ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    15. Ožujak 2021. 09:17

Evo i mene 😊
    Mikio super da nije neki veci problem, cuvaj se i probaj sad malo podignut imunitet, sad ce lijepo vrijeme pa lijepo s N van na zrak i na sunce 😊
    Grizli meni su ti tvoji opisi kad dode sveki tak smijesni🤭 sorry, znam da tebi bas i nije smijesno, mislim da bi i ja poludila.
    Damnarexx nismo se jos cijepili, narucila nas je tek 5.5. opet u Klaicevu. Pitala sam jel trebamo doci prije kod nje, rekla je da ne. Nismo bili od 9.mjeseca na pregledu. Vagala sam ga doma, stao je na vagu, ima 10,6 kg. Bitno da napreduje.
    Ja uopce ne mogu doci do mobitela da on vidi, lupa glavom u pod jer mu ne dam mob tak da vas lovim ovak dok sam na poslu.
    Inace ne znam jel to normalno, al ovaj moj hahar nema nikakvog straha, uopce ne gleda di smo mi. Neki dan smo bili u shoping centru i muz ga je bas pustio da vidi kaj ce, isao je iza njega. Mali usao u ducan, razgledava okolo, nijednom se nije okrenuo da vidi di smo 🤦🏼‍♀️ Isto tak i u parku.
    Beba drago mi je da si se javila
    Lavica nadam se da ste se super zabavili za vikend.
    Ostalo sam zaboravila 🤦🏼‍♀️

Grizli
    15. Ožujak 2021. 10:57

Zarice kako ste?
    Hani jep uskras kod sveki... I mi isto jedva čekamo. Srecom vec smo valjda sve dane osim uskrsa si dogovorili druzenja okolo pa valjda cemo preziviti. A jbg moramo nekad i tamo ici 🙊... Al je mm vec najavio da ce brojat joj stalno, da ce komentirat sve, traziti dlaku u jajetu... Tako da ce i meni biti zabavno vidit ta njegova podbadanja.
    Valkris ajme vec 30.tt 🤩😱 kako brzo to prođe
    Red fox samo se ti smij... Vidim i tebi zabavno sa malcem. 

• Zarica
    15. Ožujak 2021. 12:10

Ma mi smo koma svi. Mene grlo bas pece, muza malo manje. Stalno gledam hoce li se pocet gnojit. Mali smrkavac doma s bakom. Ocito nam je nes donesao iz vrtica. Glava mi ko balon, ne mogu sastanke slusat na slusalice. Samo brojim da zavrsi radni dan, nisam za nis.
    Valkris, a bas mi je zao za vrtic. Tesko je to... Valjda ce na bolje uskoro. I bas si brzo skocila do 30tt. Kakav je trbuscic u odnosu na prvu trudnocu? :)

Lavica27
    15. Ožujak 2021. 12:17

Bok.cure! Nismo za vikend,ned-utorak smo.
    Ima sunca Hani😁  Cestitam na puzanju🤩
    Mikio i ja glasamo za maticnu mlijec. Mi bili prošli pon u ikei i isto pola zagreba bilo!
    Lorena sretno s vrticem jedino kod nas ljeti spajaju grupe,rotiraju se djeca i tete pa nije najsretnije za privikavanje.
    Zarice ja kad inhaliram po 10min inhliram 3 puta na dan.
     Joj cure...ovo je divotica. Klinci su jutros bili u igraonici, on za bebe a L za djecicu do 7g. Tete su ga uspavale za cas i stavile u spavaonu,rekle su da je bio odličan,dobrovoljac sto me bas veseli jer idemo na privikavanje za tjedan dana. Stvarno ima tolko aktivnosti da nema rupe u danu. A za bebe ti npr za ručak vec skuhaju i nasjeckaju izbor povrća,mesa a za večeru i dorucak ti rade kasice. Muz i ja otisli na kavu kad su bili u igraonici tocno nismo znali di bi sa sobom🤣🤣 

Lavica27
    15. Ožujak 2021. 12:19

Grizli,tvoje prezime tu često iskace😁😉
    A sveki ko sveki,postoji da te razje🤣

mrgud_zg
    15. Ožujak 2021. 12:43

Evo da se i ja napokon javim. Ja isto pozitivna. 🙄 kad citam ove vase simptome “prehlada”, ovo moje je nis. Ugl u srijedu mi bas hrenulo ko prehlada, sinusi grlo. Navecer reko ajde da izmjerim temp, imala 37,5-38. Narucila se na brzi test i pozitivna. Muz negativan. Super. Da ne postoji korona nebi za ove simptome otisla doktoru nikad. Al s obzirom da imam dijete i zbog toga se vidam s bakama odlucila sam se otic testirat. Sad bar mami necu ic jos bar 10 dana za svaki slucqj. Nakon toga vise nisam imala uopce temp. Ostalo bas ko klasina prehlada, sa sinusa se spustilo na grlo i ocekujem da ce i to proc za koji dan. Ugl mm se izolirqo 🙄 jer se ja naravno ne mogu i sad smo mali i ja sami i doslovno ne stignem nis. Pogotovo kad pada kisa pa ni na balkon nemremo 🙈 najbolje od svega je kak apsolutno nitko oko mene nije pozitivan. I to vjerojatno zato kaj se nitko nije testirao. A meni bas pao imunitet jer je mali par dana prije fkt lose spavao (kako mi i inace imamo cikluse par dana dobrih par losih noci, a ustajem u 6 i eto ti ga, zakacilo me). Al kazem, ako ovako ostane, super sam prosla. Btw od epidemiologa me nitko nije zvao. Kontakte me nitko nije pitao. Sa svojom dr sam izmijenila 1 mail jer ocito ne idem na posao da ne sirim pa mi je trebalo bolovanje 🙄 prosla je faking godina dana od kad se korona pojavila u hrvatskoj se i dalje ne zna tko pije ko placa. To je tolko jadno i zalosno za ubit se. 

mrgud_zg
    15. Ožujak 2021. 12:51

Ukratko cu komentirat kaj se sjecam. Bajka slape moj preraso 21. Ocito ima veliku nogu 🙈 moram narucit vece al cekam neku akciju skupe su mi. Sad nosi ciciban slape 21. A cipele ciciban 21 su mj bas na knap (adidas recimo ima bas puno vece kalupe)
    Grizli tvoja saga sa svekrvom je urnebesna. Znam da tebi nije al nama za citat je ko sapunica. Iskreno kak je on veci ja sam prestala ko kobac pazit kaj ko s njim radi. Hoda i sve jede pa nekak manje vise imam strahove. Znaju nq kaj je alergican i to je to
    Lavice tebi sam zavidna na n-tu 😍
    Hani bravo za puzanje 🥳🥳 ja skuzila da ti imas svu opremu za blizance. Onda bi ti najbolje bilo duplice sad smuckat 🤞😉
    Valkiris wow 30. Tjedan. Svaka cast. Bas mi je zao za vrtic
    Nama se sad s izolacijom malo izjalovilo ovo s cuvanjem. Nemam pojma kaj cemo. Mislila sam da jos bar sljedeci tjedan ne ide kod svekrve .. 😣
    Beba drago mi je da si se javila i da ste bolje 🥰 javi nam se cesce sad!
    Zarice vama isto bas krenulo s tim vrticem i bolestima 🙄. Drzim fige da vam krene na bolje 🤞
    Ostalo sam zaboravila 🙈

Red Fox
    15. Ožujak 2021. 15:13

Bas mi je zao da vas je dosta sad bolesno. A super smo se drzali tu na forumu kaj se tice corone. Zelim svima da sto brze ozdrave 😊
    Mikio ja sam isto svugdje trazila te bojice, na kraju sam mu uzela u ikei i onu veliku rolu papira.
    Valkris ne mogu vjerovati da je vec 30 tjedana 😳
    Damnarexx jel se tebi vec vidi trbuh?
    Meni se s malim vec s 12 tjedana vidio, al na kraju nije bio ogroman. Bas me zanima kak bude s trecim 😂
    Mrgud ja se bas pitam jesam ja imala mozda coronu jer me isto tak malo grlo zezalo, a temp uopce ne mjerim🤦🏼‍♀️ A ko zna kolko je jos takvih slucajeva.

Grizli
    15. Ožujak 2021. 16:34

Ajmo trudnice trbuhe na sunce... 🙊
    Lavice uzivaj... Iako ti moje prezime iskace 🤣
    Mrgud pa zar i ti si pozitivac 😏.... Brzi test ne znaci da ti muz nije pozitivan, mozda i je samo nije pokazao. 

DeeSB
    15. Ožujak 2021. 17:27

miki0

Beba nigdje ne nalazim one giotto bebe bojice… Konzum niti jedan nema… Web nema nigdje na zalihama… Jel to postoji jos? Si ih vidla negdje u zadnje vrijeme?

Ja slucajno naletila u narodnim novinama kad sam isla u nabavku nekih stvari za posao. 

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.