Jutro😊
Baš mi je teško čitat kako se mučite i vi i bebači😏 Treba to izdržat! Valjda je bar malo bolje sad...
Kod nas isto neka čudna noć. Stalno cviljenje i plač, bio budan sat ipo, i jutros je nervozan...
Hej cure, nadam se da se da je svima bolje danas...ni nama nije bila neka noc, al s obzirom na vase bolesti nikakav problem. Mi smo radili bris grla i nosa prosli tjedan zbog kaslja...
A mikio kud da ide van, imala je prvo crijevnu virozu pa je padao snijeg pa je bila kisa i mecava pa napokon kad je doslo sunce tolko puse da ako je pustim van mogu komotno drugi tj racunat na bolovanje... Ako je bila 2h vani u 9 dana ... Kod nas nepromijenjeno osim sto je dobio proljev i od nocas cca 8 puta ga imao. Dobra stvar je sto napokon hoce jesti ali mislim da ga muci i to sto su mu u faking 5 dana izrasle 2 trojke i jedna dvojka.
Ostali bolesnici?
Joj deesb nece valjda jos i Sumamed morat😕
Mikio evo dobro sam, neki dan radila Nifty pa se veselim sto cu uskoro saznat spol bebolina. Ubija me ovo glupo vrijeme...😅.
Drago mi je da je djelu bubanaca bolje a nasam se i drugima da ce uskoro...kud nebi bolesni bili kad je vrijeme podivljalo.
Evo mi od jucer bez temperature,dobre je volje, igra se… i polako jede. Ujutro pojeo kajganu od jednog jajeta, rucak normalan nije htio no pojeo je pola jogurta i sad za veceru pojeo komad mesne struce i 4-5 frituala. S obzirom da proslih dana nije nista jeo, ovo je ok. No spavao danas dva puta po danu, bit ce da je umoran od svega. Sutra ujutro imamo kontrolu.
Imam pitanje za one koje imaju iskustva s ventolinom. Moj muz veli da mu je sestrqa od pedijatrice rekla davati svakih 6 h. Na kutiji pije 4× dnevno. Dali to mora bas biti svakih 6h ili da nekako rasporedim tih 4× da ga ne budim dva puta nocu (u 22 i 4h)
LoSa mislim da bas mora tako jer je N primao inhalacije ventolinom svaka 3 sata dan i noc... Al neznam 100%. Drago mi je da je bolje!
Angelly javi naaam!
Losa meni ko asmaticaru je uputa ovako... inhalacije sa ventolinom trebaju bas biti svakih 6h odnosno 4 puta na dan do poboljsanja disanja. Ako se poboljsa onda svakako prije spavanja se inhalirati pa pratiti ako se javi teze disanje nakon sta prođe tih 6h onda inhalirat ako ne ujutro onda nakon buđenja uzet dozu. U principu za spavanje je ventolin najbitniji jer se bronhi stezu dok lezimo i zato dolazi do tezeg disanja u snu. Drago mi je da je maleni bolje, nadam se da ce uskoro sve proći.
Lavice 😒😒😒 držite se! Nadam se da ce barem kcer biti sve ok pa da krene u vrtic.
Angelly 🤞🤞🤞 javi svakako nalaz... Ja navijam za curicu, a sad ti ako si sto drugo zelis bas me briga 😝😝😝... Malo sale... Samo da bude zdrava bebica.
Damnarexx cek ti sad nekako prestajes raditi?
Ja od sutra radim za zbiljski ☹️... M dolazi cuvat moja mama... Ko prezivi pricat ce.
Lavice nadam se da necete trebati sumamed.
Kod nas opet temp, 38.7...ima jednom preko dana i jednom po noci temp, za sada, kaslje i slabo jede. Sutra zovem pedijatricu, sigurno ce ju poslati na testiranje, a i mene. Nemam pojma kako djeci uzimaju bris kad se toliko otimaju...vec mi lose kad pomislim na to. Pa njoj ne mozes kapi staviti, a gdje stapic...
Ne znam kako cemo to izvesti. 🤦♀️
L 💛
DeeSB, evo mi bas neki dan bris grla i nosa uzeli, jedan za drugim. Gotovo je za 3 sekunde sve. Mali mi je sjedio u krilu i morala sam ga cvrsto primit jednom rukom oko njega da ruke nemre koristit i jednom rukom celo. Ne mogu se pomaknut milimetar tako, a sestra to fakat obavi u sekundi. Doma nikad ne koristim toliku snagu da bi ga obuzdala, al realno tamo nemas izbora i samo napravis tako.
Losa, fakat mi je drago da vam je napokon bolje Stvarno super :) Moj mali nije htio u vrticu jest prvih mjesec dana, mozda i koji tjedan duze i tete mi rekle da tako svi klinci u pocetku, da u njegovoj grupi nitko nije htio jest u pocetku. Doma bi sve nadoknadio, tako da mozda bude i vama ok s tim. A vjerojatno necete jos ovaj tjedan u vrtic jelda? Stigne se on dobro oporavit i zjacat u tom vremenu :)
Petra, kak ste vi?
E bas me cudi da svi prolazite kroz proljeve, strah me da i do nas to ne dodje Nadam se da ce cjepivo za rotu ovdje odradit svoj dio.
Inace, nisam spominjala kak je moj malac krenuo hoduckat Bas je nekako sav zjacao unazad mozda mjesec dana, osjetim kada ga drzim kao da ima tu neku cvrstinu koje prije nije bilo, puno bolje mi se baca u stranu i bjezi i takve stvari :D I polako je krenuo po desetak koraka, pa 15tak i sad vise ne brojim. Al rekla bih da jos uvijek u 50 posto slucajeva odabere puzanje, no napredak je super :) Terapeutica je bila odusevljena i veli da je nova beba postao od kad ga je vidla na zadnjim vjezbama prije mozda 2 tjedna. Pretpostavljam da su dio razloga i cicibanke. Cini mi se da se u njima ohrabrio, a i imaju nekako super gumu dizajniranu s kojom dobro moze balansirati kad se krene klimati. Sto se tice cipela dobila sam sto pohvala za neku radionicu Vale ili tako nesto na ilici. Rade cipele po otisku stopala i uzimaju u obzir dijagnozu ortopeda, ako je ima. Takodjer se moze odabrati dizajn i slike. Tak da cemo otici tamo po prve cipelice :) Za cjenu su mi svi iskomentirali da se ne razlikuje puno od npr cicibana ili froda, tak da valjda i je tako :P
Samo brzinski da se javim... Cure su puuuuno bolje. K danas imala dvije stolice, V niti jednu 🎉... Pocele jesti i piti. A crijevne vladaju za poludit. Oko nas svi prosli sad to.
Losa ventolin je M morala na tocno 6 sati uzimat kad je imala bronhitise. Moje preporuka ti je da se ravnas prema budjenju ujutro. Npr budi se u 7 ujutro i tad prva. Znaci imas 7, 13,19,1 (mi smo M tako uvijek jer onda bi ju samo jednom budili (tj ja bi ju samo posjela u kindacu, mm stisne, odbrojimo 10 udisaja i to je to). Nadam se da ce brzo proc 🤞🏼
Svim ostalim bolesnima 💓💓
Grizli sretno sutra na poslu a M ce biti super 😉
DeeDee? Jesam profulala il se nije javila? 🤔
Angelly super da ide sve kak treba i cekamo da javis jel cekamo (🤭) curu il decka
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji