ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    05. Rujan 2021. 23:05

Zarice na kraju je moja mama iz nekih drugih razloga ostala doma pa će mm ic po njega (da mu ne bude prevelik sok) pa ga odvesti k njoj. Valjda će htjeti ostat. Ja ga vodim ujutro. Bas mi je to stres makar se maksimalno trudim pred malim bit super pozitivna. 😁 Dogovorili smo se da ga ja vodim svako jutro da mu to bude rutina. Mm ionako ranije radi a ne želimo u dežurstvo. A onda ćemo skupljanje kombinirati jer jbg nikak drugačije ne možemo. 
    Znači panda je super. Baš bi mogla kupit. Čekamo još odgovor od loše 🤭 za otapanje u mlijeku.  (Ja ni me znam u kojoj je to formi ali upijam info 🙈, moj je ionako još na bočici)

MaRe
    06. Rujan 2021. 08:05

Grizli imamo zoo u Osijeku al to je jad i bijeda...prođeš ga nabrzinu i nema bas puno zivotinja. Al ipak planiram sad kad je veci ga odvesti da vidi i neke druge zivotinje. Mi imamo samo koke al kod mojih vidi i zečeve i svinje...svinje imitira cim skuzi da idemo kod mojih 🤣🤣 I prvo kad dodemo mora u obilazak svih zivotinja,dati zečevima hrane i tek onda moze dalje.
    .
    Caj moj nece,ni zaslađeni ni ovako...nznm zasto jer sokove pije.
    Sad kako mu nos zacepljen nznm sta da radim s njime...ne da naspricati nos,ne da blizu nastavku za usisivac a ne bi ga na silu da ne zamrzi dok ne budem bas morala...i to ce ga onda muz morati drzati da mu spricnem jer sama ne mogu koliko je jak.
    .
    E cipele imaju neku akciju...nisam proucila vidjela sam reklamu...moram mu kupiti tenisice i cizme za kisu te kucne papuce. Noga mu je 15 cm al kako ima visoki rist broj ovisi o modelu..22-23. 

Angelly
    06. Rujan 2021. 08:46

Joj LoSa kakva je to pedica 😒 mislim da bi ju ja mijenala il se potukla s njom sto znam da nije bas pametno, jel 😅 ne volim tu ekipu koja se usudi nekom diktirat zivot. Realno N ne bi trebao ic jos ove god jer evo ja cu bit na porodiljnom...kaj bi meni rekla...a mislim da ce mu dobro doc, da se malo tamo izmori, promjeni okolinu em ja sigurno necu imat tolko energije kolko on trenutno zahtijeva.

• Zarica
    06. Rujan 2021. 10:30

Pa stvarno i tu pise za mlijeko. Ne znam kak sam zabrijala da mora bit voda. Onda bu nam lakse sada islo. Vidim da je u TZH malo jetiniji. Zadnji put sam u ljekarni platila 315kn.
    Mi smo jos na 20 broju cipela. Isto kao i prije nekih cca 4, 5 mjeseci kad sam kupila prve te cvrste. Vec su mi stvarno ruznjikave kako ih je iznosio, ali nikako da ih preraste. Ja sam mislila cizmice za kisu ici izraditi u Valeka opet. 

Simbalija
    06. Rujan 2021. 11:50

Moja pije immunosal,  on sadrži i beta glukan i vitamine, minerale. Nisam se savjetovala sa pedijatrom,  ne znam ne čini mi se nužno za odluku.
    --
    Mi trebamo donijeti pidžame,  prihvaćaju bilokakve,  jednodijelne,  dvodijelne. Njih je 8 i tete su rekle da ih tako uče skidanju,  oblačenju,  samostalnosti.. Onoliko koliko mogu s tako malima.
    --
    Moja G ima veliku nogu očito,  mislim velika je sva.  Nosi 23 skoro sve,  a odjeću 92 s tim da su joj hlače/tajice široke, a broj manje su joj kratke.
    Savjet je po zimi u vrtić oblačiti tajice/trenirku,  bodi kratkih rukava/bez rukava i tanju majicu preko jer dosta griju pa se oznoje. Moja je još na prilagodbi pa ide svakakva😁 okej podnosi. (kuc kuc o drvo).

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

PetraB
    06. Rujan 2021. 12:33

HejHaj 🙋🏻‍♀️
    Imam pun kufer zaostataka za procitat jer je prosli tjedan bio blagi kaos. Mm bio na putu pa sam solirala s njima 🥴
    Uglavnom... Danas prvi dan vrtica prosao sasvim ok no nije to pokazatelj kako ce to ic dalje. Voznja i dalje koma... U subotu smo isli do Buzina obaviti soping, nakon 10 min su se obje izbljuvale skroz tak da sam stvarno icekivala ispisivanje iz vrtica 🙄... No danas situacija malo bolja. K je cak sa zanimanjem pratila voznju i nije povracala al Vesna je i dalje sva pokisla u autu i povratila skoro kad smo vec stigli pred Jurajev vrtic. Sva sreca pa smo i mm i ja ovaj tjedan na prilagodbi tak da sam ja to "ulovila" u onu podlogu za prematanje pa nije bilo posvuda. U vrticu su same razgledavale sve. Tu i tamo bi nam nesto pokazale ali uglavnom solo. Zamolili nas ljubazno nakon pola sata da odemo 😅😅😅... Sutra smo 15 min mi s njom pa 15 min ostaju same. Vidjet cemo za dalje. J je zato dramio pa nadoknadio za sve 🙈...
    Nadam se da ste sve dobro... Citam vas navecer sad moram po M u skolu jer su danas skraceno pa se vracam u Zg po Juraja a mm pili drva vani... Idem brzinski neki rucak napraviti... 

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    06. Rujan 2021. 14:37

Petra kod vas uvijek veselo 😁
    Gadljivi preskočite ovu temu, 🤣 Cure, pitanje vezano za pandu. S obzirom da je to probiotike, kakvu stolicu imaju vaši od toga? Moj i inače ima dosta kašastu, riiiijetko se desi da je tvrda, i to bude po 2 na dan. A sad nakon one viroze ssam mu davala tjedan dana neke probiotike (nije na otoku baš bio neki izbor), i od tog mu je još rjeđa. Sve čekam da se malo stisne još pa Nikak 🙈

Grizli
    06. Rujan 2021. 21:32

Aaaaa Petra nisam ni sumnjala da kod vas je show neki. 🤞🤞🤞 Da sutra svo troje dodje sretno i veselo da vrtica i bez riganja.
    .
    Koja je nedavno trazila hranilicu koja se pretbori u stolicu i stolic? Ako jos trazi poznanica prodaje jednu od Cam ja mislim da je. 😉 Mislim da je rekla 350kn.
    Mrgud meni je pedi bila rekla da probiotik moze pomoc i kod prerijetkih stolica moguce da crijevna flora nije ok a probiotike to regulira. Je tko bude i kad jede hranu koja zatvara? 

Grizli
    06. Rujan 2021. 22:02

Zab napisat hvala na info o os zoo... Razmislit cemo onda dal nam se isplati ici u njega 😏

• Zarica
    06. Rujan 2021. 22:16

mrgud, ja takodjer nisam primjetila povezanost oblika stolice s pijenjem pande. 
    Petra, sretno sutra i u nastavku tjedna :) Javi se kad stignes.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.