ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Rujan 2021. 14:33

A joj Mikio da nije neku virozu pokupila. 🤷‍♀️ Inace da kao nakon 3 dana se javiš pedi osim ako ne sumnjamo na koronu onda kao moramo odmah. Doduse ja se sa M moram odmah javljat cim dobi temp zbog bubrega 🤷‍♀️
    Meni se ta vreca s nogama pokazala koma. Jer joj korma pokriti noge onda ili obuc neke carape pa joj bude vruce, ako ne joj je hladno. Imala kretko i vratili se na klasicnu. Druga stvar s njom je uspjela dizat noge kao da će preko ograde krevetica ici, a sa klasicno ne moze.
    Annika kako je M?
    Na kraju moja M ostala jos danas doma jer je dr cekala nalaz urinokulture al sutra moze u vrtic. Al je ocito donjela doma virozu nam jer ja kurim i osjecam se ko da me vlak zgazio, a ona skace okolo. Sva sreca mama mi uskocila da ju malo zabavlja jer nisam mogla ni sebe a kamo li nju.

Angelly
    13. Rujan 2021. 14:53

Mikio meni se sve vrece cine po mojoj mjeri tanke 😂 al realno ak ti je u stanu po noci oko 19 onda su dobre (tak pise na njihovim stranicama) a fora je da mozes kod njih uzet taj kao preklop za nogice pa nisu izlozene kak Grizli kaze. 
    Mislim super je to sve za stjecanje imuniteta al ubi covjeka, evo nakon tjedan dva vrtica svi s kim pricam da ima tak male su vec nesto pokupili. 
    A daj pazite, mi tu imamo dva vrtica centralni i podrucni i meni zao bilo sto smo upali u podrucni jer mi je ovaj blizi (al ono ovaj mi prek puta zgrade do drugog imam max 10min N hoda) al sad mi drago ipak jer su tete u centralnom koje bi mu bile ono...vev krenule roditeljima sa spikama vrtic je nuzno zlo, klinci trebaju bit s roditeljima i slicne fore...a nije jos kak spada ni prilagodba odradjena 🙄 i onda si mislis da sigurno vole svoj posao i uzivaju u tome i sa srecom im djecu ostavljas...ma bljak

DeeDee
    13. Rujan 2021. 16:54

Evo prijavljujem i kod nas curenje nosa na najjače i lagani kašalj, a nit vidjela vrtića, nit vrtićke djece tako da.. nešto je u zraku

[/url

Simbalija
    13. Rujan 2021. 18:00

Kmh ja isto pokupila virozu.  Jupi. G je kurila sa četvrtka na petak na 39,5, u petak je imala 38 oko podne i to je to. Nosić joj curio žuto ostatak vikenda. Danas trebali kod pedijatra, ali ja se probudila ukomirana,  grlo me boli,  glava,  sinusi,  a temp je neka blesava 37,5. Tako da je nisam odvela, a ona je ok,  još joj malo curi nos. Pretpostavljam da ću i ja biti ok za dan dva,  valjda nisam koronu pokupila. 😐
    Curke držite se ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    13. Rujan 2021. 20:22

Znači sad je zaspala nakon 15 minuta vožnje, od 7 ujutro u akciji bez minute sna, Isuse i Bože, sjetila sam se Mikio tebe kako ti Nina nije spavala nikad 😱😱😱😱
    Nadam se da su svi bolje, ona za sad samo na curenju nosa, čak sam je uspjela malo inhalirat par puta

[/url

• Zarica
    14. Rujan 2021. 11:18

Losa, vidjet cu kak ce ubuduce. I mene je iznenadilo s obzirom da nije imao temp, al ja sam im odmah prvi dan rekla da se ne ustrucavaju zvat me ako im izgleda lose ili slicno, bar dok se skroz ne prilagodi bit cu fleksibilna. A one su mi odma rekle da nema temp al da im izgleda bas jadan, smrkav, da mu cuje pluca i da se neda utjesiti, a takav nije bio jos ni jedan dan. Tak da mi je ipak draze da su me zvale jer kad sam dosla bas je cvilo. A inace stanje mu se pogorsalo i imali smo noc koju zelim zaboravit. A i ja se probudila s glavoboljom, grloboljom i ostalim zabavnim stvarima. Nadam se fakat da bar s prvim djetetom steknes neki imunitet za taj vrticki uzas

annika
    14. Rujan 2021. 12:40

Zao mi je sto citam da ste svi u nekim virozama, brzo ozdravite 
    Mi smo evo kući makar sam ja mislila da će ostati još jer mu je rana neki dan prokrvarila. Za rastanak mu je u u ponoć pukla vena gdje je bila braunila pa smo sestre i ja trazile sat vremena. Rana zarasta super samo sro on divlja i baca se i meni nije dobro jer mu se stalno pomiče zavoj. Ali ne mogu ga umiriti

[iimg]

Grizli
    14. Rujan 2021. 20:59

Mikio moja M kad joj krene urinoinfekcija isto ne zeli piti nista, pretpostavljam da ju boli ili pecka kad piski pa zato da nece. Jedino sto nam onda upali je mala bocica od jane sa onom kao dudom. To joj fora tako da za takve dane imamo to kao asa u rukavu. Veceras recimo isto nije htjela piti nista, osim u zdjelicu da joj stavim vode pa je zlicom grabi. Da se razumijemo da se ne osjecam uzasno i bez grama snage ne bi joj to dopustila al toliko mi je lose da nek radi sto oce samo nek jede i pije. 
    I mm pokupio virozu i danas je bilo bas level pro popodne. Nas dva polukrepana sa njom nafriziranom. Zvucat cu grozno al htjela sam je odvesti susjedi da mozemo odmoriti,al nismo imali snage spustit se s njom po stepenicama 2. kata nize. Doslo mi da placem. Jos je i u vrticu danas vila sva bezvoljna i tuzna je rekla teta. Nadam se da je sutra bolji dan.
    Annika ajme ni tebi nije lako. Jesu vam dali mozda srebrne flastere? Neznam dal moze za tako male, al moja mama kad je saku opekla su joj to dali, zaljepi se i dok ne otpadne samo se drzi na rani. I stvarno joj brzo proslo. Drzim 🤞 da bude sve ok uskoro i da se maleni oporavi. 

• Zarica
    14. Rujan 2021. 22:08

Grizli, mislim da oni ne mogu jos povezivati da ako manje piju da ce manje piskiti, niti uopce da piske to sto popiju. Vjerojatno se generalno osjeca tada lose pa joj nije do pica. Koma u svakom slucaju, i mi smo u banani, bila sam skroz neproduktivna za posao danas. Samo drzim fige da ne bude drame po noci, jucer mu se pogorsalo naglo nakon sto je zaspao.  Moj inace ima foru da si zalije u tanjur caj, vodu, mlijeko, sto vec ima na stolu, i onda jede kruto i tekuce smiksano. Dozvolim mu jer mu je ocito tak fino. Prvo jede normalno i onda s vremeno napravi buckures. Al tak npr pojede i korice kruha jer mu se smeksaju u tekucini, a inace ih ne zeli.
    Annika, drago mi je da brzo zarasta. Drzte se :) 

Simbalija
    15. Rujan 2021. 08:34

Glupa dvodnevna viroza je prošla.. Naravno morala sam se testirati i negativna sam. Kaže pedijatar da se ljudi ponašaju ko da su druge bolesti iskorijenjene,  a njemu puna čekaonica virozne djece.. G je trajalo dva dana, meni dva dana. Njoj je još nosić malo zapušen jer ga ne da dirati.
    --
    Annika drago mi je da ste doma, nadam se da će brzo sve biti okej. Vjerujem da je strašno teško biti oprezan kod takvih ozljeda dok su oni vrlo živahni. Jučer sam se jedva izborila s G da bude kod mene u čekaonici jer je bila sva sretna što je došla među djecu, a samo mi fali da opet nešto pokupi. Uopće ne znam kako ishendlati duže mirovanje.
    -
    E,  postoji li još neki skok u razvoju sada negdje?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.