ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    23. Lipanj 2021. 13:59

Ja isto refreshala jutro pa sam na kraju zaspala s malim, a sad ste me spasile do 3 :D
    Moja cybexica mjenja nagib ful lagano, samo kliznem s jednim gumbom. Ja bi to mozda probala drugacije namjestit. Vjerojatno nije opasno ako tako pise, al ja se jezim od klimatanja glave u voznji. 
    E kak ste se dobro srele curke :) Pa to je genijalno :) Znaci mali N je veliki frajer:) Ja ga nekak zamisljala sitnickog ko mog
    Mikio, ja isto prestala dojit. Cinilo mi se da je u zadnje vrijeme postajalo vise triger za dramu nego umirujuce. Jer on bi tako pred kraj znao cicat pol sata i onda u plac kad se odmaknem. Al odma se navikao. Kaj se tice pricanja, jucer baka sjela s njim na pod i krenula 'aj reci ovo, aj reci ono'. Ja sam pala na guzicu kad sam vidla kaj je sve ponovio. Mislim bas sve, a da kuzi sto je sto znam od prije. I sad nekad kad nas naljuti samo okrene plocu pa krene pokazivat dijelove tijela i govorit nam sto je sto, zna da nam je to zabavno Pupak mi je najsmjesniji kad kaze 'pukap' 

• Zarica
    23. Lipanj 2021. 14:02

Inace krenulo je sad zbilja na bolje, thanks kaj brinete. Nema vise temperature. Kasalj je postojan, al cini mi se da mu vise nije tako bolan. I spava bolje. Zadnjih tjedan dana se samo do ponoci 5 puta budio, sinoc sastavio do jutra. 

Simbalija
    23. Lipanj 2021. 14:20

Ajoj Mikio baš mi je žao.. Ako ste na listi čekanja možda se pomakne crta? Možda imate neki obrt za čuvanje djece u blizini?
    Naša je kod tete čuvalice.. Možda i da to razmislite?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    23. Lipanj 2021. 14:29

G uopće ne ponavlja,  tj. ponavlja riječi za koje je sigurna da ih zna izreći. A inače nula bodova. Mislim,  proširuje svaki dan vokabular sa novom riječi, ali kad joj kažeš ponovi nema šanse. A od višesložnih zna jedino to je to (što je to)  i daj to. Ali zna hodati kao pauk i to joj je super zabavno 🙈🙈🙈😂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    23. Lipanj 2021. 14:30

Mikio joj baš je puno odbijenih. Sigurno ima još opcija iako znam da su tamo cijene urnebesne.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

PetraB
    23. Lipanj 2021. 14:53

O jbm mikio bas mi je zao... 😒
    Curke su upale... Svi ce prezivjeti ipak u kuci 🤭

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    23. Lipanj 2021. 14:55

Mi upali u vrtic 🥳🥳🥳
    Mikio bas mi je zao zbog vrtica, al to je sigurno jer si netaposlena trenutno. Budes vidjela kad zavrse upisi kaj je ostalo mjesta. Kod nas je recimo upisano 78 jaslicara a 44 odbijeno. Fakat je to puno

Angelly
    23. Lipanj 2021. 15:02

Mi smo isto upali...bar nesto pozitivno ovaj dan 

Simbalija
    23. Lipanj 2021. 15:12

Gledam rezultate iz ZGa,  vama ne pišu bodovi? I uopće mi nije jasno ovaj dio možete se žaliti,  a na šta? Ne znam tko je dobio ni koliko bodova ima. U Ri se jaslice dobivaju preko veze u 80% slučajeva jer svi imaju nekog i onda se ti žali... Meni su napisali da mi neće priznati bod da je beba na listi čekanja jer nije imala godinu dana do 31.8. lani. A rekli su da se javim kad krenem raditi da vide imaju li mjesta i napisali su da nemaju i da je 93.na listi čekanja.  A nema boda jer nije na listi čekanja. Pa tko tu koga?!
    Čestitke svim curama čiji su potomci upali ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• mom12
    23. Lipanj 2021. 15:20

Mikio vidi jel privatne sufinancira grad ili bar 5 sati da ti upadne...moja isto dosta prica...jucer se neka djeca smijala i govorila siiisss a ona ponavlja...mada mi to nije za pohvalu😅😅😅😅....i kaze pupat ce se...papa ce...papit ce...odjednom je proprucala...tosa kao kosa oko...i tako nemogu se sjetit vise...🤣🤣...
    I standarno ono sta je pricala mama tata baba dida i sl....
    Preslatka mi je sad i bas zanimljiva....al kao i od mikio trpa u usta....i meni je jucer uvalila pjesak u usta jedva sam joj sve povadila... al prezivit cemo🤪🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.