ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    10. Travanj 2021. 07:34

Jos samo napomena da nam je pedijatar uvijek naglasavao da je kod jakih proljeva nekad nemoguce nadoknaditi tekucinu koliko god pili i da onda treba infuzija.

Gea123

MaRe
    10. Travanj 2021. 08:49

Bas je grozno citati da vas toliko bolesnih ima
    Losa,Petra, Lavice drzim fige na max da sto prije svi ozdrave. Losa nadam se sa vam je spala temp...bas dugo se borite s njome.
    Kad vidim koliko budu bolesni drago mi da zasad ne ide u vrtić...znam da nas ceka kad tad al eto bolje onda kasnije nego sad.
    Damnarexx bravo za korake 👏👏 A tiba samo nek raste 🥰🥰
    Hani i moj zna imati takve epizode...iako on gura prste jer mu je to fora il skripi zubima xD
    Mikio ja nekak mislim da su premali da se tak igraju sami...A ni ne ude u sobu di su igracke ako nisam ja s njime pa da se igramo 🙄🙄🙄 Kaze muz treba brata/sestru da se ima s kime igrati 🤣🤣
    Al ne visi po meni nego ga ukljucim u ono sto radim..npr vadi mi suđe iz perilice,ves iz masine/susilice...kad usisavam on pali usisavac i kupi kabal..kad lozim vatru dodaje trijesce..svuda mu nadem nesto. Neki dan se pol dana igrao s dekom i lavorom 🤣🤣🤣 Svuda sjeda ko macka 🤣
    Poceo je dugo spavati...sad se u pola 9 budi i tek oko 9 se dizemo...ljencarimo max ujutro 🤭🤭

DeeSB
    10. Travanj 2021. 15:19

Evo i moja lopuza krenula sinoc kasljati, i maloprije saznam da joj je teta u vrticu pozitivna. A kako je ona najmanja, nju najvise nosaju i maze i paze.. Cekam potvrdu, ali ce morati cijela grupa u izolaciju, pa moram vidjeti za slijedeci tj sta cu, bolovanje ili mozda godisnji. Moja mama radi pa ju ne moze cuvati, a sveki je bas bolezljiva pa ne bi riskirala da i ona pokupi. 😕

L 💛

Grizli
    10. Travanj 2021. 17:32

Ajme koliko bolesnih 😳😟😟😳 Losa, PetraB, Lavice 🤞🤞🤞🙏🙏🙏 nadam se da cete svi brzo doc k sebi. Losa ako herpes nije puknuo mazi cesnjakom i full brzo prođe. A za malca na tbom mjestu bi se javila u bolnicu pa da oni procjene jer vasa pedi je meni za k*. M kad nije htjela pit sam joj stavila u onu silikomsku sto je za voce dudu onaj frapee vocni pajetako nesto pojela bila. 
    Mikio tvoja N onaj snimak na IG žaba, Maša, medo je kod nas glavni hit, vec je 50 puta tražila M da opet gleda i umire od smjeha. 😍😍

Grizli
    10. Travanj 2021. 17:33

Deesb nadam se da ce biti dobro mala lopuzica. 😏

PetraB
    10. Travanj 2021. 19:51

Evo i nas... Ubacili i trecu bocu danas umjesto rucka jer su bas nikakve. I dalje proljev no danas jedna 4 puta, drga tri tak da je to super u odnosu na jucer i prekjucer. Pojele cak pol zdjelice juhe (samo vodu) i cak su muffin pojele svaka (to sam im dala jer su poslije obicno zedne). Popile cak svaka 100 ml rehidromiksa i nesto kamilice gorke. I kod nas se nadam da se nazire poboljsanje jer mi ih se ne vodi u bolnicu. Noc je bila uzasna, plakale, vrtile se, preznojavale valjda od grceva tak da spavali smo po desetak minuta.
    Losa super da se malo poboljsalo danas a za herpes nemam pojma... Sudocrem mozda, on isusuje 🤷🏻‍♀️
    Lavice kakvo je stanje kod vas?
    DeeSB nadam se da nece i sefica se razboljet 🤗

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    10. Travanj 2021. 20:22

Losa, Petra drago mi je da su klinci poceli jesti, sigurno je onda najgore proslo i sad se oporavljaju... 
    Sefica ima temp, mama mi javila da je imala 38,6 pa joj je dala sirup. Jede i pije vodu ali sve pomalo, nije kao inace. 
    I joa moram biti na poslu do 10, salje mi mama video kako se igra al svejedno cu se pojesti dok ju ne vidim 😕

L 💛

Grizli
    10. Travanj 2021. 21:52

Losa i PetraB ajde super da se stanje ocito poboljsava.
    Jel opet nesto bilo nocas u zraku... M isto lose spavala, al je mm dezurao jer je mene migrena opet strala. Nadam se da cemo nocas svi lijepo spavati.
    DeeSB a joooj. Vjerujm da nije lako. Moju od ponedjeljka dolazi moja mama cuvati i bas sam si pomislila kako je zapravo tesko ostat skoncentriran kad ti javi da je djete recimo se udarilo ili da se razbolilo a ti na poslu. 😟 Nadam se da ce biti bolje uskoro. 

Lavica27
    10. Travanj 2021. 23:19

Ej cure..mi smo jutros otisli privatno vaditi krv i pedijatru jer je proslu noc imao do 40 temp..buncao je pola noci 😓 Ugl crp 56, leukociti povišeni ali srećom pluca cista. Grlo i uho isto tako da misli da se neka bakterija nakacila na gornje disne puteve. Dobili 8 dana klavocin. Svakih par sati ima do 39.5... bas mi ga je zao,samo cvili i lezi na meni. Nadam se sutra poboljšanju. Isto nista nece osim mlijeka i jogurta .
    Losa ja se slažem s Grizli,iskreno nisam vuča da je normalno da dijete kuri 38.5 tjedan dana uz Sumamed i a antipiretike. A i da joj je normalno da ne jede sve te dane. Nadam se da ćete brzo biti bolje!
    Uh Petra suosjecam. Drzim fige sutra da se smiri😓😕
    Deesb obruzaj se zivcima za samoizolaciju. Kcer je do ponedjeljka. Iritantno do bola. I da sefica ozdravi!

DeeSB
    11. Travanj 2021. 00:11

Hvala cure, nadam se da ce svima biti bolje sutra. Lavice tako je L imala u drugom mjesecu, 3 dana je temp isla do skoro 40 i to na svaka 3,5 sata. Dobila je klavocin pa onda i sumamed, drzim fige da vama prije prodje. 
    Sto se tice izolacije, planiram to odraditi kod mojih ako budem mogla jer je odvojen kat i sve je odvojeno, a bar imamo dvoriste, izludile bi u stanu. A i ona je kod mojih ionako bila cijeli dan (i svaki dan proteklih tjedan dana). 

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.