Jutro😊
G ima samo babu i didu s moje strane. Ok su, ne živciraju me😁 Pitaju jede li to i to, ali on sad jede sve pa ne treba pazit. Slatko ne dajem prečesto. Ništa ne požuruju.
Zaigra se sam. Koji put😁
Kod njega je počelo lupanje glavom o perilicu suđa ako mu nešto ne dozvolim, ili krene s guranjem prstiju u usta i povracanjem. Mm mu ne dopusta da to radi, a ja bih ga pustila par puta pa bi mu valjda dosadilo kad vidi da nema efekta. Kod vas nešto slično?
Hani, ja ti svog ignoriram kolko ide kad takve stvari izvodi. Tipa neki dan uzeo neki vlakic koji ima i lupa se s njim po glavi. A bas vidim kao da istrazuje, kaj ce se dogodit i kaj cu ja sad napravit. Tak da pustim kratko, pa ak ne prestaje odvratim mu paznju s nekom drugom igrom.
Inace moj mali se zaigra ovisno o raspolozenje. Zna se super zaigrati, al kad hoce da se i ja s njim igram nema alternative :) Sad nam je hit prazna kutija od pelena, neki dan je valjda skoro sat vremena izvodio gluposti s njom. Stavlja stvari unutra pa vadi, pa ukrug. Pa ju okrene slaze stvari na nju, pa ih mice, pa u krug. Pa baca loptu unutra kao da je kos. Ludilo :) Inace je ful u fazi premetanja stvari, tipa robu iz svog ormara sve ispremece po policama.
Jao, koliko bolesnih🥺
Losa Nadam se da ce tebi i malome ubrzo biti bolje...bas mi je uzasno to procitati.
Petra Takodjer😳 mogu mislit koji je kaos kod vas🤐🙈 kako je Bruno? 🤪
.
Jesam li jedina ja sretnica sa sveki i svekrom? Bojim se da se ne ureknem😂😂
Fkt su okej, dosta nam uskacu i cuvaju... Ne daje joj gluposti, kuha ne zacinjeno tj bez soli..mada sam joj ja pocela malo stavljati. Evo jedino sto mi je trn je to sto bi ju vodili za rukice i tamo kad spava onda ima neki jastucic, al rijetko spava pa ajde.
Btw, u zadnje vrijeme je bas dobro jelda, a unazad dva dana koma😳
Ja sam se zeznula s doruckom i crticem🙄 zato sto bi ju stavila u hranilicu i isla sebe spremit, pa njoj dorucak, a ona bi jedino bila mirna dok bi nesto gledala...i onda kad pojede ju moram jos 10min ostavit da sjedi dok ja usisam i nakon toga gasim sve i igramo se.
Prva investicija u novom stanu, robot😁😁.
.
Mi vec 5mj cekamo trojke i cetvorke i nikaaako, sve se nazire al nikako da probiju. Ubijaju ju a i nas. Luda sam vise.
.
Jucer sam bila na pregledu, i mali je super i ima vec pol kg🐣🤭 a meni je iskocio trbuscic, sad se vidi da sam trudna.
I da, Napokon se oslobodila i jucer napravila sama oko 5,6 koraka 🥳🥳
Petra a onaj rehidromix s okusom banane?
LoSa šaljem pozitivne vibre da ozdravite brzo.
Moj još od davnih dana lupa glavom kad mu nešto nije po volji
Ja jutros u sandučiću pronašla od 23.3. opomenu iz klaićeve da nismo platili smještaj. Naravno da nemam račun sačuvan🥴
[iimg]
LoSa evo svaka ti cast jer ja vodim te bitke od jučer pa mi je vec preko glave. Nocas je dobio temp i ima cijeli dan. Nece okusit nista,pobacala sam hrane i hrane. I proljev.
A da odete sutra do bolnice,možda infuzija?
LoSa najbitnija je tekućina sada, voda, čaj, juha. znam da je grozno kad vidiš da dijete naočigled mršavi ali to stvarno jesu takve bolesti. Vjerovatno će poslije jesti puno i sve nadoknaditi. Ali i ja bih ako to kroz vikend ne krene bolje, tražila infuziju
[iimg]
Losa sve kako su cure rekle... I mi cemo mozda sutra morati u bolnicu na infuziju, suosjecam draga ❤️ Drzi se...
url=https://lilypie.com][/url
Losa, bas me zabrinulo. Nadam se svim silama da ce sad na bolje. Moj mali buraz je jednom zavrsio na infuziji nakon sto je 7 dana lose jeo. Nakon toga se brzo oporavio. Mozda bi stvarno to bilo dobro. Bas mi ga je zao:(
Pozdrav cure, isprike sto ovako upadam. Često vas citam jer imate odlicnu komunikaciju i dijelite svoja iskustvai dajete super savjete. Inace su vase bebe bas “izmedju mojih” jer imam 3,5 godisnjaka i 6 mjesecnu bebu.
Samo sam se ubacila da kazem da je starije dijete krenulo u vrtic s god dana i stalno je bio bolestan, a od dehidracije za vrijeme visokih temp i proljeva nas je spasavalo davanje vode na spricu. I kad ne zeli, polako se spricne u kut usne i uvijek nesto dijete i proguta.
Gea123
Sortiraj odgovore
Najstariji