Grizli bravo za jaslice ❤️ i ruksak je predobar!!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Hvala Simbalija...
Cure ima ko tricikl vez pedala al onaj sta može sad imati 3 kotaca, a poslije se prebaci na 2 kotaca? M probala voziti od jednog deckica tu iz naselja i svdjelo joj se al jako je nespretno sjedalo stavljeno skroz natrag tako da zapinje sa nogama za kotace sad kad su otraga 2 i dosta joj daleko volan. Pa ako imate kakav prijedlog za neki pametnije kostrukcije da joj uzmemo.
A mi se borimo s temperaturom. Prek dana bude ok, navecer zakuri, a cijelo vrijeme i plitko dise. Evo umotali ga u dve deke i drzim ga u krilu dok se ne oznoji. Nismo ga jos ni za spavanje spremili, cekamo da prvo padne temp. Uz sve sam zaboravila na rezultate, bar sam preskocila bit na iglama zbog tog😁
Mi imamo takav neki triciklic, al mislim da ne moze kasnije bit dva kotaca. Al stoji kod bake jer cekamo da naraste za njega, jos mu je malcice velik. Al ne znam ni marku ni nis
U Rijeci su rezultati tek 29.6. Osijedit ću do tada..
--
Glo sad noćima doziva mama mama u snu, u jednom trenutku je vrisnula valjda je baš nešto ružno sanjala. Prepala me totalno, a ona se samo pomjerila i nastavila spavati.
--
I dalje se baš ne trudi pričati, ima vokabular od kojih 10-15 riječi i to je to. Neće da ponavlja nego se ljuti kad je pokušavam navesti da priča.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Zarice držim fige da temp brzo prođe, sigurno mu je grozno na ovoj vrućini..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Mi smo dobro, L ne ide u vrtic da izbjegnemo bolestine dok je L mala, ona je super.. Dobro napreduje, ne place puno, skoro uopće .. Ima neke male grceve pa stenje i napinje se..
Uspjeli smo se organizirati, bebolina nije zahtjevna. Sve stignem uz nju.
Grizli, čestitke na vrticu, i mi dobili gradski 🥳🥳🥳
Mikio, uzivajte na moru 🙂
Zarica, Petra i ostali bolesni nadam se da ce sto prije ozdraviti 😘
Losa, kod sufinanciraju do 300kn. I po novom i dopunsko placaju. I jos svasta nesto u zadnje vrijeme. Valjda nam ide. Ja se fkt nadam da cemo dobit ovaj u koji smo se prijavili, u njega i spadamo. Al realni dio mozga zna da ne bumo dobili. Prevelika je navala kod nas. Al definitivno se nadam bar nekom gradskom, a da nije sat vremena voznje..
Je je mi smo sretni da smo jaslice dobili. Predali smo zahtjev samo sa 1.opcijom vrtica onim u susjedstvu, a dosta njih je napisalo na popis 3-4 vrtica pa su im dodjelili razlicito od onog sto kao preferiraju, a imamo isti broj bodova. Kod nas je 53 djece ostalo bez mjesta, a jos ih je 28 na listi cekanja. Previse bi ja rekla...doduse neki su ostali bez mjesta jer nisu cjepljeni ili su zakasnili na rok 🤦♀️🤷♀️... Tako da kod nas je bas lutrija dobiti mjesto, a privatnih bas i nema tj 2 privatna su isto u sklopu ovog natječaja i napune ih.
Nego cure... Kako se klinci vama voze u sjedalicama sada?
M je jos uvijek okrenuta naopacke od smjera voznje. I zadnjih mjesec dana u voznji je nakon nekog vremena prigovala i sva se izvijala kao da zeli van, al vecinom smo bili svi u autu pa smo je umirivali ko je sjedio do nje. Al danas je bio show. Vozila ju baki na cuvanje, igrala se, zezala sve super, u autu ugodno bilo. Odjednom skuzim na ogledalu da se migolji i negoduje. I par min poslije je pocela povracati. Jedva sam stala u gužvi i uspjela ju smiriti da mozemo nastavit dalje. Poslje bilo sve ok, pa sad neznam jel moguce da joj je pozlilo od voznje unatrag?
Grizli moguce. Meni je to i kod Juraja bio znak (negodovanje) da je vrijeme da ga okrenem u smjer voznje. Cure su nama jos u jajima tak da isto su okrenute suprotno ali sad cekam da kupimo as Juraju pa da ih prebacimo u njegovu i magdaleninu staru sjedalicu tak da ce i dame uskoro gledati kam idemo 😊. I meni je Karmen zadnji put kad smo im isli prebivaliste promijenit povratila u voznji i to cijela se ispovracala jadna... Uzas...
url=https://lilypie.com][/url
Mi cekamo rezultate gradskog vrtica i ovoga di bi trebala sad krebit....
Moja negoduje do bola u as i ja razmisljan o okretanju u suprotan smjer...
Nadam se da su sve bebice ozdravile i da je tvoj zarice sad ok...
Jel se meni cini ili dee se ne javlja vec dugo😕😕...nadam se da je sve ok...
Simabaila vidila sam na insta da je tvoja bas velika i bas je preslatka i ima dugu kosicu🤗🤗🤗...bas prava curica...
Sortiraj odgovore
Najstariji