ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    08. Rujan 2021. 08:33

Mikio moja ne pada, trči, skače ko klokan s dvije noge, jednom nogom, penje se sama uz stepenice. Ali zato ne priča puno, mislim priča u rečenicama od dvije, tri riječi,  ali ima ful malen vokabular. A tvoja vjerojatno radi na govoru pa je nespretna u fizičkim altivnostima,  pročitala sam da kad se mozak preusmjeri na razvijanje govora da drugo zna malo zanemariti,  pa onda obrnuto. Ne znam je li uvijek tako,  iskusnije cure će znati😁
    --
    Guza je bolje, oporavila se od te kreme od pedijatra.  S tim da je G alergična na Violetine maramice i jučer su je brisali u jaslicama i odmah joj pocrvenilo😔 ali namazala sam i ujutro je bilo bolje. Sad sam naglasila da te ne koriste na njoj. Ne znam zašto,  ali joj puno tih maramica sa 99posto vode ne paše,  ali njoj se zna zacrveniti i na druge  pelene osim pampers premiuma. Fina guza. Čak sam sinoć razmišljala zbog toga svega da krenemo s tutom, ali brate mili tko će još i to sad 🥺
    --
    Danas je od 7 do podne u jaslicama. Plače prilikom odvajanja, brzo se smiri i bude ok. (bar teta tako tvrdi). Sutra bi trebala probati spavati.. Muka mi je od kombiniranja svih živih za čuvanje dok traje prilagodba, još je MM dobio smrtonosnu temp od 37,2 i buba ga stomak iliti ga u prijevodu umire i onda nikako ne može uskočiti za ništa. Luda sam.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

ifkaminja
    08. Rujan 2021. 09:15

Odustala sam od stolice/stola, i kupila joj malu drvenu stolicu u Ikea-i. 
    Nama vrtić ide začuđujuće dobro. 
    U srijedu smo bile skupa pol sata, u četvrtak je bio tata s njom malo pa je 10tak min ostala sama, u petak sam ju ostavila na doručku, sat i 15 min.
    Mislim da je činjenica da su joj dali jesti, presudila u doživljaju vrtića 😂 Tad očigledno zaboravi da ima i mamu i tatu 😂😂😂
    U ponedjeljak je ostala i na ručku, do 15 do 12, a jučer je i spavala, kao do 13, ali ostala je duže. Sve bez problema. Pod tim ne mislim da ju nije briga kad ju ostavljamo, ali to ne traje ni pol minute.
    Danas je opet na spavanju, ali do 14.
    U ponedjeljak ne pitam kak je bilo u vrtiću, a ona veli kolač, njam njam, i klima glavom 😂, pitam jesu dobre tete, a ona veli- ljeeeepeeeee 😂
    Kaj da velim. Upravo sjedim na kavi, čitam novine i ne znam kaj bi sa sobom 😂😂😂😂😂

ifkaminja
    08. Rujan 2021. 09:22

Simbalija

još je MM dobio smrtonosnu temp od 37,2 i buba ga stomak iliti ga u prijevodu umire i onda nikako ne može uskočiti za ništa. Luda sam.

Moja sućut 😂😂😂😂
    .
    Ne znam ko je pisao da je noga 15cm, tak i moja ima, možda koji mm više, i to je 24 veličina obuće.
    Moja nosi 24.
    I ne znam kad se istegnula preko noći, jer nam je 92 postal jako na knap. Kupim 98, kad tam ima tak malo lufta da bu i to prerasla valjda u mjesec dana. Prestrašno. Gledam ju u kinderbetu, noćas se ispružila tak da joj je glava bila na gornjem rubu skroz, a nogama fali valjda 15tak cm da dođu do donjeg ruba 😳
    Kaj nije kinderbet 60x120cm?
    Možda bolje da počnem kupovat 104.

Simbalija
    08. Rujan 2021. 09:28

Ifkaminja tvoja je stvarno onda veeeelika 😲 ja sam svoju baš probala mjeriti kao kroz igru stane do zida pa ja zabilježim,  ali ne dođe mi viša od 88, a nosi 92. Nogica je 23, a ima negdje 12 i pol,  13kg. Za to nisam sigurna jer je kraljica se išla sama mjeriti i razbila je vagu u 1000komadića. Bila je ona lijepa staklena sa sto funkcija. 🥺

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    08. Rujan 2021. 09:29

Gdje je DeeDee nestala? Jesi živa? ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

annika
    08. Rujan 2021. 10:25

Ja vas nikako pohvatati a sad evo imam vremena pa ću vas pročitati dok stignem- mi smo u bolnici. M je prolio na sebe vrelu kavu- trbuh i prsa. Sad u 13 će ga uspavati i znati više o stanju, jučer su rekli da je ok, nije strašno samo je velika površina. Previjaju ga, infuziju dobija i antibiotik

[iimg]

• Hani
    08. Rujan 2021. 11:14

Jao, Matija!💪

Simbalija
    08. Rujan 2021. 11:51

Annika grozno! držim fige da nije jako strašno i da će brzo reagirati na lijekove.. mlada je to koža, brzo se oporavlja..
    --
    Mikio probaj gumene crocs čizme za kišu, predobre su, ja sam nabavila 23 broj, ali mislim da imaju i manje. 
    --
    Losa da alergična je i na kiseline u hrani, pomidor, jagode, naranče, može malo pojesti, ali čim pojede malo više dođe crvenilo.. ma od puno toga joj izbije crveno, od pelena, maramica, hrane, kremica... baš je osjetljiva mala guza. Zato sam i razmišljala o skidanju s pelena, ali otom potom, neka se prvo malo prilagodi na jaslice... 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

ifkaminja
    08. Rujan 2021. 12:21

Annika kaj da ti velim.. užas.. sekunda je dovoljna za pizdariju.. nadam se da ipak nije niš strašno i da će brzo biti dobro.
    I moja je povukla vruću kavu na sebe sa kuhinje (mislila sam da sam dovoljno daleko gurnula, ali eto nisam, ostavila sam dršku prema van i uspjela je dohvatiti). Srećom nije bilo skoro pa niš, samo na zapešću veličine 5lp, i to smo mazali kantarionovim uljem, prošlo je kroz par dana i ne vidi se niš. Al to je sitnica u odnosu na M.
    Javi kak je, kad buš kaj znala 🤞
    Mikio ja kad čitam vaše, sve me sram napisati kolku nogu ima ili kolko kila ima. Neki dan ju je mm vagao, doduše obučenu s pelenom, pa je ispalo 14,5kg. Ali kak smo bili na moru, taj tjedan se valjda izdužila i više nije onak "nabijeno punašna" 😂 nego baš ženskica. A ne vjerujem iskreno da je baš tak visoka, probat ću ju baš izmjeriti, nego mi se više čini da je kombinacija građe i visine pa joj treba "broj veće".
    Sreća kaj sam dobila svu tu robicu od kolegice. Ja mislim da bi bankrotirala inače. 🙄😂
    A ciciban ti ima gumene čizme br 23 koje su mojoj bile taman dok je nosila 22. Mislim, možda ima i manjih, ja nisam imala prilike provjeravati manje brojeve 🙄😂

Grizli
    08. Rujan 2021. 12:43

Annika aaauuuu... 😕 Jadnicak! Brz oporavak i da sve bude ok.
    Simbalija mozda da pricekas sa skidanjem dok ne prođe prilagodba. Bas su nama tako savjetovali jer M bi realno isto bila spremna ih skinut al previse je to noviteta su mi rekli za njih pa da pricekam bar 3 mj od pocetka jaslica. Ako ne bude sama bojkotirala bas koristenje pelene onda cemo oko praznika zimskih to rijesavat. Jadna guzicica mala.
    Ifkaminja pa i mi smo duzi kad lezimo 🙈. Al U je bas krupna curka. Ja sma skuzila da recimo ako je M duga 84 cm onda joj je 86 mali. Dok se ne pribilizi tom broju robe roba joj dobra. Doduse skuzila sam da nekima za 18-24 mj je duzina 86 a nekima 92. A to kad pise 18-24 je dobra velicina pa ja to gledam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.