ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    04. Ožujak 2021. 12:12

I evo i nas među bolesnima... 😪 
    Ne znam jel od cjepiva ili vrtica, ali nos curi od jucer... Temp nema, ne kaslje... Meni isto danas počeo nos...
    Zarica, mi imamo inhalator isto phillips i super je to za imati doma (moj nije nikad bolestan bio, osim laringitisa po ljetu vjerojatno od klime).
    Moram jedino kupiti neki električni aspirator jer ne mogu sama s onim za usisavac.. 
    Vrtic, danas bio pola sata sam i jeo uzinu. Sutra sat vremena sam i na dorucku je 😊. Kazu da nema veze sto je smrkav, bitno da nema temperaturu. Ionako su svi smrkavi.. I da moraju proci sad to smrcanje da steknu imunitet 🥴
    Lorena, zao mi je sto je tak.. Rekla mi je teta da je tak jedan mali u nasem vrricu mjesec dana plakao i onda samo prestao... Pa mozda stvarno d amalo odgodite..
    Annika, drago mi je da je prošlo ok sve 🥰
    Mikio, bravo za masazu hahah 😊 trebala bi i meni jedna. 

Grizli
    04. Ožujak 2021. 12:59

PetraB ja mislim da je i osoba od 18 godina prestara da ju neko zaj na poslu. A posao ako je nekom tlaka je najgore moguce em ides ogorcen em mrzis sebe jer si tamo. Imas vec u planu u koju bransu bis isla ili?
    Mikio ti si svakako najnezaposlenija ovdje
    Molim te odi ljustit grasak za nas zaposlene. 
    Moja ima kamikaza pokusaja al ne uspjeva se jos nigdje popeti osim na kauc koji je nesto nizi al se lijepo spusta na nogice pa nije frka.
    Annika joj bas si se napatila. Bitno da ste doma dosli i da je M dobro. 🤞 Da kotrola i nalaz budu dobri.
    Bolesna djecica i mame brz oporavak, i Mare tvom muzu isto on je ipak najteze bolestan. 🙊

• Zarica
    04. Ožujak 2021. 16:07

Ma da, ja se ne brinem. Samo update-am di smo :D
    Losa, kak si podnjela to? Jel znas kak se zoves? Jel sutra laksi dan? Ja jedva cekam vikend... 

Grizli
    04. Ožujak 2021. 16:13

Apropo hodanja negdje sam jednom jos u trudnoci kad sam imala vremena citat i pretrazivat sve i svasta naletila na rad znanstveni di su objasnili kako djeca koja kasnije prohodaju imaju cvrsce kraljesnice u starosti jer su im ti neki misici zbog dugog puzanja ostali napetiji nego kad se uspravimo. Al kako god najbolje pustiti same da se formiraji i razvijaju tempom kojim ide.
    Ja mislim da moja bas puno prica i zna rijeci... Zove mama, tata, vau vau, baka, dide, duda, vlak, njom njom kad hoce jesti, puz je i dalje gogili, daj, i kad joj kazem da idemo negdje obavezno pita di, odgovara jasno sa da i ne kad ju nesto pitam... Danas je kuhala nesto i pitam ju sta kuha pa je rekla gljiv... Ja sam kuhala gljive nama za rucak pa joj dala da ih proucava i ponovila joj 100 put gljiva i ona ponavljala. Super mi je sad kad je ko papigica pa pokusava nesto rec i to bude smijesno skroz.
    Losa ti bome imas HC tempo
    Inhalator imam za sebe i spas mi je, srecom za M nismo jos trebali ga paliti al imam nastavak i za djecu

PetraB
    04. Ožujak 2021. 16:19

Ma Grizli moj problem je sto za ono sto bi ja htjela nema potraznje kod nas a to je dizajn interijera ali i frendica mi je na tu stranu "udarena" pa sad pokusavamo nesto u tom smjeru a da je kod nas trazeno i isplativo naravno. Gledam razne tecajeve da iskoristim onda i taj porodiljni ako treba do kraja dok ne krenemo... Inace sam iz familije gradjevinaca i arhitekata pa sam cijeli zivot u nekakvim nacrtima i obozavam to. Susjedima sam osmislila u djecjoj sobi ormar i nadgledala izvedbu. Sve za kucu smo tata i ja crtali i osmisljavali a mm je tu za izvedbu 🤣 i stalno mu govorim da mi se u dizajn ne mijesa 😅😅 Kamin koji radimo sada sam sama osmislila i nitko nije bas bio odusevljen kad smo pricali. Sad kad dodju i vide kako to izgleda su naravno iznenadjeni 🤷🏻‍♀️ Eto, imam smisla za to. Mozak mi radi 100/h zadnjih dana 🤣. Nadam se da cemo uspjeti realizirati nesto od svega toga.
    I naravno da se slazem da nitko ne treba trpiti sranja na poslu no znam jako puno ljudi koji su se zakopali na jedno radno mjesto i ni makac od tam, do penzije, a zale se... Na to sam vise mislila kad sam rekla da sam ja prestara za to no to je vise povezano s mojim karakterom 🙈

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Ožujak 2021. 16:20

Losa ne mogu ni zamisliti u kojem si stanju danas 🙈
    Mikio masaza 😍... Ljubomorna saaam 🤭🤭🤭

Lavica27
    04. Ožujak 2021. 16:44

I tako obrisalo mi komentaaaaaar!
    Annika drago mi je da je sve iza vas! I zao jer si se nahodala😔
    Damnarexx i ja iščekujem s tobom🤩
    Zarice s prohodavanjem smo tocno tu gdje ste i vi,osim,napravi 4-5 koraka pa se hiti i sav je ponosan🤣
    N je savrsen od one noći, spava po 3 sata u 2 spavanja i nocS je prespavao noooooc🎉🎉🎉 Mrgud me umirila 💕jer mi je poslala isječak iz knjige Wonder weeks gdje piše bas to,da naprave tri koraka unazad nekad kad savladavaju novu vjestinu. Pa ne brinem više.
    Losa zao mi je. I ja racunam da ce se odmah priviknuti🙈🙈

E da, Zarice, i ostale mame prve djece, prva godina dok nisu bili u kolektivu vam bas previše nije pokazatelj njihovog imuniteta kad nisu imali skupiti virusa od koga. Nas prosjek je po 1.5mj vrtic pa tjedan dana doma bar do 2.5godine. Iako nikad nije pila antibiotik al jbg... i da, svi su smrkavi od 9. Do 4. Mjeseca. To je jednostavno tako s vrticem... al sve prodje pa i to. Držite se💕
    I inhalator je sveto pismo za bebe i djecu. Najbolji poklon za babinje koji smo dobili. I za nas i njih. Nakon par inhalkranja su ko novi. 
    Petra ja te podržavam 2000% Go go go!
    Lorena...kud si došla na autizam od mog posta🤦‍♀️

PetraB
    04. Ožujak 2021. 17:15

Losa daaa... Imamo bas frenda koji studira strojarstvo vanredno sa svojih 40 i kusur i ta volja i zelja i predanost je miljama dakeko od moje sa nekih 20 godina a studirala sam stvarno ino sto volim. Zrelost jbg.
    Tnx Lavice i bas mi je drago da ste prespavali noc 🎉🎉🎉🎉

• Zarica
    04. Ožujak 2021. 18:53

Ma on je u obitelj stalo okruzen i sa starijima i mladjima. Svjedeno ocekujem da ce kupit sranja iz vrtica, ali ovo je bilo jer je puzao po ledenim plocicama kod moje sestre

MaRe
    04. Ožujak 2021. 19:49

Mikio super za masažu...zaslužila si 😊
    Lavice 🤞 da ce nastaviti s spavanjem.
    Losa svaka cast...ja kad ne spavam dovoljno sam ko mamurna i ne mogu jednu smislenu sastavit 🤭
    Annika barem je gotovo...obavite jos kontrole i mozete ostaviti iza sebe ❤
    .
    Za inhalator vjerujem da je dobro imati kao i tlakomjer i sl.ali jos mi nije trebao tako da ga zasad nisam nabavljala.
    .
    Nisam upamtila dal se DeeDee javila,kako su danas? Citam pomalo cijeli dan pa sad uhvatila kom tak da se ne sjecam 🙈
    .
    Gospodin muz lakse dise 🤣 
    .
    Eh da Petra sretno i nikad nije kasno 💪💪...ja isto gledam da iskoristim ovu nezaposlenost pa zavrsim kakav tecaj il nesto. I super za muza sto je spretan...ja sam svog nedavno zaje....la da bolje da sam se za Bosanca udala,,vec bi mi pol kuce sagradio a ja njemu tri tjedna govorim da mi izbusi zid za sliku xD 🤣🤣 Sve sama moram 😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.