Jutro!
Annika, kakvo je stanje?
Fibra i viroze bolje kod ostalih?
Kod nas su kolica jos u upotrebi, nisu mu dosadila, al on se tek od proljeca vozi u njima. U velike centre ne idemo, u ducanu sam u strahu da ne bi porusio sve sa polica pa mu drzim ruke ako je tijesan prolaz izmedu redova. Bez kolica smo zasad bili par puta do najblizeg parkica, ulicom kojom nema prometa.
Jede sve osim lubenice i dinje. Pije jeftine sirupe, čaj nije htio. Ponekad se uhvatim kako idem za njim sa žlicom ako nije puno pojeo, a to sam sama sebi rekla da nikad necu😁 I necu vise, obecajem. Bit ce kao kod Mare: ako neces, cekaj iduci obrok. Nastavljam kasnije...
Otišla sam brzinski kupit patike za G jer mu jedine koje ima jos nisu suhe 😁. Nema izbora u mjestu, pa je dobio iste takve🤣. U utorak idemo u St pa ce dobit neke kvalitetne. Pogledat cu i cizmice koje ste preporucile.
On je na vel. 86. Kad citam da vasi nose 92 i 98, cini mi se ko ogromna razlika.
80,7cm i 11,8 kg. Moram mu isprobati robicu koju je nosio na proljece da vidim sto jos moram kupiti.
Pocela sam mu skidati pelenu dok je vani. Popiša hlacice minut nakon sto ga skinem sa tute. Pokusavat cu jos. Ako ne uspije, opet cemo probati.
I ima tjedan dana poceo se igrati sa slogovima, baljezga stalno nesto, ponovio je neke nove rijeci. Napredak mali😉
A od dude ga moram odviknuti, htio bi je stalno.
Evo mi Vitu jutros mjerili, 88cm na zidnom metru 😱
Ali i na oko se jaaako izdužila zadnjih mjesec dana tako da nisam previše iznenađena.
.
Došla sam samo napisati preporuku za kaubojsko selo Roswell u Fužinama ako netko poželi đir do Gorskog, jako je fora, 30kn obiteljska ulaznica (dvoje odraslih i do četvero djece), mi izgubili dva sata samo tako, iako sam na prvu pomislila "bezveze kako je maleno". Imaju konje, kokoši, cijeli postav grada + indijanske šatore po kojima se možeš izležavati, mogućnost jahanja.. Vita je baš baš baš uživala a bome je i nama bilo fora. Imaju i neki nazovi fast food s ok klopom i jeftinim cijenama pa eto, čisto informacija :)
[/url
Mi cekamo sutrasnje previjanje bez anestezija da vidimo kakvo je stanje. jucer mu je rana prokrvarila pa nekako mislim da cemo ostati jos. Sto se njega tice i bolje da smo ovdje. Zadnja dva dana cak i odspavam 5 sati
[iimg]
Mi cekamo sutrasnje previjanje bez anestezija da vidimo kakvo je stanje. jucer mu je rana prokrvarila pa nekako mislim da cemo ostati jos. Sto se njega tice i bolje da smo ovdje. Zadnja dva dana cak i odspavam 5 sati
❤️❤️❤️❤️
Podrška 😘
[/url
😏 M pocela kihat i curit nosic i sad nisam pametna sto ujutro za jaslice. Nemam je bas kome ni ostaviti ako ostane doma a moram jos po ispricnicu od petka. Glupo mi ju ostaviti doma, a glupo i da ju saljem takvu balavu. 😏😳🤔🙄 Valjda cu se da 8.30 ujutro odluciti.
.
Hani meni su rekli da kod odvikavanja je losa opcija ako recimo djete doma nema pelene, a kad se ide van ima (u tvom slucaju obrnuto je). Jedino sto je ok da za spavanje ima jos neko vrijeme dok potpuno ne savlada dnevnu upotrebu tute. Pisem ne da pametujem nego prenosim info jer da ih se tako zbunjuje i produzava proces odvikavanja.
Btw maleni bas super napreduje, presisao i M u kilazu...
Jesi radila test? 🤞
.
DeeDee uwwwwwauuuu hvala za info izlet 😁😁... Sad idem nazicat mm da idemo drugi vikend ako bude vrijeme. Samo ako moze info kakva je to klopa ono samo tipa cevapi-pomes ili ima jos nekakvog izbora?
Bome tvoja V je visoka.
M kao da je zadnje vrijeme usporila sa rastom. Cca 1cm na mjesec.
.
Mikio svaki ima svoj aplikaciju. Cewe web je odvojena od dm ili muller pa ako je recimo akcija u dm onda moras njihovu skinut da bi ti akcija vrijedila
Tako je Mikio ovo na cewe hr ne vrijedi u dm-u🤷♀️
Ja sam isto to bila ciljala pa se zaj*...
Kod nas za ograditi sluze njeni plisanci kojih ima milijun pa ih stavimo sve okolo ako jer neka strka pa zaspe na nasem krevetu i ne zelimo ju micat.
Grizli evo u petak se i N zasmrkavio i zastopao...pa sam bila na 100 muka ostavit ga il slat...na kraju je ostao i petak i dns jer je krenuo kihat i zutanjci.su svud letjeli 😅 sad kasljusa jos i nije ni nos skroz ok al sutra ce ic jer mislim da inace nikad vise nece ic, odnosno 2 dana vrtica za tjedan dana doma mi se jakooo koma kombinacija cini
Mikio ja ti imam vrecu s nogavicama od Etherala, ja sam zadovoljna s njima tak da su mi sve vrece od tam. Sad zimsku sam uzela 90cm 🙈 al malo se na prvu cini velika (bude je nosio god dvije cini se) al njima mozes poslat poruku na fb sa mjerama djeteta pa ti oni preporuce velicinu
Joj, nas teta zvala danas da bi bilo dobro da ga pokupimo. Nema temp, al smrca i kasljuca. Takav mi je prije uvijek isao u vrtic, al rekle su mi da je bas neutjesan, a vjerujem da mu je koma kad se uzme u obzir da svi okolo placu na prilagodbi. Znaci kad sam usla - zivi kaos, svi su nutjesni. I ovak mi se od oka cinilo da fali pola grupe, ne kuzim kak brzo oni pokupe svasta. Nitko nije bolestan dok ne krene u vrtic, a cim krenu svi su misteriozno bolesni i zarazuju jedan drugog.
mikio, vele ak 3 dana temp ne ide dole onda pedijatru. Mojoj pedici je to eliminacijska info Valjda se ona oznoji pa spusti temp pa opet u krug.
Sortiraj odgovore
Najstariji