ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Rujan 2021. 08:49

Joj LoSa super za dudu. Ona je ujutro baci, tj. da mi da spremim sve (jer spava s 3🤦🏼‍♀️) ali se nakon par sati sjeti i onda drame ako nema te jedne određene, ne daj Bože drugu dat 😅
    Mi smo kolica izbacili baš davno, čim je počela malo više hodat, znala ju je moja mama uspavljivat u njima oko kuće ali sad već mjesecima služe kao stalak, trebala bi ih pospremit jer zauzimaju masu mjesta

[/url

mrgud_zg
    10. Rujan 2021. 09:45

Mi smo nakon par mj aktivirali kolica sad kad ide u vrtić jer baka dolazi po njega i idu tamo a to je put od dobrih 20 min pješačenja što je njemu previše a i baki da ga lovi. Iznenadujuce ih je dobro prihvatio. Sad se sam popne u njih, a jučer je čak poslje ručka u vrtiću i odspavao u kolicima. Mi smo inače već mjesecima skroz presaltani na smart trike. Ja koja prije uopće nisam shvaćala čemu to služi sad priznajem da je najbolja stvar ikad. Il' on gura, il' "sudjeluje" u vožnji, il' se diže pa glupira, ugl baš ga voli. 
    Kaj se dude tiče moj je potpuni ovisnik. I za spavanje i prek dana. Sve je krenulo kako ga vječito muče zubi, a i on je baš "intenzivan" lik, pa ga to umiri. Najčešće ju žvače nekak okomito. Ugl imamo dogovor kad idemo van da ju ostavljamo doma i tak al sad kak je ova prilagodba ne mislim mu ukidati. Aktivirala sam vezicu opet da mu ne kradu, pa ćemo vidjet..
    Ugl mi noćas nismo spavali valjda 2 sata u komadu. 😫 Cijelu noć neko plakanje. Teta je komentirala da je to možda protest na vrtić. Nisam skužila da ga Nes baš boli. Možda malo pun nos (blagodati vrtića 🤦). Ugl u 2 navrata je tolko plakao da smo morali u boravak. Ugl ne znam za sebe danas. Srećom je sutra vikend. Danas bi trebao ostat na spavanju. Baš me zanima kak će to ispast 😬
    Cure hvala za savjete o bolovanju. Btw znate kaj se desilo? Jučer su me zvali da je dr bolesna i otkazuju termin. Dobila sam novi za 2 mjeseca 🙄 jebeno hrvatsko zdravstvo. Mislim da ćemo otići privatno na kraju. Ovo nema smisla. 
    Ps ja mislim da mi nećemo cijepiti protiv kozica. Do sad smo sve redovno po kalendaru. 
    Annika javljaj nam kakvo je stanje. Šaljem puno pozitive 🤗

MaRe
    10. Rujan 2021. 10:28

Mi smo jedno vrijeme uspjesno imali dudu samo za spavanje al trojke nikako da izbiju kako treba pa tu zulja okomito ko i Mrgud. Isto kad smo van kuce ju nema al u kuci se samo odjednom sjeti i vice dudu,dudu 🤷‍♀️ Nekad upali da kazem da je macka odnijela van nekad ne.
    Btw otvara mi ulazna vrata i bjezi van 🤣Tako da smo sad stalno zakljucani dok ne skuzi kako se odkljucava. I vodim borbu sa svim špricama i pumpicama(ono za dezinfekciju ili pranje prozora)...cim vidi odmah sprica okolo tako da sam sad sve moguce sprice stavila u kupaonu,visoko u kutiju 🙄🙄 
    .
    Dal vasi piju cedevitu? Jutros sam trazila recept na internetu pa sam naletila na jelovnik vrtića iz Đakova i vidim da na meniju imaju i bijelu kavu i cedevitu uz dorucak.
    .
    Pocela sam si pisati recepte u biljeznicu jer mi je tlaka kad nesto zamislim kopat među milion recepata na netu..ovako kad nesto uspješno skuham si zapisem 🤭🤭 Al ona Sasina kuhinja je top...kad nesto zelim prvo tamo pogledam. 

DeeDee
    10. Rujan 2021. 11:07

Mare ni ona ju nema vani, jedino ako je neka teška drama ali u autu i doma konstantno traži. Isto je imala fazu jedno mjesec dana samo spavanje i sad od godisnjes sve unazad. Mi smo isto stalno zaključane, jutros je već bila kod mojih dok sam ja bila na WC-u 😅 i tako manje više svako jutro ako ne zaključam čim se ustanem. 

[/url

• Zarica
    10. Rujan 2021. 12:15

Mare, imaju rucak u 11.15 pa nakon toga spavanje. Mislim da to bude oko 15 do 12, 12. Cedevitu ne pijemo ni mi ni malac, imam neku odbojnost prema njoj zbog kemije Isto i za vegetu:) AA u vrticu je oni isto ne piju, zapravo jos ni jednom nisam vidla da uopce piju sok. Bude caj, voda, bijela kava, kakao... Zapravo u vrticu imaju jako dobar jelovnik i npr. pastete i namaze sami rade, ne smiju one kupovne imati. Rekli su mi da imaju neku nutricionisticu za gradske vrtice koja slaze menije.
    Meni i dalje taj smart trike ne sjeda. Al budemo mu romobil uzeli (odnosno baka se zapisala da ce mu to za rodj:D) jer ga je neki dan uzeo nekoj curici i savladao u 10 sekundi. Nije se na kraju skidao s njega. 

• Zarica
    10. Rujan 2021. 12:26

mikio, ma da. Tete su ovdje bas fantasticne, iskusne, sigurne. I iskreno sve kazu, nista ne uljepsavanju. One tete u starom vrticu su bile jako tople i drage, al su bile tek s faksa ili brzo nakon njega, stvarno sad primjetim kakvu razliku cini iskustvo. I u privatnom vrticu mi se cinilo da govore samo sto ime je naredjeno, a ravnateljica se non stop gurala da komunicira umjesto njih...
    Mi isto ne planiramo cijepit za kozice. Jedino mi je rota imala smisla s obzirom da je isao u vrtic tak mali i fkt mislim da nas je spasila kad su harale one crijevne viroze po vrticima. Za ostalo smo odlucili po planu i programu :) 

• Zarica
    10. Rujan 2021. 15:01

e mikio, bas taj je mali vozio, oxeby ili tak nes. Znaci iz decathlona je, thanks:)

Simbalija
    10. Rujan 2021. 16:40

G je naravno pokupila virozu.. Ne crijevnu,  barem ne ispoljava neke simptome još samo je zakurila u pola noći i nos joj curi. Danas grintava na kvadrat pa i više. Spavala ništa.
    Sad malo tugujem jer sam toliko navijala za vrtić,  a kod čuvalice nikad nije bila bolesna..
    --
    DeeDee❤️ drago mi je da V super napreduje.. Slatki su kad tako pričaju svašta.
    --
    Mi nemamo dudu tako da nemam savjeta.. U kolica rijetko želi pa ih niti ne forsiram. U dućanu sjedi u šoping kolicima,  bude ok. Treba pogoditi dio dana jer ako odemo kasno popodne zna biti mali gremlin, onaj koji radi spačke..😁 Tako čim je umorna krene biti neobično neposlušna i zahtjevna.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Angelly
    10. Rujan 2021. 19:10

I N se postopao po noci, nos curi na kvadrat i kise.....za sad bez tempice, nadam se da ce tak i ostat i da se oporavi do pon...dakle fkin tjedan dana izdrzao, a danas javljaju u grupi i da je neki klinac i rotu skupio... dakle ceka me vesela zima 😪

Grizli
    10. Rujan 2021. 21:29

M ne pije cedevitu, probala jednom na vrh zlice jer je zicala od bratica, al nikad vise nije trazila nikoga iako mm zna tu i tamo ju popit. U vrtiću i nasima pise bijela kava al to je zapravo ona divka nije prava kava sa kofeinom, tj to je cikorija sto njima daju. Inace jako zdrava biljka. Cedevite nemaju. Sokove imaju samo od opg-ovaca ili starije grupe limunadu. Isto riblju pastetu sami rade od srdela i tune. Meni im je stvarno dobar i sarolik i kvalitetan bi ja rekla.
    Od aokova sto doma pije to je jedino oni baby beauty ili hipp kombinacije voca sa kruškom kao sredstvo za olaksavanje 💩 rađe to nego sirupe, laksative i slično. Druge nece iako smo joj ponudili. Ne branim joj ako hoce probat, gazirano cak i mineralnu okrene glavu kad vidi. Tako da sam sretna sa reakcijom na sokove. 
    .
    Nasa kolica su arhivirana jer dama je vise skakala po njima nego se vozila, a smart je top nama. Nazalost jos ne dohvati nogama pedale pa ih nismo jos montirali.
    .
    Za kozice ju necemo cijepiti jer mislim da ovo sto Mikio pise su bas ekstremi. I pitanje kako bi na cjepivo takvo djete reagiralo. Mozda grijesim, jer ih ja nisam prebolila al rađe nek ih preboli. Opasnost i komplikacije su moguce od svake bolesti, al do sad sto sam cula nisam bas od kozica kod djece cula neke strahote pa valjda zato sam tako bezbrizna. Ja moram na HZzjz ponovit nalaz i kad dodje nalaz da nemam antitijela, dr ce me cijepiti zbog moje sigurnosti.

Dal je koja pokazala klincima na TV snimak na kojem ste vi? Mi danas M pokazali video od svatova nasih. Znaci to je bio pis totalni. Nije se mogla nacuditi da smo tu i tamo. Do suza se nasmijali. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.