ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    02. Rujan 2021. 15:30

Cure❤️ tu sam čitam, bila na kolektivnom GO pa nisam imala baš vremena za mobitel jer je trebalo zabavljati mladu damu 😁 nadam se da ste sve dobro❤️
    Vidjela sam malog Damnarexa,  divan je!
    --
    Mikio ipak smo upali u gradski,  zvali nas prošli tjedan da su otvorili nove skupine. Nije nam blizu,  ali što je tu je.  Tata je s njom na prilagodbi,  okej je,  proučava sa oprezom. U skupini ih je 8 na 2 tete (u smjenama), samo je mali prostor (jer su ga prenamijenjivali da zguraju što više djece), ali tete se čine normalnim i okej. Starije su ženske.
    I dalje ne priča previše, to jest fond kojeg izgovara nije velik,  ali kaže npr. To je mama. Sebe zove nadimkom i sve hoće sama, smiješna je.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    02. Rujan 2021. 17:43

Bas to Losa sam danas komentirala sa frendicama da su prvi dane jos dobro odradili al nakon nekog vremena su imali ispade.
    Meni je dobro sjelo to odvajanje, jos kad nju vidim sretnu mi jos lakse. Doduse i kad sam ju pustila mami, sestri, mi je bilo ok iako je par puta i plakala kad sam isla, znam da ne place jer joj je nesto nego iz navike na mene. 🤷‍♀️
    Mikio pa kog vraga sve to vučeš od stvari sa sobom? 😳😳😳 Mi ako idemo van 1 stvar moze s nama i adio. Rulsak mali na leđa sa vodom, nesto za gricnut ako smo duze, duda za svaki slucaj,mali paket vlaznih i adio. Ako se pokaka iili jako smoci idemo doma ne idem na cijelii dan van. 

• Hani
    02. Rujan 2021. 22:23

Večer😊
    Ajde super da su se vrticarci više manje dobro snašli. I da su mame izdržale😉 Mi smo doma. Zapravo, vani. Po cijeli dan je u vrtu i oko kuće. Zabavlja se sa psom i gura motore po cijeli dan. Ja ga iz daljine držim na oku pa skačem kad treba.  U kući se ne zna zabaviti ni zaigrati sam dugo. 
    On se vec dva mjeseca budi po noći po nekoliko puta i želi spavati na podu. Kao prijeti da ce se baciti iz krevetica( što je jednom i napravio). Pa ga spustim na pod da zaspi i onda opet vracam, i tako par puta. A bila sam lijepo spavala jedno vrijeme😄. Kako vi spavate?

Simbalija
    03. Rujan 2021. 09:58

Hej Hani😊 Nama je spavanje okej,  ali (mora bit ali 😁) spava s nama.  Mislim,  ne smeta mi,  čak mi je ugodno to što kad se probudim mogu vidjeti je li joj toplo hladno,  zagrliti je, poljubiti.. A spava ko top,  zaspe u 20 (sad po ljeti je išla oko 21) i spava do jutra. Mi je budimo oko 6 preko tjedna, a na GO i preko vikenda ustraje oko 7 i pol, osam ujutro. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    03. Rujan 2021. 10:02

E da, čuvala ju je baka i vjerojatno nije dobro brisala, a ona je  fuuul osjetljiva dole (ne trpi ni određene pelene ni većinu maramica i krema)  i sad je to crveno i upaljeno. Ne znam kad je alarm za odvest je doktoru? Zvala sam i rekao je da je fuul gužva i poslao kremu u ljekarnu, ali da ako je samo to da ne dolazimo.
    A nju to baš boli.. Mazala sam sudokremom ali nije pomoglo, pa nekom kremom sa cinkom i isto je i sad idem po tu novu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Hani
    03. Rujan 2021. 10:12

Simbalija, klotrimazol pomogao nama.

• Zarica
    03. Rujan 2021. 11:40

Simbalija, Uh, jadnicak...drzim fige da pomogne krema. Jeste je probali kad prebacit u krevetic kad zaspe? Ili vam uopce ne smeta? Moj mali zaspe u nasem krevetu i mi ga onda prebacimo i ne budi se. Odkad je zahladilo spava noc u komadu, eventualno se jednom probudi pit vodu. Zbilja mislim da je do vremena. Otvorimo prozore da bude hladnjikavo u sobi, a njega ubundamo. Svima pase. Inace danas smo se vristeci odvojili u vrticu, no kad sam dosla bio je dobre volje jer mu se teta posvetila. Rekla mi je da ce potrajat dok se ne prilagodi, al da ga se moze umiriti... Ima bas djece koju nikako ne mogu umiriti...a gledam jednu malu od godine i pol. Ta sva sretna udje, jos sretnija izadje. Mama joj vec drugi dan nije ni pokusala uc s njom kak je maloj dobro sjelo

Simbalija
    03. Rujan 2021. 11:40

E mislim da je to i poslao, baka je pokupila pa će namazati. Baš grozno izgleda, male ranice su došle..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

mrgud_zg
    03. Rujan 2021. 12:26

Simbalija ajme mišića mala. Držim fige da prođe brzo 🤞
    Zarice super da se može smiriti 👍. Tak je i nama bilo. Prvo nije htio uc u vrtić ni skinut tenisice. Onda kad smo ušli skupa je bilo ok. Kad sam odlazila je ful plakao. Ali kad s došla po njega se smijao. Tete su rekle da se jako brzo smirio i da je bio super, da se htio i igrat i sam i s drugima. Baš mi je pao kamen sa srca. 🥰 Jedino kaj je u ponedjeljak opet samo sat vremena. Baš nam je ponedjeljak dan koji uopće ne znamo ko će ga čuvati onda cijeli dan 😫
    Kaj se spavanja tice kod nas je i dalje kaos. Najvise voli spavati s nama 🙄 ali prakticiramo da ide spavat u svoj krevet. Skinuli smo stranicu i stavili ogradicu, i to ok funkcionira. Bar kad želi ustat ne moram ja ic po njega 🙈 on se i dalje budi po nekoliko puta svaku noć. I obožava moju kosu čupati. Još uvijek nisam našla način kako da ga od tog odviknem 😫
    E a kad smo pričali kak je ko građen, moj i dalje ima skembu 🤣 dosta se izdužio preko ljeta i sve duge hlače 86 su mu prekratke, al on je baš konkretni, nije debeli, smiješno mi je to reć za bebu ali pravi opis njega bi bio da je mišićav 🤣

Simbalija
    03. Rujan 2021. 12:31

Zarica, dok je cicala mi je bilo lakše da je s nama jer se stalno budila a uspavljivala se isključivo dojeći. Onda kad je prestala dojiti sa 14mjeseci je jedno vrijeme spavala u krevetiću ali sama bi zaspala i onda je htjela par tjedana da je se nosi(jer ju je mm tako uspavljivao) i onda sam ja poludila jer mi je kičma otpala i naučila je da stavi glavicu na mene kad legne i sad tako spava. Zaspe za par minuta.  A nismo je prebacivali u krevetić jer eto ne znam, možda sam mislila da će se zbuditi.. Iskreno se nismo ni trudili 😂 kažem navikla sam se maziti s njom u krevetu,  blesava sam. 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.