Losa i M je sa mojim pecatima od posla pecatirala po papirima, novinama i slicno, al sad dobila te neke sarene i valjda joj fora bila nakeljit srce, zvijezicu, psica, medu svugdje 🙄.
.
Cure sto sa hlacicama koje su presiroke u struku? M su sve skoro takve osim 3 tajica koje imaju onu gumicu i gumb, ostalih 20 to nema. Probala pofrknut al jednom joj malo i dalje padaju kako hoda pa joj vise i smetaju za hodat/penjat normalno, a ako više puta zafrknem dodju ko hlace plitkog struka pa joj guzica ispadne. Imate kakav savjet.
Grizli pa ti se snalazis s sivacom masinom...napravis joj sa strane one male ušitke ko na H&M il koje to vec hlace imaju...ako nije dosta s jedne napravis s obje strane. Mm je to tetka na svim hlacama radila prije nego se ozenio 🤣 toliko je mrsav bio xD
Mora bit neki tutorial negdje kak se to radi 😁 Ni ne vidi se a lako se odšije i opet budu kakve su i bile.
Losa, ja malom uzimam tajice u H&M. Super su mi i super udobne za vrtic.
Grizli, mi smo pecate izbacili iz kuce 5sekundi nakon sto smo ih dobili na poklon
Mrgud, nemoj cioBude to vec bolje:P
Evo mi imali sastanak u vrticu. Moj prvi sasatanak ikad:D Fakat mi je super kak smo se ovdje upoznali sa tetama i roditeljima. U starom vrticu do kraja nisam znala kak se zovu tete, osim jedne.
Losa iz h&m tajice su mojoj dobre ako imaju onaj gb u struku za stegnut gumicu. I to moram sfegnut full. Ako tog nema nista od tih tajica. A najvise takvih dobila.
Mare je da i meni palo napamet rasiti rub pa gumicu izrezat usit gumb pa zasiti... Ali kad sam skuzila koliko je to posla odustala. Nadala se nekom instant rijesenju 😭... Morat cu probat nešto.
.
A najvise od svega mrzim hlacice koje imaju kao ono za veza a na kraju corak samo za fintu to zakeljeno.
Losa iz h&m tajice su mojoj dobre ako imaju onaj gb u struku za stegnut gumicu. I to moram sfegnut full. Ako tog nema nista od tih tajica. A najvise takvih dobila.
Mare je da i meni palo napamet rasiti rub pa gumicu izrezat usit gumb pa zasiti… Ali kad sam skuzila koliko je to posla odustala. Nadala se nekom instant rijesenju 😭… Morat cu probat nešto.
.
A najvise od svega mrzim hlacice koje imaju kao ono za veza a na kraju corak samo za fintu to zakeljeno.
Jaoooo daaa...iz c&a su takve, kao imas za zavezat a zapravo nemas, kad sam skuzila poludila. Moj je isto sad prek ljeta izgubio skembicu i stanjio se kak je bio 100 na h i sad mu masa hlaca plese oko struka a prije nije 😅
Losa, imaju dvoje vrsta tajica. Mozda si i vidla, al mislim da mu ove nebi bile premale. Moj je znao nosit dva broja prevelke. Imaju jednu vrtsu tajica u raznim bojama i te su onako, malo loose. A imaju drugu vrstu dostupnu samo u crnoj boji. I te su napravljene da budu bas uz tijelo, onako kao da imaju elastina. Malo su skuplje i ne mozes ih kupiti onako dvoje u kompletu kako ove ostale budu. Ugl te su meni najbolje. Ako si i te probala onda vam nema spasa
E cure koje sutra kreću na privikavanje, jesu vas zvali da morate imati covid potvrdu? Znači mene su upravo zvali iz vrtića da su dobili naputak. Dobila sam 14 slomova živaca. Išla sam se sad brzo testirat. Za popizdit 🙄🙄🙄
E cure koje sutra kreću na privikavanje, jesu vas zvali da morate imati covid potvrdu? Znači mene su upravo zvali iz vrtića da su dobili naputak. Dobila sam 14 slomova živaca. Išla sam se sad brzo testirat. Za popizdit 🙄🙄🙄
Da da, isto jucer saznali za sutra da nam treba covid potvrda 🙄
Sretno svim vrticancima koji krecu sutra 🥳
Apdejt 😂 u Supernovoj u Buzinu otvoren Sinsay sa dječjim odjelom. I prvi out da vidim da za dečke ima tona a za curice malo 😱
Fala na info za covid potvrde, da si izvadim na e-građani večeras, da ne štancam pred vrtićem sutra 🙄
Nama su jecer na roditeljskom rekli da roditelji s kovid potvrdom mogu ostat s klincima pol sata, a oni bez potvrde 15 minuta. I to samo prvi dan, drugi vec svi ostaju isto. Znaci totalni bulshit. A ja sam isto bila ljuta jer sam ocekivala da rezultati nebi ni stigli na vrijeme, a testiranje je 600kn kak su nam rekli. Tak da sam zrtvovala tih 15min, mada me stvarno naljutilo. Tak da ne kuzim kak vi uopce ne mozete bez potvrde, valjda su kod nas blazi po tom pitanju?
A kak se krece broj djece u skupini? Kod nas je 23 na 2 tete, pa to je za poludit...
Sortiraj odgovore
Najstariji