Mikio gumene cizme imas u Mass raznih, ako nema u trgovinama broja ima online pa narucis da ti dodju u trgovinu. Cak su ciznice i sa onim dodatkom gore koji stegnes pa im ne padaju a i nemoze nista uci unutra ako recimo pada kisa. 190 kn su.
Mikio na fejsu je stranica Trakice za kosu, imaju šire i uže. Bile su 10kn po komadu. Lijepe i praktične osim što ih je G čupala sa glave. Ne znam je li promijenila mišljenje, sad ćemo vidjeti kad zahladi.
Što se tiče hrane, G voli puuuuno jesti, ali zna zezati oko pojedinih jela(meso pogotovo). U pravilu mora biti gladna da proba nešto novo, ako je između jela smoki/sladoled/gluposti onda je grintava oko obroka i jede samo ono što voli. Ona jede smoothie svako jutro, onda doručkuje oko 8,9. Uglavnom jaja želi za doručak. Ručak namjestimo kao u vrtiću, oko podne jer onda spava do 14,15. Onda najčešće nije gladna do večere, ali često pojede tako neku glupost, puding, sladoled i sl. i onda zeza oko večere, a ako se preskoči takva varijanta onda jede bilo što, ostatke ručka, variva, palentu...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Annika, drzim fige da sve bude ok. Jel mozete biti s njim u bolnici?
Losa, tvoji su bome rekorderi. Kod nas je u 11.15 rucak. Jel vi onda nemate uzinu izmedju dorucka i rucka?
mikio, ja bi na tvom mjestu potrazila drugo misljenje. Nek ti jos neko kog sama odaberes kaze da je sve ok pa da ne moras brinuti. Ja inace nisam znala da Jovancevic ima privatnu ordinaciju, neki dan saznala... tak da iduci put, ako bude potrebe, idem kod njega
Mikio meni zena u Puli u MASS rekla da narucim online i kod njih preuzimanje a platit mogu kod njih ili online. Ako ne pase da mogu odmah zamjeniti za drugo nesto u trgovini, ako se mjenja putem poste onda mozes samo za veci ili manji broj isti taj model. A drugo ako recimo uzmes nesto jeftnije ne vracaju razliku nego daju bon koji onda potrosis kasnije al nisam ju bas skuzila koji je rok za potrošiti. Bas sad isla gledat online ima hrpa cizmica i jeftnijih po 159 i skupljih. https://www.mass-shoes.com/djeca/21-josh
.
Za hranu neznam, M od zadnjih 15 dana bolje jede, al od kad je krenula u jaslice super da se ne ureknem. Dal je doslo do neke promjene kod nje u glaci, potrebama, navikama neznam. Mucila sam se ko i ti sa 273663738 vrsta jela posebno za vecere i dorucke. Pozitivne promjene smo poceli primjecivat kad samo joj uveli da ima puno ajmo rec obroka sitnih. To sam se konzultirala bas sa tetama sto i koliko dobiju i tako smo uveli.
Nakon buđenja i spremanja 7.30 ide malo mlijeka mlakog cca 50 ml popije. Onda ide u vrtic tamo je dorucak oko 8.30 pola snite sa necime ili jaje bez kruha bez icega. Onda voce bude im ili 1/2 jabuke male, pola male kruske ili breskve, 1/3 banane isl. oko 10h. Onda u 11.30 rucak danas su dobili 1 cufticu i zlicu punu pirea sa umakom i 1 zlica kupus salate. U 14h je dobila salicu mlijeka. Ručak imamo u 16h pojela recimo 10 pena sa umakom, zlicica kukuruza kuhanog i 1/2 male tune. Pa u 17.30 je dobila malo cokolade 1 onaj stapic kinder, al inace dobi jedan danonino ili malo jogusta tekuceg/grckog, keks-dva, i u 19.30h vecera obicno bude ko kod vas sir, mlijecni namaz, jogust, kruh, eventualno jaje ako ga nije jela zadnjih dana i jos zna pred spavanje u 20.30 popit jos 50-100 ml mlijeka.
Doslovno 8-9 puta se hrani tokom dana, pojede malo al njoj to ocito više pase, nego onih 5 obroka. Kod moje je problem znao biti ako bi pregladnila ne bi nis htjela jesti ni suho zlato da joj das. Jedno vrijeme sam spremala doslovno 4 jela, al sad vidim da hoce i drugo probat i pojest, cak i sama trazi da proba.
Nadam se da ce i vama proc ta faza nekako.
Ajme Annika pa smrzla sam se. Drzi se mama,nadam se da ce ga malo boliti :( Javljaj stanje ako stignes ♥️
Mikio; next ima gumene čizme od broja 20 i ima i na pola brojeve. Probaj model u Cvjetnom ili Pointu ako ti se ne svidja uzorak naruci online.
Simbalija onda su tvoja G i moj sef u gabaritima ,😬 Smraci mi se kad me na cesti zaustave i 68 puta ponove 'aaajme kolko je on veliko dijete al stvaaaaarno jako veliko.i ti si glupa pa sta sad,disemo isti zrak 🙄
Annika ajme uzas. Nadam se da je sad već sve prošlo i da je M okej. Javi nam 🤗
Kak se hrane tiče moj je baš na dane. Trenutno najmanje voće hoće. Tj jede jabuke, banane i kruške 😁.
Po meni nije ni velik ni mali. 86 hlače su mu 2 prsta prekratke, a majice preuske jer ima skembu 🙈. Idete recimo prelazimo na 24mj, sinsay 98, ostalo manje više 92.
Meni sad sinulo da moram godišnji pisat za ponedjeljak, idem na testiranje u Klaićevu.
E da, i ja radim u firmi gdje se radi od 7 pa su rano i gableci/ručkovi 😁. Ja nalog ostavljam oko pol 8 i bude prvi. Vidjet ćemo baš sljedeći tjedan..
Annika kako je M? Što kažu doktori? Nadam se da je okej..
--
Lavice da baš to svaki dan bar par puta moraju xy ljudi spomenuti kako je veeeeelika. Ono, zbilja? Moja ima i dugu kosu pa svi misle da je starija i onda me još maltretiraju pitanjima a kako ne priča, što zna reći, je bila kod logopeda, kako ne piški na tutu... 😐
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Hvala svima. Ostavit će nas do daljnjeg u bolnici. Sutra će ga opet uspavati i previti ranu pa ako se rana ne polijepi početkom idućeg tjedna idemo kući. Ja sam uspjela namoliti apartman da mogu biti s njim, sva sreća pa je slobodan. Daju mu sredstva protiv bolova, noćas smo čak i odspavali par sati u komadu. Skinuli su ga sa fziološke pa ga mogu uzeti u krilo.
[iimg]
Ajoooj, Annika držite se, nadam se da će biti najbolji mogući scenarij.. Držim 🤞🤞🤞🤞🤞
Joj Annika uzas...siroce malo...drzimo fige da sto prije prođe.Dobro je da barem mozes biti uz njega. Drzite se 😘❤💙💪
.
Moj je prije dva dana potegnuo punu salicu na sebe al na srecu vec je bila skoro pa potpuno hladna... a samo sam se na sekundu okrenula..svuda se stvore brzinom svjetlosti....zaboravim kako je narastao.
.
Hrana
I moj koji je dosad sve jeo je poceo nesto birati..al dobro il ce jesti sta ima skuhano il ce bit gladan 🙄 tako da ako preskoci rucak ipak oko 5 pojede sta prethodno nije htio.
.
Frendica u Austriji je malom s Amazona narucila odijelo za kisu...kao kabnica al su hlace jakna i neke cizme. To da nam je nabavit..idealno za kišu. Gledam slike vani pada a mali se igra 😁😁
.
Losa to komentiranje kilaze me nervira na stotu...pogotovo sto nikako da smrsavim i vratim se na staru tezinu...malo je krenulo dolje i stalo..od svih stalno slusam kak trebam smrsaviti 🙄 Onak gledajte svoja posla.
Sortiraj odgovore
Najstariji