Mene je isto strah odlaska na Rab sad preko ljeta jer za svako sr*** nazad u Rijeku.. Imaju hitnu, imaju i pedijatra čak, ali stručnost im je tak tak.
A ako je išta ovako ozbiljnije samo možeš u Rijeku.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mikio sretno s pakiranjem 😊 ja se veselim i neveselim GO.. Veselim jer ću bit sa malom, a neveselim jer je na Rabu sezona, turisti, apartmani, živa ludnica...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Mi isto sutra idemo na more. Treba potrosit stari godisnji 😁 nosimo puno stvari al ono, da ne moram ic stalno u ducan jer nemam u svom selu. Za tjedan dana cu otic do dma ak ce mi trebat. A robe nosim isto dosta jer mi se neda palit vesmasinu 😂 o bolestima necu ni razmisljat jer se ne zelim stresirat unaprijed. Znam di je najbliza hitna za nedajboze i nosim standardnu ljekarnu 😁
Mene najvise zivciraju rezultati vrtica jer apsolutno ne razumijem kaj oni tolko dugo imaju proucavat papire. Htjela bih znat da sam upala i bok 🙈
Mrgud, meni su rekli da nikad prije nisu produljili rok za objavu rezultata i da je to zbog promjene vlasti pa dok se svi novi postroje
Simbalija, ja sam mislilanda ti bas zivis na Rabu. Meni hitna i pedijatar zvuci brutalno za otok
Joj Zarice,bas mi je zao😓😓 Cula sam za laringitis da grozno zvuce. Nadam se da ste ubrzo bez temp.
Mikio nemoj tako razmisljati. Prepoznat ces kad Moras na hitnu a to je kad skuzis da nemozes do jutra pomoci s onime sto imas kod kuce. Na bilo koju hitnu da dodjes,moraju te primiti a ako te hitna pomoć vozi,vozi te u bolnicu u koju pripadas.
Sretan put svima za more. Da,kad ides s djecom na 2,5 ili 10 dana teoretski nosis isto stvari 🙈
HejHaj... Curke svima sretan put koje putujete i dobru zabavu
Juraj je od jucer doma, vratio se prekjucer s gadnim kasljem iz vrtica pa sam ga ostavila da vidim hoce li se kaj razvit ili ne. Temp mu je oko 37,5... Nekakvu virozu pobrao. Al poceo jucer bas iskasljavati tak da se nadam da je do pon ko nov.
Mikio kak Lavica kaze... Bez brige znat ces kad je vrijeme za hitnu 😉
Od pon Megz doma, skola zavrsila. Mm se sprema za brod opet. Samo se nadam da su sljedeci vikend svi zdravi jer imamo krstitke kojima se bas veselimo. Drzite 🤞🏼 da nam svemir bude naklonjen pa da svo cetvero bude zdravo u isto vrijeme 😅🙈😅🙈😅🙈😅
Jos da docekam taj 23. da si saznam sudbinu, posao ili kucanica 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
Simbalija, ja sam mislilanda ti bas zivis na Rabu. Meni hitna i pedijatar zvuci brutalno za otok
Bili smo tamo dok sam bila na porodiljnom. Inače sam iz Ri i radim tu i ne bih živjela na otoku ako baš ne moram 🙈😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Mikio 🤣🤣🤣 za dobrobit svih oko mene, bolje je da cure budu primljene 😅😅😅
Nisu nase krstitke vec od bebacice muzevog bratica. Al malenu uopce nismo vidjeli a ni njih vec jako dugooo... A inace smo stvarno se puno druzili tako da nam je ovo obiteljsko druzenje bas veselje. Al evo i Vesna danas dobila temp 😒... Nadam se da ce se do sljedeceg vikenda svi izredati 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
PetraB 🤞🤞 da svi budu zdravi sad dok se muz ne vrati barem.
Mi n terasi umiremo od vrucine al M se ne da iz bazena. Srecom da nije od šećera otpila bi se. Jedino je usla u stan kad je postar donio paket da vidi. Odusevila se trbom za vrtic i onda isli vidit dal je dovila vrtic. Rezultati trebali biti prije 2 dana al kasnili... Drzim 🤞🤞🤞 svima da dpbe jaslice.
Zarica kako je kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji