Mikio rijetko kad da ce jedna jest a druga ne... Cim jedna vidi da ova druga zaj... krece i ona 🙄... Evo i danas rucak neslavno prosao... Tijesto (mini skoljkice raskuhane do neprepoznatljivosti s umakom od povrca (luk, mrkva, celer, korabica i karfiol)... Nakon 2 zlice se umorile od "zvakanja"... Da se razumijemo, sve osim karfiola je u sjeckalici usitnjeno skroz pa na to samo pred kraj ubacen karfiol koji se raspao doslovce... Znaci kasa 🤦🏼♀️... Ma samo sam im rekla laku noc... Al palacinke nece vidjet za veceru, dobit ce kruh sa abc sirom 😡😅
A i starije sam skoro oboje otjerala od stola... Jednom godisnje im dam gljive, stvarno ih ne forsiram al danas mi je bas falio neki umak uz pohano meso i knedle od kruha. I prebiru po tanjuru ko da sam im 💩 dala... E neces razbojnice... M vidjela da je vrag odnio salu pa ipak pojela a J evo spava kao i sestre mu 🤣 Napatim se ko manijak za stednjakom da bi me zaj... Pih... Ne moze
Lavice super da je N bolje, nadam se da ce i curka izdrzat 🤞🏼❤️
E mikio ja kad sam imala pizdariju sa hpv-om sam pila beta-glukan... On je fakat za pad imuniteta odlican. Od tate zena, nakon recidiva karcinoma dojke takodjer to pila. Mozda da probas. On radi na foru da potice tvoj imunoloski sustav na rad, ne radi umjesto njega. Evo i M to dam ako krenu neke bolestine i moram rec da je ipak, obzirom kakva je bila, sada bez ikakvih bolestina (ovo smrcanje i slicne pizdarije ni ne racunam). Atb nije pila vec godinama a inace sam klavocin imala doma za nedajboze 🙄
url=https://lilypie.com][/url
Petra evo ja aktivno citam al ne pisem bas, malo me umor hvata zadnjih dana 😅 inace i N je na 8 mjerica vecer i ujutro oko 5.
Mi smo isto u iscekivanju bajka slapica, br 21. Valjda budu ok ☺
https://www.facebook.com/groups/351452602748464/ na fejsu smo za mamice i trudnice 💖 tko je za druženje neka navrati 😊
Moj tata je uzimao beta glukan neki smo narucivali u ljekarni na Dolcu sjecam se. A za imunitet odlicna je i bioenergija po Domancicu ko se odluci. Moja seka kao onkoloski bolesnik vec 5 godina ide redovito i nikad bolesna nije, osim njene bolesti. Cak i za vrijeme zracenja dok je imala imunitet 0,svi se bojali da nesto ne pokupi, njeni doma imala gripu ona nista. Sad razmišljam da zovem zensku koja to radi za sebe jer mi je prije 7 godina rijesila astmu da nisam nis pila do prije mjesec dana, sad sam na 3 tablete dnevno + 2 pumpice.
Maticna mlijec je isto top stvar iako je ogavnog okusa. Uzimala sam to prije ivf stimulacije i stvarno je odjelovalo vrhunski. Moja preporuka je za pcelarstvo Veber.
Bokic svima 🥰
Svratila sam da vas pozdravim🤗
Vidim da ima dosta bolesnih, pa brzo ozdravljenje svima🤞💛
Damnarexx, čestitke na dječačiću💙
Anikka, super da je operacija dobro prošla,, sad odmarajte💙💛
Petra, puno kasnim, ali od srca, sretan rođendan curkama ❤️❤️
Hani, jel maleni sad ok?
DeeDee, drzite se🤞💛
Da, mi isto doma imamo beta glukane. Mm krenuo pit zbog vrtica. Ja nisam, bas zbog tog sto pise za dojenje. Pise da se treba posavjetovat s doktorom pa sam odmah odustala. Al planiram i malom boostat imunitet bas zbog vrtica. Moram se posavjetovat s pedi. Ima dobrih stvari na trzistu samo treba znat sto trazit jer vecina je tak kak velite, dodje i prodje kroz nas.
Mikio ja sam uzimala u nekom lošem periodu Beta Glukan od Transfer Pointa,svi su drvili da je najbolji.
Kceri sam davala prvu godinu vrtica Imunoglukan al nisam vidjela razliku,realno, trebala sam 3mj prije vrtica pocet a ne kad je krenula.
Beba,živa?
Lavice i ja sam taj pila. Ja uvijek trazim cisti, bez dodatka c vit i ostalih pizdarija. I za M sam uzimala onaj koji ima samo cink (za njih ti sirupi obavezno imaju neki dodatak 🙄). Da, ovo za dojenje mislim da je u ovom fora sto je Losa napisala, kod skroz malih kod kojih je dojenje jedina prehrana al svakako se posavjetovat s ped.
Beba hvala ti, nikad nije kasno iako si cestitala nam i taj dan 💓💓💓 nadam se da vam je zavrsio los period.
Mi stemamo opet 🤣... Probijamo zadnji zid. Trebala sam se s klincima prebacit kod susjede al joj mala zakurila pa smo u kuci 🙈😅
url=https://lilypie.com][/url
Hej... Kod nas uzbudljiva noc... Red plakanja, red skakanja... Mm ju do 3 pokusavao umiriti al nista, mene glavobolja opet satrala navecer da nisam iz kreveta mogla dignut se. Otisli spavat u 5 i spavali do 8. 🥴 Pijem 3. kavu da dodjem k sebi jer poslije idemo kod muzeve rodbine i na druzenje sa sveki. Jupiii...
Beba 👋
PetraB sretno sa stemanjem....
Mikio mislim da je tako kako Losa pise... Vazno da taj dodatak mogu uzimat djeca od godinu dana. Koliko sam skuzila sva ta istrazivanja ako i postoje kod dojila onda je to kod onih do godine, jer je nakako uvrijezeno pravilo da nakon 1.god se prestaje dojiti. Nadam se da ces nas adrkvatan da mozes se malo refresat...
Sortiraj odgovore
Najstariji