Znaci malom se kasljanje opet skroz pogorsalo sinoc :( Isli smo sad u dezurnu ambulantu. Veli malo poostreno disanje, da inhaliramo. Jadan mali... boli ga kad tak krene kasljat. Koja je to razlika u pregledu. Stavio je stetoskop mirno na jednu tocku i slusao 15tak sekundi. Kod ove nase to ona doslovce sto na sat gore, dolje, lijevo, desno, ko neki neuroticar. Uvijek nam je bio totalno cudan taj dio pregleda. Sigurno nemre nis cut tako. I rekao nam je da mu ne dajemo nista od ljekova koje nam je zena dala. Ja fkt moram mjenjat pedicu.
Zarice mijenjaj... Moja slusa bar 5 min, polako, ledja, medjurebreni prostori, srce... Sta mozes kod tak malih cuti ako ne drzis neko vrijeme stetoskop, ne znam. Pa ja kad svoje slusam isto traje, nema sanse da ih na brzinu preslusam. Glupaca, mijenjaj samo. Drzim fige da prodje sto prije.
Grizli vesela subota kod vas znaci 🤭
Ja se sad moram maloi pohvaliti... Cure su divne... Znaci cijelo jutro su s M i J u njenoj sobi, igraju se... Pojele sad dorucak i nemrem ih staviti spavat u kindace jer je soba tocno iznad mjesta gdje mm i susjed stemaju. Stavila ih u jaja i u J sobu koja je na suprotnom kraju kuce. Znaci ni beknule nisu. Zaspale skoro odmah. 😊
url=https://lilypie.com][/url
Lavice, živa sam😄ne dam se 🤭, jel beban skroz ozdravio?
Zarice, bolje smo.. Cure su ok.. Nekako smo prebrodili razgovorima.. Malo teže, jer smo same, al bit ce one meni super.. Kad dodje suprug, idemo na izlete, uzivamo, opustimo se, pa zaborave.. Sve u svemu,, ok,, vrijeme liječi sve 🥰
Nadam se da ce i tvom bebaču biti brzo puuno bolje 💙 🤞
Angelly,, čestitam na trudnoći🥰nek je sve ok🥰
Ne znam bas tko je sto pisao, ali ovo za prehranu.. Moja bas jako malo jede, ali super napreduje i hvala Bogu, zdrava je, pa me ne brine, nisu ni seke tak male nesto puno jele.
Krvna slika je ok, pa valjda unese dovoljno ☺️
Vise ju ne mogu ni uhvatiti😄seke ju love.. Samo se penje na sve i presmijesno je vidjeti takvu malu mrvicu sta sve moze😄
Mare, Petra, mi smo se isto bacili u radove po vani, cvjetnjake, gradnju sjenice i svasta nesto po kući.. Nadam se da cemo stici obojati zidove sve do Uskrsa😄😄
Petra, sta vi sad opet rušite/stemate?
Glava me jos uvijek boli... Trenutno od hrpetine gluposti koje sam danas slusala... Savjetodavna sveki je imala svoje performanse da je mm poludio uzeo M u kolicabi otisao setat sam s njom. Bilo je svega od nuđenja M pršuta skupa s paprom do navlacenja za ruke po stepenicama... A mm poludio kad je vidio da s njom po vani seta tako da je M hodala, a ona ju je "drzala" za kapuljacu od jakne ko na povodcu kao da ne pobjegne, al ju je pritom natezala za tu kapuljacu da ne bude sagnuta tako da je onaj metal od cifa joj pod bradom bio nabijen, a leđa polugola. Kad bi padala ona ju povukla samo za kapuljacu da ustane opet.
Popila ja kratku prije rucka sta je sigurno sigurno je i kolutala ocima u sebi.
Mikio maticnu m alergicari na pelud mogu uzima, s time da prvo trebaju od istog pcelara testirat med. Ako nema reakcija na med nece biti ni na maticnu mlijec. Ja sam ju uzimala a imam cijeli popis biljaka na koji sam alergicna, recimo svekar ima med od kadulje, imam reakciju na taj med pa ne mogu njihov maticnu, al od bagrema mi recimo ne radi probleme pa ni maticna. Ne mislim ti sad pametovat nego samo da znas ako zelis probat i nju jer stvarno je to bomba za imunitet i nezamjenjivo sa bilo čime sto postoji.
Beba sretno da cure budu dobro. Uzivajte kad ste s tatom.
PetraB curke ocitp osjecaju da mami treba malo
predaha.
Ajme Grizli, ghrrrrrrr. Poludila bi. Mislim da nasamo vise moje dijete nebi dobila, pa meni je ovo suludo
Beba, bas mi je drago da ste dobro Bila si nas zabrinula zadnji put...
DeeDee, DeeSB i ostala bolesna ekipica, kak ste? Losa, jel tvoj malac ozdravio?
Mom je bas dosta lose danas bilo, ne kuzim zasto, bas se lijepo oporavljao. Vec smo imali jedno budjenje u placu, valjda cemo izgurat noc nekako.
Evo vam za citanje iz jedne brodske grupe....oplakah 🤣🤣
-
Zarice sefica je puno bolje, malo joa balavi al nista strasno...u pon ce u vrtic.
Dosao jucer brat sa zenom i malim, i svi smo sad kod bake i dide...nas dvije tu spavamo jer ja radim u jutro prvu pa je ludnica cijeli dan. Malo se vole, malo se pocupaju...necak je dosta ljubomoran pa ju gura, i udario ju je...a onda opet dodje pa ju grli, hrani....
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji