ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    09. Travanj 2021. 10:00

Jutro😊
    G ima samo babu i didu s moje strane. Ok su, ne živciraju me😁 Pitaju jede li to i to, ali on sad jede sve pa ne treba pazit. Slatko ne dajem prečesto. Ništa ne požuruju. 
    Zaigra se sam. Koji put😁
    Kod njega je počelo lupanje glavom o perilicu suđa ako mu nešto ne dozvolim, ili krene s guranjem prstiju u usta i povracanjem. Mm mu ne dopusta da to radi, a ja bih ga pustila par puta pa bi mu valjda dosadilo kad vidi da nema efekta.  Kod vas nešto slično?

• Zarica
    09. Travanj 2021. 10:21

Hani, ja ti svog ignoriram kolko ide kad takve stvari izvodi. Tipa neki dan uzeo neki vlakic koji ima i lupa se s njim po glavi. A bas vidim kao da istrazuje, kaj ce se dogodit i kaj cu ja sad napravit. Tak da pustim kratko, pa ak ne prestaje odvratim mu paznju s nekom drugom igrom. 
    Inace moj mali se zaigra ovisno o raspolozenje. Zna se super zaigrati, al kad hoce da se i ja s njim igram nema alternative :) Sad nam je hit prazna kutija od pelena, neki dan je valjda skoro sat vremena izvodio gluposti s njom. Stavlja stvari unutra pa vadi, pa ukrug. Pa ju okrene slaze stvari na nju, pa ih mice, pa u krug. Pa baca loptu unutra kao da je kos. Ludilo :) Inace je ful u fazi premetanja stvari, tipa robu iz svog ormara sve ispremece po policama. 

Damnarexx 🌺
    09. Travanj 2021. 11:54

Jao, koliko bolesnih🥺
    Losa Nadam se da ce tebi i malome ubrzo biti bolje...bas mi je uzasno to procitati.
    Petra Takodjer😳 mogu mislit koji je kaos kod vas🤐🙈 kako je Bruno? 🤪
    .
    Jesam li jedina ja sretnica sa sveki i svekrom? Bojim se da se ne ureknem😂😂
    Fkt su okej, dosta nam uskacu i cuvaju... Ne daje joj gluposti, kuha ne zacinjeno tj bez soli..mada sam joj ja pocela malo stavljati. Evo jedino sto mi je trn je to sto bi ju vodili za rukice i tamo kad spava onda ima neki jastucic, al rijetko spava pa ajde.
    Btw, u zadnje vrijeme je bas dobro jelda, a unazad dva dana koma😳
    Ja sam se zeznula s doruckom i crticem🙄 zato sto bi ju stavila u hranilicu i isla sebe spremit, pa njoj dorucak, a ona bi jedino bila mirna dok bi nesto gledala...i onda kad pojede ju moram jos 10min ostavit da sjedi dok ja usisam i nakon toga gasim sve i igramo se.
    Prva investicija u novom stanu, robot😁😁.
    .
    Mi vec 5mj cekamo trojke i cetvorke i nikaaako, sve se nazire al nikako da probiju. Ubijaju ju a i nas. Luda sam vise. 
    .
    Jucer sam bila na pregledu, i mali je super i ima vec pol kg🐣🤭 a meni je iskocio trbuscic, sad se vidi da sam trudna.

Damnarexx 🌺
    09. Travanj 2021. 11:55

I da, Napokon se oslobodila i jucer napravila sama oko 5,6 koraka 🥳🥳 

annika
    09. Travanj 2021. 14:27

Petra a onaj rehidromix s okusom banane? 
    LoSa šaljem pozitivne vibre da ozdravite brzo. 
    Moj još od davnih dana lupa glavom kad mu nešto nije po volji 
    Ja jutros u sandučiću pronašla od 23.3. opomenu iz klaićeve da nismo platili smještaj. Naravno da nemam račun sačuvan🥴

[iimg]

Lavica27
    09. Travanj 2021. 21:58

LoSa evo svaka ti cast jer ja vodim te bitke od jučer pa mi je vec preko glave. Nocas je dobio temp i ima cijeli dan. Nece okusit nista,pobacala sam hrane i hrane. I proljev.
    A da odete sutra do bolnice,možda infuzija?

annika
    09. Travanj 2021. 22:29

LoSa najbitnija je tekućina sada, voda, čaj, juha. znam da je grozno kad vidiš da dijete naočigled mršavi ali to stvarno jesu takve bolesti. Vjerovatno će poslije jesti puno i sve nadoknaditi. Ali i ja bih ako to kroz vikend ne krene bolje, tražila infuziju

[iimg]

PetraB
    10. Travanj 2021. 00:08

Losa sve kako su cure rekle... I mi cemo mozda sutra morati u bolnicu na infuziju, suosjecam draga ❤️ Drzi se... 

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    10. Travanj 2021. 00:15

Losa, bas me zabrinulo. Nadam se svim silama da ce sad na bolje. Moj mali buraz je jednom zavrsio na infuziji nakon sto je 7 dana lose jeo. Nakon toga se brzo oporavio. Mozda bi stvarno to bilo dobro. Bas mi ga je zao:(

• Gea123
    10. Travanj 2021. 07:27

Pozdrav cure, isprike sto ovako upadam. Često vas citam jer imate odlicnu komunikaciju i dijelite svoja iskustvai dajete super savjete. Inace su vase bebe bas “izmedju mojih” jer imam 3,5 godisnjaka i 6 mjesecnu bebu.
    Samo sam se ubacila da kazem da je starije dijete krenulo u vrtic s god dana i stalno je bio bolestan, a od dehidracije za vrijeme visokih temp i proljeva nas je spasavalo davanje vode na spricu. I kad ne zeli, polako se spricne u kut usne i uvijek nesto dijete i proguta.

Gea123

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.