Da se ne širi ova viroza forumom? 🙈🙈 Cure samo hrabro, kratko traje, iako se u tim trenucima čini ko da umireš i svega ti je puna kapa.. Mm nije pokupio fala dragom Bogu, ali on je nedavno imao tu crijevnu virozu.
Ne znam što bih s njih dva doma i ovako sam poludila jer je G bila super kad je mene uhvatilo pa ju je trebalo ishendlati 😐
Uvijek kažem da je mirna, ali kad vidim mirnu djecu onda shvatim da je karakterna na oca 😁
Danas je prvi put cijeli dan, baš me zanima je li spavala.. Svaki dan pričamo priču o ježu i pustolovinama u vrtiću i kako je hrabar bez mame i danas ide u vrtić i dere se jeeeež. Svejedno je plakala prilikom odvajanja, ali je nova teta neka tamnokosa cura i valjda joj liči na mene i odmah se umiri.
Ostatak dana bi mi sjedila na glavi da može, ne pušta ni sekundu tako da faza adaptacije je u tijeku. 😁
Naručila sam još sirupa za imunitet. Imate neki specijalan da piju? Sad sam uzela beta glukan od salvita sa onim zecom..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
I kod nas ima klinaca koji samo stoje i vriste bez da dozvole tetama da ih utjese na ikoji nacin. I uzrokuju nemir u grupi. Al proci ce, sve je to dio prilagodbe. No ova curica je samo jos jedan pokazatelj kako stvari funkcioniraju kod nas. Da se ne moze osigurati neki privremeni asistent ili organizirati bilo kakvo privremeno rjesenje u ovakvim slucajevima... Zao mi je nje, ali vjerujem Grizli da ce se klinci prilagoditi kad tad, samo treba vremena i bacat ce tudji plac na ignore:)
Mrgud, ovo da nemaju zamjenu kod tebe mi fakat nije jasno. Kaj onda on ne jede kad drugi jedu ako nemaju zamjenu? Ne kuzim kak to uopce zgleda. Kak si to skuzila, znam da su ti na pocetku samo govorili da ne brines, mada mi je vec to bilo malo sumnjivo:) Vjerujem da vracanje tvojih potrosenih novaca nije opcija, al oni moraju osigurat njemu jelovnik i kraj price.
N je opet danas spavao u vrticu i super mi je kod njega sto kad jednom zaspi ne budi ga npr plac drugih, tak da on tam fino odrapi sat i pol -2. Pita mene teta "a on voli spavat"😅 sutra je od pol 9 do 15, al mogao bi biti i do 16,16:30 al ajd meni svejedno pa cu doc tak ranije a za ostatak cu ga vjerojatno kupit pol 16,16.
Lavice, kak je vama zavrsio pokusaj na tutu? Znam da vam je teta predlozila da probate pa si rekla da cete vidjet ak ce ic.
Ajme popizdila sam kad sam pročitala za mamu curice iz Grizli vrtića. Mislim, možda osuđujem napamet i ne znam priču, ženi neupitno nije lako ali samo sam zamislila scenu i dijete koje izbezumljeno vrišti i nju koja ju vrijeđa pred svima 🥴🥴🥴
A sestrična mi radi godinama kao asistentica i da, taj sustav je baš za zgražanje, na kraju često izvise i to dijete i roditelj i tete i druga djeca 🙄🙄
Nadam se da su svi bolje.
Vita je jedan dan bila šmrkava, drugi dan ful visoka temperatura, do 39.6 u guzi, treći dan lagana temperaturica i puno bolje disanje, popodne je čak normalno ručala i divljala, danas je kao nova. Mene je čini mi se počelo hvatat ali čiribiram s čim mogu i pravim se da mi nije ništa 🙃
E, probala sam neke čepiće na biljnoj bazi za izvlačenje sluzi, brat mi se kune u djelovanje, njemu je pedijatrica preporučila. Uglavnom, Viti je fakat pomoglo 🤷🏼♀️
Ne kužim baš na koji način djeluje ali kakica je bila sluzava a nos se pročistio kroz jedno popodne 🤷🏼♀️
Ona je opet u tantrum fazi, iako mislim da je čisto iz dosade jer smo treći dan doma a nije navikla bit ni jedan cijeli. Uglavnom 100 dramatičnih bacanja na pod uz histeričan plač dnevno 🤦🏼♀️
I Mikio, opet sam te se sjetila, jutros smo od 6, u akciji, već je 4 puta pala sama preko sebe koliko je duga i široka i jednom preko moje noge 🤷🏼♀️
[/url
DeeDee, kak se zovu cepici?
Ma i mi ga vodimo dok je ok volje i nema temperaturu. Nema se tu bas puno izbora. Inace Losa, kako si opisala neki dan da je tokom noci kasljao i bio nervozan pa ujutro sve ok. Kod nas to obicno znaci da ce kroz par dana odjednom krenuti nesto gadno. Sad sam cvrsto odlucila da cim mi intuicija veli da se sprema nesto da odmah krenem s inhalicijama i ostalim predostroznostima. Jer cesto dan dva tri prije nego se razboli primjetim nesto cudno, al mislim si proci ce i onda bam.
Aha mrgud, zaboravila sam i tvoju dramu iskomentirati, pa baš jako čudno da nemaju zamjenu, ne kužim kako je to moguće 🙄
Ja bi se definitivno požalila na tvom mjestu, ili umanjivanje ili zamjena, s tim da mi je uopće apsurdno da ti moraš vodit brigu o tome, šta bi ti dijete gladno trebalo bit 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kakve debilane.
[/url
Zarice, ja sam pitala doslovno biljne čepiće za izvlačenje sluzi. Evo gledam sad što piše: bronho junior supp a10, pitala me kilažu djeteta, Vita ima cca 12kg. S tim da nema u svim ljekarnama nego samo u onim koje drže i te sve neke biljne preparate
[/url
Dedee koji su to čepići? 😁 Negdje sam čitala o tome i svi ih hvale dosta.. Da li se lako stavljaju? Ona vrišti na čepić za temperaturu pa ne znam hoću li joj moći staviti...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Forum me zeza, sad vidim da si napisala 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Sortiraj odgovore
Najstariji