ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    09. Rujan 2021. 11:19

Annika, dok si ti s njim sve je lakse, bas mi je drago da su te pustili. Pricala mi je neki dan frendica kak je jednu noc morala pustit malu u Klaicevoj i gledala svu onu djecicu sa operacija koji su morali ostat, svi u zavojima, cijevcicama i placu da ih mame ne ostave, mame placu jer moraju ic...bas me potresla prica.
    mrgud, mozes uzet bolovanje na malog za to. Znam da mozes uzet i za sebe ako imas preglede, tako da pretpostavljam da je slicna procedura s djecom. Steta je dragocjene dane trosi.
    Losa, mi se cjepili prije par dana. Mali i dalje nije presao 10kg. 
    Kaj se tice hrane on i dalje sve zivo jede. I ja ne znam jel on sanja hranu, al zadnjih dana se ujutro zna iz spavajuceg polozaja sjest i ponavljat 'kolac, sladoled - kolac,sladoled'. Ono oci mu jos ne budu sirom otvorene.

• Zarica
    09. Rujan 2021. 11:24

Losa, meni aktivno smetaju teski predmeti na visokom polozaju. Mislim da mi se s potresom taj dio osvijestio. Sad sto god da odlazem na ormare, police, razmisljam jel bi mali mogao nekak doc do toga i gdje i kako bi palo ako se dogodi potres. 

Grizli
    09. Rujan 2021. 11:50

Pa i mi sad kad smo u berbi imamo kuhanu marendu u 10.30 🙈... Uopce mi nije cudno onda da u vrticu imaju tako kad rano dolaze. Mi to zovemo marenda, a doma sta jede je rucak. 
    Annika a dusa mala sirotan. Drzi se i ti. Super da mozes biti s njime. Mislim da meni netko kaze da nemogu ostat ovo sto Zarica je napisala da bi prebila nekoga, jadna djeca. 😭
    Zarice 😂😂😂kolac, sladoled... Kupi mu posteljinu na to. 🙈 Tako je mala od kume tokom dana znala ponavljati krafne, krafne... I oni svi mislili da je gladna ili da se zazelila, na kraju skuzili da ona pjeva pjesmu onu od Rozge neku buker i krafne. 🤣Da ne pjeva i tvoj neku pjesmu?
    Losa sretno sa cjepljenje. Ajme uzas za specene dlanove? Jel imas otiske ili ne? 
    M se neki dan popela sama na sank visok 120cm i plesala na njemu. Jos nam je enigma kako se digla gore jer su stolice bile odmaknute,a mm u kupaoni, ja otisla u sobu joj po cistu maju. 
    Danas me zvala teta iz vrtica znaci noge su mi se odsjekle kad sam vidila poziv. Luda mater odmah scebe u glavi imala. A samo htjela javiti da je M valjda povracala al da nezna dal od previse mlijeka ili je viroza posto jedna djevojcica iz grupe da povraca vec 2.dan javila mama, al mala nije bila u vrticu. Kao samo da sam informirana. A moguce da je i urinoinfekciju opet dobila. Srecom jucer slali uri pa cu danas odmah znat ako je to. 
    Lavica i Simbalija drugi put recite tima sto komentiraju da je djete vegan, pa da vidis reakcija i komentara 😂😂. I slon jede samo travu zato i je onoliki. 

Simbalija
    09. Rujan 2021. 12:08

Annika držite se, teško mi je i čitati, ne mogu ni zamisliti kako je tebi.. Držim fige da ćete uskoro doma i da će sve biti samo prolazno. Djeca se stvarno znaju oporaviti od puno toga bez tragova da im je nešto bilo, žilavi su oni.. ❤️
    --
    Hara crijevna viroza.. Oko mene pokupili svi veliki (a G i nećak ne), i mm je ipak imao crijevnu,  ali danas je već super. Imali i njegova sestra i tata.  Sad zove njegova teta da je pokupila,  a čuvala je malu.  Sjedim i čekam da krene i kod nje.  😔

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    09. Rujan 2021. 12:11

E kad smo kod izjelica,  moja ustala u 5 vičući njam njam da je gladna. Dala joj smoothie,  sva sretna pojela cijelu bocu. (uvalim unutra bananu,  breskvu,  šljive, maralice,  zobene, kruške). 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

MaRe
    09. Rujan 2021. 13:52

Mikio moj se želi voziti u kolicima al za trgovinu je sve  moguce online i Konzum klik. Ako bas trebam samo kruh ili jednu stvar onda odemo biciklom nabrzinu do trgovine ili muz donese kad ide s posla.
    Losa sad kuze sve pa negoduju kod doktora 🤭 
    Mi cekamo rezultate testiranja(nadam se da ce biti ovoj dana)pa cemo vidjeti sta s ovim cjepivom s godinu sta ide i onda je mislim rekla da ima jedno s dvije godine i isto mir do nekih 5 godina.
    Simbalija drzim fige da ju ipak zaobiđe viroza.

Grizli
    09. Rujan 2021. 20:58

Losa bas je cackalica tvojj malac. Samo kad je sve ok i da ne bude reakcija na cjepivo.
    M ima opet urinoinfekciju zato povraćanje ocito. U vrticu njih 4 imaju virozu a svi da imaju proljev, povracanje i temp. Sad se samo nadam da nece jos i to dobiti jer joj imunitet je vec i sa tom urino u klincu. Sve mi se više čini da ce zavrsiti na profilaksi nakon ovog pregleda nefrologa 😕.

Mi u trgovinu moramo s autom, a u trgovini ju stavim u kolica ona njihova i vozi se. 🤷‍♀️ Kad postane nemirna dodajem joj da nesto npr tetrapak neki, salevete ili nesto malo sta ne moze razbiti pa baca u kolica. Ako idemo u shopping centar onda u triciklic ili joj se sviđa kad ju nosimo na ramenima pa kombiniramo. Al nista od navedenog ne traje predugo tako da ako idemo u shopping idemo svi troje pa se izmjenjujemo u lovu na M. 

DeeDee
    09. Rujan 2021. 22:57

Simbalija 🙋🏼‍♀️😊
    Čitam manje više redovito ali stalno neki muving  pa nikako da nešto napišem😁
    Opet sam pozaboravljala pol toga vjerojatno..
    Annika nadam se da je maleni bolje, da će proći čim brže i bezbolnije i da se uskoro neće sjećati. A i da tebi neće ostati trauma prevelika 😘❤️
    .
    Ja nemam pojma kolika je Vita, s robicom je većinom na 86 ali doslovno ima od 80 do 98 🤷🏼‍♀️ noga broj 24 😁
    Idemo 20. na to zadnje cijepljenje za sad pa je možda izmjeri.. 
    .
    Uglavnom je ne uzimam u dućan ali kad moram se vozi u kolicima i dobra je, ako postane nervozna joj dam nešto da gricka pa preživi. Što se tiče hrane ništa ne odbija. Nemamo nikakav raspored ni fiksne obroke, nekad doručkuje, nekad ne, nekad večera, nekad ne. Uglavnom kroz dan svako malo nešto pogricka + naravno ručak. 
    Od kad smo se vratili s g.o. imamo dva problema, prvi je duda koju valjda bar 10 sati dnevno ima u ustima  i konstantno je traži 🙄 a drugo su noći, možda je tri puta prespavala cijelu noć u svojoj sobi. Budi se minimalno dva puta, od toga drugi put redovito završi kod nas i na svakom buđenju traži bočicu 🤦🏼‍♀️ znači nema šanse da prođe s dudom / vodom / čajem / običnim mlijekom. Više ad-a trošimo sad nego pred par mjeseci 🥴
    A nije gladna sigurno jer jede preko dana lijepo + zna joj pred jutro bit loše koliko je napuhana pa stenje, vrti se i prdi. Čak mi zna ok ujutro tražit i dramit i protestirat ali joj naravno ne dam.
    Mikio i ona pada redovito, 10 puta dnevno je minimum minimuma, šta sama preko sebe, šta preko igračaka. I to nebitno bosa ili obuvena, svako malo je na podu 🤦🏼‍♀️ ali samo kaže bum ili opa, digne se i nastavi.. uvela je hrpetinu novih riječi smislenih ali i dalje ne priča apsolutno nikakve rečenice. Najčešće pjevuši sve koje pozna u bratec Martin ritmu 😂 mama tata nono nona baka Kira Aka Bobo teta i tako vrti u krug.. milijardu puta dnevno samo nabraja imena. Kad je nešto pitaš uglavnom odgovara s jednom riječi. Ovaj tjedan je ful aktivna, masu stvari je počela raditi odjednom - tipa voziti triciklić, slagat one slagalice drvene iz Lidla smisleno, slaže lego duplo, u parkiću se penje po spravama itd. Možda su joj zato noći takve kakve jesu.
    Dosta je samostalna u smislu da se sama zaigra i to potraje. I dalje obožava svu djecu i stalno bi svih mazila. 
    Mislim da sam sve napisala šta sam mislila. Već jesam jednom ali naravno da mi se pobrisalo🙄

[/url

• Zarica
    09. Rujan 2021. 23:34

Mi smo dobili jednu pikicu sad s 18mjeseci, hmmm. Kak ste vi ostali?
    Moj je sad prvi put u fazi da se actually voli vozit u kolicima🎉🎉🎉
    Hoda puno, i onda kad se umori zeli u kolica. Radje bi naravno da ga nosimo, al i tu smo napokon dosli do toga da skuzi da ne mozemo i da mora birat izmedju kolica ili hodanja.
    Inace danas prespavao prvi put i vele tete da je super bio:) 

MaRe
    10. Rujan 2021. 07:39

DeeDee A stalno traži dudu i non stop vuce dekicu za sobom po kuci 🤣 Jednom sam ju ujutro stavila prati i nije je bilo za podnevno spavanje....ma nema sanse da bi isao spavati..onda sam ju nabrzinu osusila u perilici 🤷‍♀️
    Zarice super za prvo spavanje 👏
    U koliko sati idu spavati u vrticu?
    .
    Annika kako je prosla noc? ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.