Damnarexx ma ta animacija u voznji me satrala zadnjih mjeseci. I za najkrace relacije sam morala sve i svasta izvađat pa bi ju nakrcala igrackama i onda je bio mir 30 min maksimalno. Sad je lakse kad se vozi za naprijed sve ju zanima. I vise joj nije muka.
Mi uzivamo napokon na moru. 😍 Djete me prmjenilo inace ne bi se umocila prije 1.7.,a sad smo vec na kupancu. Uziva, luda za vodom.
.
E htjela pitat dal vasima kad zaspu u AS padne glava za naprijed? Mojoj bez obzira koliko nagnula AS kad zaspe joj padne glava za naprijed i bas mi uzgleda neudobno i neznam dal ima neki nacin da se to namjesti da joj ne pada.
Angelly mozda zbilja neki onaj skok ima pa je tako kad zaspe. Nadam s3 da je samo faza.
Ja sam u onoj rodinoj grupi o as procitala da su oni vec veliki i da ako je as ispravno namjestena da im nis nemre bit kako god im padne glava. Ja isto vec mjesecima sjedim napred i on je otraga najbolji kad je sam. Ne treba mu bas nes igracaka. Iskreno uopce ne vidim neku razliku u vidnom polju kad okrenem as napred il otraga. (Samo moja opservacija)
Super mi je kak su se lavica i mikio srele. Ovaj forum je cudo 😂
E u “cemu” plivaju vasi? Nas je prosle godine u fredovom kolutu al ove godine nema sanse. Nece ni u onaj veci iz konzuma/pepca. A nece ni u brodic. A uziva u plicaku i baca se i hoce na rukama i u duboko, nemam dojam da se boji nego nemam pojma 🤷♀️
Mi ostajemo jos tjedan dana i bas sam se sad navikla na ovaj tempo 🙈
Sto se spavanja tice samo cu vam rec da se moj i dalje budi po 2-3 puta tokom noci, a cesto ti budni prozori potraju. Tako da ja nisam spavala u komadu od poroda. Mijenjala bi se sa svakom cija se djeca bude u 5 😉😘
E i da se “pohvalimo” izbile su obje donje 4-orke. Sad odjednom rastu 3 zuba i i dalje ga to izluduje.. 🤦♀️
Lavice, Mikio Bas super sto ste se uspjele naci! 😁
Bilo bi to super druzenje da se svi negdje ulovimo, al msm da je to nemoguce🤭
Zarice sretno s preseljenjem! Mi cemo valjda oko 1.9🙃
Mrgud uzivajte na moru😍 blago vam se.
Nama su gornje trojke niknule, tj spicevi su izasli a cetvorke jos mrvicu.
Sad cekamo donje.. bas su nas satrali...6mj se mucila s time a spavanje 🙄 izbacili bocicu i onda smo ju nazad vratili jer joj je to bila nocu utjeha.
.
Sutra rezultati uppisaaaaaa 🥳🥳🥳🥳
Mom koliko ih vi sad imate? 😁
Rekla bi sa je AS dosta nagnuta na isofixu je... Cybex Sirona Z. Svi oni senzori su zeleni sto znaci da je dobro namještena. Al prije kad kocimo ili u kružnom toku npr. glava ne bi pala a sad kad je za naprijed jednostavno joj padne u tim situacijama ako zaspe. 🤷♀️ I ne probudi ju to nastavi uredno al mene strah uvijek da se sto ne dogodi tako.
.
M se kupa u fredovom, stavim ju u plicak pa onda rek montiram u kolut. Sviđa joj se sve samo da je u moru. Dođe sva smezurana al nece van. Val ju danas poklopio mm nije skuzio da dolazi veci u plicak, al nista ona se nakasljala obrisal oci i nastavila kopat kamencice, briga nju. Nema strah nicega na plazi.
.
Sretno cure sa zubicima koji izlaze i rez vrtica tko sutra ceka.
.
Mikio jel jos dojis?
Mom hvala ti ❤️
--
Moja je okrenuta prema naprijed u AS od 15 mjeseci i super je. Često sama vozim Rab Rijeka i obrnuto i bude super, nekad spava nekad ne. Ako spava isto joj pada glava iako ima nagib (imamo Recaro). Najčešće promatra, nema igračke ni ništa. Ako je netko pored nje na zadnjem voli tražiti pažnju.
--
Kupa se bez ičeg, kolut nismo ove godine ni probali jer ga moram pronaći 🙈 rukavice ne voli.. Najčešće u plićaku sipa more u kanticu i polijeva se. Voli i u dubokom "plivati" ili što li je to već 😁
--
Priča neke nove riječi, sad zna reći cica (iako je prije 5mjeseci prestala dojiti) i onda mi pokušava skinuti kupaći i viče ciceeee ciceee. Kad je pitam kako se zove kaže Goga 😊 iako ne pred drugima, jako se krenula sramiti.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Lavice mikio bas mi je drago da ste se srele i uzivale❤❤❤...
Moja nije htjela u more uc do jucer i kad je usla napokon vise nije trazila da izide mozda joj je bilo hladno...
Mi se vozimo jos obrnuto al cemo ubzo okrenit as...ne odg joj bas taj smjer vise....
Damanarex imamo 3 a izgleda da i 4. Ide van ...ta tri izisla u 4 5 dana...
Losa mom izasle sve jedinice, pa jedna donja dvojka, gornje cetvorke, i sad istovremeno donje cetvorke i druga dobja dvojka 😂 znaci trojku nema ni jednu, a gore ni dvojke 🙈
Moja se isto sve vise srami pred drugima pricati, al zato u poznatom okruzenju melje 100 na sat. U zadnjih par dana cak slaze i neke smislene recenice, moj tata, daj mi, ne bi, ne mogu... I slicno al jos uvijek za puno toga koristi skracenice ili neki izvrnut naziv, i slovo c izgovara kao s pa joj je zec zapravo zes i tako... A pocela nas je i zvat kao od milja mamiiii i tatiiii posebno kad zna da nessto nesmije ili radi to sto nesmije 😁
Losa vjerojatno da je onda do njenog nacina spavanja. Ili sta bi rekla moja mama ima predugi vrat 🤣🤣
Zube ima sve osim 5-ica... I za cudo voli ih prati, s time da nezna jos pljunut pastu. Pa neznam valjda se ne bude otrovala sa onim elmexom sta ga pojede?! 😏
Moja ne cica vec 5 mjeseci pa svejedno zna gurnut mi ruku u maju da mazi cice kad je uznervirana previše umorna i slicno. Pokusavam to suzbiti jer mi bas to i nije fora al ocito joj je to neka utjeha.
Neka teta je napisala da će rezultati vrtića nakon 15h pa da znate da ne stiskate f5 stalno 🙈.. Nama u Ri dolaze tek 29.6.
--
Moja isto ima sve osim petica ali zadnjih dana sve stavlja u usta, doslovno stolice glođa. Ne znam je li neki novi na vidiku ili je neka faza.. I isto jede elmex, prvo pocuca pastu pa pere zube 😁
--
Grizli bravo za malu pričalicu ❤️❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Navodno rez vrtica tek iza 15h 🙄 frendica negdje procitala....nez jel na stranicamq svig vrtica il di al i da sam pitala bi zabb jer smo imali sv8 skupa katastroficnu noc, N se postopao od klime, nije mogao zaspat ....bas sam slomljena dns 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji