Jutro😊
Bome vas uhvatile viroze, nek što prije prođu
Čitam vas jucer ujutro, kad netko spomenuo pedijatra, a ja se sjetila cijepljenja za 15 min😱. Spasile ste me, hvala😊 Tako da i kod nas nocas skidanje fibre. Jutros je nema, samo je nervozan i žugav.
Deedee, super info za te čepiće
Mrgud, tjeraj stvari do kraja
Dedee koji su to čepići? 😁 Negdje sam čitala o tome i svi ih hvale dosta.. Da li se lako stavljaju? Ona vrišti na čepić za temperaturu pa ne znam hoću li joj moći staviti…
A izgledaju jednako kao neofen od 125mg. I fuuul mirišu na neki eukaliptus/pepermint/nešto svježe, mene je bilo strah da je ne bi peklo ali valjda znaju ljudi što rade. Negoduje isto kao i za obični čepić ali mi nemamo s tim neke posebne drame pa ti ne bih znala reći.. uglavnom, kad se pokaka ful lijepo miriši, mogli bi i inače koristiti 😂😂😂
Znam da imaš u ljekarni u Rubešima, tamo ja uzimam. A možda i ona u starom gradu ispod policije, oni isto imaju neke "čiribiri" stvari kako ja zovem..
[/url
Ciklus viroza se nastavlja. Mi hvala bogu dobro, aliii moja mama i sestra koma, niznse nastavlja... Sva sreca pa imamo "samo malo posla" jos par tona grozda za pobrat a svi satrani. Dokrajcila nas senjorita sve. Simbalija tako je isto meni bilo sa M, kao tebi sa G. I da mojoj isto kazu da je mirna, a zapravo je prikriveni zivac.
Mene jutros obradovalo ko malo djete sta sam mogla napokon kavu popit. Vec sam mislila da mi se zgadila za cijeli zivot.
DeeDee top info ovo za sluz... 👍👍👍 Spremam za potrebe. Jel vrijedi i za odrasle? Mislim pitam za prijateljicu.
Mikio jel nisi i ti bila krenula odvikavat N od pelene?
E ponavljanje gradiva 🙄 prihodi za 2020, kak da dodjem do tog? I ono na porodiljnom sam bila maltene cijelu 2020 i 10 dana GO 🙄 pliz help, mozak mi na 0.... a moram ovo za vrtic predat jel 🤣😅
Simbalija, a kad nema druge, drzite je udvoje dok ne ugurate cepic, ako se bas baca
Grizli, ma uigrani ste vi i s virozom, bit ce to sve pobrano na vrijeme
Za odvikavanje... Znam da ga zbunjujem, ali i po noci plače i čupa pelenu, zeli biti gol, pa ga skinem dok ne zaspe i opet je stavim ( x3😎). Šteta mi je ne probati kad smo uglavnom doma. A kad idemo negdje, stavim mu je, da.
Nikakvih plusica kod mene😏
Meni je muka oprati mu zube. A moramo ih paziti zbog srca. A on malo prošvrlja četkicom, posisa pastu i to je to. Treba mi neka taktika, pomagajte
Hani MM ju to preteško za gledati pa je ja držim rukama i nogama 😏😏
Išla sam uzet tu u neku ljekarnu na brajdi, oni rade svoje čepiće, kažu da su svi na bazi eukaliptusa🤷🏻♀️ bumo vidjeli, puno joj je bolje, ali nakon spavanja joj se sve slije u grlo i krene kašljati..
Zubiće pere ako joj kažem da će doći mrljek i brljek, ne zna što je to, ali ih ne želi pa opere😂😂
A sirupe jede na špricu jer joj je to totalno fora. I za kašalj i imunitet, sve ide na špricu 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mi isto imamo borbe s pranjem zubi, tj. to se ne može nazvati pranjem 🙄🙄🙄
Kao ful voli i svako jutro čim se digne trči u kupaonu po četkicu, navečer je ja podsjetim ali uglavnom kao što ste napisale, posiše kalodont, eventualno prođe dva puta po jedinicama i gotovo. Bez kalodonta ne želi ni približiti četkicu ustima. Nemam pojma kako da to riješimo ali morati ćemo nekako i to brzo da ne bi bilo ups nismo znali.. sirup isto pije na špricu kad treba, zna me žicat i kad je zdrava ako ga snimi u frižideru 😅
Hani šta cijepljenje bez obzira na temperaturu? Ja baš razmišljam kako će nam stoti put odgodit, nisam pametna da li da prešutim ili ne 🤷🏼♀️
Mene pred svako cijepljenje pita ako je bila kakva temperatura unazad ne znam, dva tjedna i onda mi odgodi. Tj. to mi je dva puta napravila i onda bi joj ja ubuduće javila da uopće ni ne dolazimo kad će nas poslat doma 🤷🏼♀️
A kao za klinac valjda pred svako cijepljenje tjedan prije ulovi nešto i dobije temperaturu, sad bi trebala ići 20. na zadnje docjepljivanje, dakle ako se ne vrati temp., a ne bi trebala, proći će tjedan dana točno 🤔🤔🤔
[/url
Cure hvala na podršci vezano za prehranu u vrtiću. Sad sam se malo ozbiljnije bacila u proučavanje svega pa ću vam javljati
Htjela sam podijelit info ako netko nije vidio, dm je NAPOKON uveo podizanje online narudžbe besplatno u svojim poslovnicama 🥳🥳🥳 ajme zakon. Više neću gubit vrijeme skupljajuci po policama. Ovo je najbolja vijest 😁
Mi smo u banani.
Prošli čet je navečer zakurila i ošmrkavila, no u pet je već bila bolje. Od onda smo svi šmrkavi.
I išla je u vrtić do jučer.
A jučer je poslje vrtića postala "viseća". I krenula temperatura. I ko za klinac izgleda da mi je vrisnul toplomjer, jer sam ju noćas pipala i osjetim da gori, a po toplomjeru nije imala temp. Svejedno sam joj dala sirupa, na silu jer neće. Nikak. Ni u soku, ni u mlijeku, nikak ju zeznuti. Danas sam ju tuširala dva puta, pa ju ubacila u kadu, i na kraju je zaspala a ja osjetim da gori. Izmjerim temp s novim toplomjerom, kad ono 39,7 😳 Kupila čepiće, jače, stavila jednog i nakon valjda 15min se dobila. Sad idemo k pedijatrici da ju pregleda. Jbg, ispipavala sam uši i trbuh (nije kakala jučer popodne a ni danas još), pa se krenula trljat po ušima i vikat "uhi,uho". Ali mislim da nije niš, nego samo ponavlja zamnom, ali nek joj pogleda.
Nadam se da nebumo morali ići vaditi krv i urin. Fakat se nadam.
Annika, kak je mali?
Mikio, ne znam kaj da ti velim, mi još uglavnom vodimo bitke navečer, niš ne pomaže. Popodne zaspi bez problema. Ne kužim.
Hani, žao mi je kaj nema plusića..
DeeDee, odmah sam si skrinšotala tvoj post za čepiće, hvala na informaciji. Pojma nisam imala da to postoji.
E cure, jel vam klinci gledaju/traze crtice? Kolko im dnevno dajete ako da?
Kod nas je Maša i medo upaljen danas cijeli dan. Ali.. ak pogleda 15 sekundi. Ostatak mora biti upaljeno jer inače je panika 😂 ali danas je posebna situacija kad je sva cendrava, pa sam pustila.
Inače nije od crtića uopće. Zna tražiti, ali ne gleda, eventualno zastane u prolazu pogledat na tih 15tak sekundi ak je majstor Mato ili zig i šarko. To je to.
Ne ograničavam kad ni ne traži.
Sortiraj odgovore
Najstariji