ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    04. Rujan 2021. 10:35

Pa da, toga se bojim, zato i ne spavam dok je on na podu. Stavimo klin, ali on ga moze maknuti. Muza, fala bogu, to ne muči, on spava dva kata iznad nas na balkonu dok je temperatura povise 20 stupnjeva jer mu je prevruce u sobi. A stavit bravu 15 min posla. 🙄
    Evo G bas žvače šaku zemlje. To mu je napeto zadnjih dana. Dokad traje to stavljanje u usta?
    Simbalija, jel guza bilje?

Grizli
    04. Rujan 2021. 12:35

Hani ja bi kod tebe onda malu u kavez stavila spavat. 😂.
    Ne idem nigdje dalje od 2 cm od nje kad su prozori otvoreni jer smo 3.kat a voli gledat kroz prozor. Jeza me uhvati kad je zatvoren a stane preblizu a ne kod otvorenih. Iskreno kvaku bi sama montirala ne bi cekala nikoga za to sto kazes 15 min posla.
    Btw vidim potpis za et 🥰... Kako je proslo? 

MaRe
    04. Rujan 2021. 12:47

da s godinom i pol....moj nije dugo vremena nista stavljao...i sad kužim kak ga baš muče zubi i lijepo je jučer kamen probao kakav okus ima a i vrh aku bušilice xD Možda mu željeza fali  Isto sam mislila da je stavljanje u usta prošlost. 
    .
    Hani koji krevetić imaš? Ne možeš još niže stavit madrac? Naš se kasnije pretvara u krevet tako da sad kad je isto počeo se penjati sam izvadila podnicu i stavila ju skroz dolje kao za krevet što bi bila...tako da je sad madrac dovoljno nisko da mi se ne može popeti gore. Nekoliko puta mi je tako se popeo s krevetića na prozor, dobro da srčani nisam dobila kad sam ga vidjela gore...sad kak je prenisko sam mirna. 
    Stavi kvaku sama  ja sam odustala od ponavljanja mužu kako trebamo promijeniti kvaku na kupaonskim vratima jer se ne mogu dobro zatvoriti i otišla i sama napravila xD Postajem kućni majstor  Ne sekiram se ak koji puta šta i zeznem, drugi put napravim kako treba hahahha 
    MM je tudum za bilo kakve popravke...njemu je uvijek rješenje kupiti novo umjesto da nešto makar proba popraviti xD Tako da nemam drugog izbora nego sama. 
    .
    Vidim prvi tjedan vrtića je dobro prošao...sad da vidimo kako će drugi tjedan dok skuže da će stalno tako :) Al priviknut će se svi brzo...kontam da je to nama teže nego njima. Isto nisam uopće razmišljala o toj prilagodbi, ode ti godišnji na prilagodbu i to si sretan ako ga tad i možeš dobiti..u mojoj bivšoj firmi bi imali kolektivni i nemaš šta ni pomislit da ideš u neko drugo vrijeme...za sve ostalo tu ti bolovanje. 

Simbalija
    04. Rujan 2021. 13:26

Hani bolje je, došli na vikend na Rab pa zračimo guzu na moru. Rekao je pedijatar da je najbolje da je gola. Iako i dalje negoduje kad je trebam presvući.
    More je za moj pojam hladno,  ali njoj ne smeta.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    04. Rujan 2021. 15:03

Ma meni da su rekli da idem na go sada bi ih poslala u krasni... Usred najveceg posla u godini ja da odem ahaaaa... Trudna sam radila u to vrijeme i lani sa M isto sam isla po par h pomoc sto sam stigla/mogla a sad cu zbog prilagodbe. Jok... Nama javili da jos u ppn su do 12,a od uto planiraju probat spavanje. I kao da pidzame donesemo. Sta je meni totalno bezveze jer M popodne ne spava u pidzami od nikad i sad moram ici kupovat pidzame jer ako svaki tjedan 2 za vrtic dam, nemam nego 2 doma sta nam nije dovoljno. 🙄 Sta rec...
    E cure adidas tenisice su manji ili veći kalup. Dobili jedne al M ne zeli ih probat, a rok za zamjenu da do ponedjeljka 😕. 

• Frass1933
    04. Rujan 2021. 16:44

Počnite sada zarađivati gotovinu svaki mjesec putem interneta od kuće. Plaćajući više od 15 tisuća USD radeći lak posao na internetu. Zaradio sam 19715 dolara u posljednja 4 tjedna od ovog posla. Lako se pridružiti i zaraditi na ovome jednostavno su izvrsni. Pridružite se ovome odmah slijedeći upute ovdje......... http://Jobsforhome123.gq/

MaRe
    04. Rujan 2021. 20:03

LoSa

Frass1933

Počnite sada zarađivati gotovinu svaki mjesec putem interneta od kuće. Plaćajući više od 15 tisuća USD radeći lak posao na internetu. Zaradio sam 19715 dolara u posljednja 4 tjedna od ovog posla. Lako se pridružiti i zaraditi na ovome jednostavno su izvrsni. Pridružite se ovome odmah slijedeći upute ovdje……… http://Jobsforhome123.gq/

Vidite vi to zene? A mi se mucimo na poslu za manje pare 😆

🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    Ovo za pidzame mi isto bzvz...po danu spava kako i je obucen...a i svaka cast tetama ako im se da njih toliko presvlaciti u pidzamu pa onda opet u normalnu robu....jos ako bjeze i ne zele se presvuci 🤣
    Hmm bas me zanima..jel koja pitala kako se presvlace tamo i dal rade dramu kod presvlacenja pelene il su mirni? 

Grizli
    04. Rujan 2021. 21:06

Frass1933 a kako ti djete spava? Jel jos cica? Prilagodba na vrtic?
    Mare ja nisam morala pitat teta sama je pitala kako se ona presvlaci jer da kad ju je lega je bilo drame i suza krokodilskih i da im bjezi sa prematalice, vrti se ko na roštilju i tako to. Pa sam joj rekla kako mi to obavlhamo i ako ce da joj donesem pelene gace. Pa je rekla da ce probat i one tako stojecki pa ju zamolit da legne kad treba obuci pelene. Doduse kad ju neko prvi put presvlaci radi drame full valjda dok se ne nauci. Malo su se sokirale da je tako ziva i zilava, a inace kao takva njeznica i fina sva, jer da se sama spustila gola sa prematalice ko Spiderman i trcala po sobi. 🙈🤣
    Def donjela odluku da cu joj spakovat za spavanje hlacice i maju koji ce glumit pidzamu pa ne pada mi na pamet sad za tih 15 toplih dana kupovat jos kratkih pidzama. Sad samo moram nac najpidzamatistiju robu. 

MaRe
    04. Rujan 2021. 21:24

Grizli  i sad zamisli njih 15-20 tak da trči...pa dok ih presvuku za spavanje možeš već doći po njih jer prošao dan hahahahaha
    Zato sam i pitala jer s malim uvijek borba oko tog prematanja...kad kaka hvata se za pelenu i stišće nos kao da smrdi  al i dalje se ne želi presvući. Primjetila sam da kad se pokaka e baš onda se on sam zaigra s nečime  tak da ako vidim da se igra znam koliko je sati.

mrgud_zg
    04. Rujan 2021. 21:56

Kod nas u vrtiću ne presvlače njih male za spavanje, kolko sam skužila kad su stariji onda da jer tad već sudjeluju. Isto moramo imati rezervnu robu. Logično. Tipa ako izađu ujutro u blato neće mokri bit ostatak dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.