prodavacica mi rekla da puni ljudi pita za to

Valkris
    25. Rujan 2021. 15:33

Mi imamo montessori toranj za učenje. Pun pogodak. Ako a to mislite
    https://www.banaby.hr/montessori-igracke-i-pomagala/p/montessori-ucici-vez-hugo-prirodni/

• Zarica
    26. Rujan 2021. 13:33

Valkris, to je to, al taj mi je nekak glomazan. Da, svi mi vele to za ikeu... al ak nema nemrem to. Nasli smo nekog stolara pa cu vidjet kolko bi doslo da nam to izradi

• Zarica
    26. Rujan 2021. 13:35

inace ima u kauflandu bas simpa stol i 2 stolcica za djecu za 250kn ako netko trazi. Mi taman za vikend kupili u ikei set, i sad razmisljamo dal da vratimo taj i uzmemo ovaj

mrgud_zg
    26. Rujan 2021. 19:49

Zarice jeste kupili stol u Kauflandu? Ja sam isto gledala i baš mi je sladak pa me baš zanima kakav je uživo. Mi se isto već valjda mjesec dana spremamo u ikei po stol i nikak se organizirat 🤦 a ustvari bi najviše voljela stol koji se otvara da unutra stoje papiri. Ko kakav ima mikio 😁 al mi je muž zabranio jer je preskup 🤣 naše dijete je najveći uništavač 🙈🤣
    Btw ja kupila inhalator napokon. Omron macu. Mali je oduševljen dok ne radi. Al nismo uspjeli ni sekunde još inhalitat. Ni uz crtice ni nikako 🙄

Grizli
    26. Rujan 2021. 21:13

Zarice ovaj tjedan je super proslo, samo srijeda je bilo suza kod ulaska, sve ostale dane utrcala u sobu, veselo mahala. U srijedu je ta curica dosla prije nas. Ostale dane sve nakon nas. Tete su pricale sa mamom i zamolile ako moze dovoditi malu mrvu kasnije dok svi dodju jer da onda samo ona place, a ostali se vec zaigraju pa nema takvih problema. Pristala je odmah jer da joj vise pase drugo dvoje voziti u skolu pa nju u vrtic tako da dolazi u 8.40 iako po pravili bi trebala do 8.30.

Mi obavili kontrolu nefrologa, malo bolja situacija al opet urin svakih mjesec dana zbog 2 urinoinfekcije u 4 mjeseca. 
    U petak prvi put teta dosla po nju i spavala kod tete jer smo mi na piru bili. Bas nam je bilo dobro malo se opustiti bez trcanja i vikanje molim te nemoj, past ces, ne trci, ne skaci, jedi, pij, pazi ovo-ono... I njoj super bilo, da je bila odlična. 
    .
    Jel zna mozda koja sto bi moglo biti ovo... M ima sitan osip po cijelom trupu i nogama. Sitno, svijetlo crveno a osjeti se pod prstima tockice. Nema temp, nosic curi prozirno, kiše, i ako plače poslije počne kašljati. Osip krenuo u petak popodne od leđa i samo se sirio, sinoc pocelo kihanje, danas nos. Ospi se dalje ne širi, al nije se ni povukao. 

Stolic i stolice iz kauflanda imamo jos od neke kolekcije sta je bila pocetkom godine i odlican je set. Obozava ga. Od ikee onaj neki set sa debelim nogama je meni uzasan. Plastican i glomazno mi djeluje. Prvo smo njega gledali dok nije M uzivo sjela na takav kod prijatelja al nije nas nikog odusevio dok ovaj drveni joj se bas sviđa i voli crtat, jest, skakat po tom stolu... 😁🙄

Simbalija
    27. Rujan 2021. 08:19

Cure imate na fejsu stranicu toranjzaučenje i tamo ih prodaju,  ok izgleda. I lesnina je imala na popustu za 350kn, taj mi je još bolji. Ne izgleda mi preglomazno, ne znam. Mi isto imamo mali stan pa ne znam hoću li uzimati.
    --
    Je li vaši imaju neku regresiju sna? Ja ću poluditi od njenog buđenja.. Nije se ovoliko budila od kad je cicala. Ide spavati u 8 i spava ok do pola noći i onda kreće buđenje, kmečanje,  cendranje, mijenjanje poza.. Na kraju ustane u 5 i onda zaspe taman kad trebamo krenuti i bude luuuda u autu i vrtiću.. Ne znam jesu zubi,  regresija, prilagodba na vrtić.. Aaaaaa

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    27. Rujan 2021. 08:39

Mikio ja redovito njoj dio igracaka micem pa za tjedan dva ih izvadim i maknem druge. Onda se bas igra sa time sto nije vidila. Meni jw isto pala na pamet korona jer kaslje, sva je kao zastopana kad lezi najgore, nema temp a znoji se full. Idemo danas kod pedi rekla da dodjemo da ju vidi. Jos pogotovo sto su nam rekli da trenutno u mjestu 20km od nas su komplet zatvorili skolu i vrtic znog korone. Mislili da imaju crijevne viroze djeca i roditelji na kraju svi koje su testirali da su pozitivni na koronu. A ja sam imala tocno takve simptome bol u trbuhu, visoka temp, mucnina i umor par dana. Nama su onda rekli da je viroza a ko zna mozda korona bila. Sad je proslo vec 2 tjedna 🙄.
    .
    Simbalija da joj nije pretoplo i hladno? Moja tako zna kad joj ne paše temperatura prostora dok ne nađemo rijesenje koje joj paše. Redovito zaspe kad se izmori pred jutro onda. 

Simbalija
    27. Rujan 2021. 09:52

Grizli da to sam i ja mislila pa sam probala sam pokrivanjem,  otkrivanjem,  tanjom, debljom pidžamom,  ali mislim da nije to.
    --
    Mikio moja je spavalica tako da kad ne spava je potpuno grozna, cmizdrava, samo urliče i plače.. Možda joj je neki šok od jaslica, ne znam. Grozno sam neispavana i potpuno nefukncionalna na poslu. Evo špijam po forumu,  a imam masu posla 🙈
    Ne vidim petice da idu iako joj je tvrdo iza.. Imaju vaši sve zube? Mojoj su davno izašli, tipa sa 14mjeseci joj je zadnji izbio, možda je neka naznaka da će opet krenuti.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

PetraB
    27. Rujan 2021. 10:09

Hello!
    Mi doma vec drugi tjedan lagano (krenulo drugi tjedan prilagodbe) ... Vrtimo se u krug sa zastopanim nosevima, temp, proljevima... Luda sam sad vec! Vadili jrv, sve ok, viroza... Al ocito se nizu jedna na drugu jer ovo je suludo. I ovaj tjedan ostaju doma jer se prekjucer opet Karmen postopala i stalno su kao pred temp, preznojavaju se, ne spavaju... U iva dva tjedna ne znam nesam li sastavila 3 sata u komadu. Jurajeva grupa se isto raspala... Od proslog tjedna samo kapaju, jedan po jedan tak da samo cekam da i on poklekne. M je vec dva tjedna zastopana i promukla. Ja ne znam kak mm i ja nismo vec nekaj pobrali. Mi cemo valjda kad one ozdrave. Bojim se da cemo mi prilagodbu ispocetka prolazit sljedeci tjedan...ako uopce dodjemo do toga 🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.