ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    24. Lipanj 2021. 18:22

Lavica bome jesam😁 jedino me brine sto cemo biti u toku seljenja kad budem bila u terminu😪
    Mikio da, dobili smo jaslice u novom kvartu, tj 2 zgrade iza nase☺️🤞
    .
    I da, prodali smo stan wuhuu🥳 puna 2mj je bio na prodaji.

• Zarica
    24. Lipanj 2021. 19:00

Mikio, bas mi je zao za vrtic. Mozda da se upises u bilo koji gradski kad objave slobodna mjesta i onda na prijelaznom roku u travnju imas prednost pred onima koji dolaze iz privatnih i svima koji se upisuju na redovnom roku. Tako su mene savjetovali kad nisam upala prvi put, al nama je fakat trebao blizu vrtic.

mrgud_zg
    24. Lipanj 2021. 21:11

Damnarexx mi smo u cvrcku. Vi u dugi? Budemo se druskale u parkovima popodne 😉 ajme ti jos malooo 😁
    Super za sve koje ste upale 👍
    Ja osobno ne mislim da je vrtic prejeftin. Losa jesam ja sad suprotno od snob 🤪😂 skrtica? 🙈 nemam pojma, apsolutno sam dijete zeljela i sve mu mislim priustit, al djeca su fakat skupa 😂 a svi kazu da sto starija to skuplja 😁
    Mikio nadam se da se neces naljutit al osobno mislim da malo pretjerujes, sto se tice ovog s poklonima. Naravno da si ti u pravu i da se treba postovat tvoj odgoj, i ok ne kupovat glomazne stvari ako imatr mali stan. Mislim ja isto mislim da djeca opcenito imaju previse igracaka. I fakat me zanimaju te nove generacije koje imaju sve kak ce kad odrastu. Al s druge strane ja imam svekrvu koja skoro nis malom ne kupuje. Nekad mi to bas bude krivo. A nisu socijala. Neg valjfa ona procjenjuje da je jos mali i ne treba mu puno. Ustvari je u pravu, al opet 😂 ona mu kupuje neke glupe grickalice 🙄 ah mi zene, nikad na zelenu granu sa svekrvama 🙈
    Mi danas bili na nekoj pjescanoj plazi. Kad smo dosli mali nije htio dotaknut pijesak jer mu se gadilo 😂 a u roku od 5 min se opustio i plakao kad smo morali doma, znaci nije se dao iz mora, gradili smo kule i bazene, to je bila takva sreca, ja sam jos pod dojmom 🥰🥰

mrgud_zg
    24. Lipanj 2021. 21:17

Mikio a ovo za vrtic bas vidi ovo sto i zarica kaze. Da ju upises bilo gdje pa na prijelaznom roku prebacis. Il tipa za mjesec dana kad krene vrtic. Svakog 1 u mj ti izade lista slobodnih mjesta u svim vrticima pa treba zivkat. Ja sam to pratila kad je nama bilo ono na proljece dal cemo imat kog da nam cuva il ne...
    Zato kaj i ovaj broj odbijenih nije pravo stanje, dio tih je onaj koji je predao ko mi prosle godine, al su bebe jos male, pa ak se kaj oslobodi ti imas prednost pred nekim ko jos nije napunio godinu dana...

mrgud_zg
    24. Lipanj 2021. 21:21

E i sad kad sam se vec raspisala, ne znam ko je od vas iz zg dobio prosle god u 6 mj naknadu od grada... Ja sam nedavno zvala raspitat se za drugu ratu i ispada da bi sad krajem 6 mj to trebali sjest. Godinu dana nakon prve rate znaci 😂

Grizli
    24. Lipanj 2021. 21:50

Damnarexx pa bravooo za prodaju stana. Super da ste uspjeli tako brzo, bar su meni 2 mj brzo. A valjda cete uspjet prije nego rodis barem se spakirat 🤷‍♀️. A koliko se sjecam imat cete pomoc u to vrijeme.
    A urinoinfekciju skuzila... Hm posumnjala sam jer slabije piski iako pije ko deva i mokraca ima bas intenzivan miris. Iako bi to kao moglo biti i kod dehidracije, al kako ona ima prosirene bubrezne kanalice nama je po difoltu urin i urinokultura cim temp dodje na 37.5 bez obzira sto je uzrok temp ili intentivan miris mokrace. Ja se tog bas pridrzavam iako su mi recimo sad svi govorili da je sigurno suncanica na kraju cim je dosao samo nalaz urina hrpa bakterija, eritrocita i leukociti full poviseni i to nije bio prvi jutarnji pa je onda vjerojatno jos gore stanje. Tako da odmah dobila antibiotik da ne bi se prosirilo na bubrege joj. 
    Lavice temp stoji na 37.5 cijeli dan, nista joj nisam htjela davat za to, krenuli sa antibiotikom i nadam se da nece zakuriti prije nego pocne djelovati. A cesnjovke su stvarno isto top izbor hrane za klince vidis... 

Lavica27
    24. Lipanj 2021. 21:51

E da svekrva. Ja sam se navikla na to ali kod mene bonus moja mama i svekrva. Prvo sam se svadjala,onda sam ih preusmjerila da kupuju kaj treba kad vec kupuju,sumo sumare ne sjecam se kad sam zadnji put kupila kceri gace,potkosulje,carape i pidjame 😁😁😁 i umjesto slatkiša nose im voce, one hippis vrecice vocne,baby kekse itd. Nek kupuju,al smisleno.

annika
    24. Lipanj 2021. 23:10

Grizli vrlo vjerovatno da ti je M povraćala od urinoinfekcije, to ti inače bude jedan od simptoma.
    Evo moja svekrva ne kupuje nit je kupovala ni igračke ni grickalice ni robu. Dobiju za Božić čokoladu i za rodjendan 100 kn. Smetalo mi je samo iz razloga što je stalno komentirala kako im moja mama i ja previše kupujemo i kako imaju previše svega. Kako smo zadnjih 10 godina udaljeni sat vožnje i vidimo se jednom mjesečno ne smeta mi više ništa🙊

[iimg]

• mom12
    24. Lipanj 2021. 23:54

Damnarex cestitam na prodaji stana...super ste to rjesili🥳🥳🥳🥳
    Kod nas je vrtic cca 490 kn ako se dobro sjecam i drz i privatni... i ja slazem da neko ko ima placu cca 2 3 4 tkn placa manje a neko ko ima 10 ili 15 tkn da placa vise...
    Kod nas jos nema rezultata al ne brine me to jer smo upisani u privatni vrtic koji ima mogucnost bit smjenski ako zatreba ...i cak su mi nudili da ako hocu da je upisen da moze stat do 4ipo 5 5ipo i mislim 6 i da je nadoplata jos 200 kn...al nemam potrebe za tim pa nisam...blizu posla mi je vrtic pa cu je kupit kad zavrsim tako da mi je predugo i do 4...

• mom12
    24. Lipanj 2021. 23:55

Grizli zarice drzim 🤞🤞🤞 da bebice brzo ozdrave...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.