ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    02. Ožujak 2021. 12:37

Hvala. Kak ja imam dobro dijete, odspavala samnom 2sata u komadu.. Jos sam pod temp, al valjda ce proc kad se skroz ocistim.  Samo se nadam da nece ona pokupit. Ne mogu si zamislit da se tak muci. 

Mislim da mi je to moj nešto prenio.. Došao s puta u subotu, a taman dan dva prije je imao kao neku virozu, odnosno on misli da nije viroza nego od neke hrane, da je pretjerao s necim jer se bome gostio ko kralj. I kod njega je išlo sve na proljev, nije uopće povračao.. Ja reko čuj, različiti ljudi različito reagiraju.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeDee
    02. Ožujak 2021. 12:51

Ne stignem tipkat, samo sam htjela reci da V ima ogromnu nogu. Ona nosi 21, s tim da su ove bajkine manji kalup od svega što imamo, uzela 23 kad je bila ona akcija i još joj je malo veliko ali nepuni broj, namjerno uzela veće jer ima sad jedne druge koje su taman. Još provjeravala tri puta jer piše da je to za 2,5 godine čini mi se  😅😂😂😂
    Ali ja imam 40/41 i sveki ima 41 pa ima jadna i na koga.
    Annika super da je sve prošlo super ❤️
    Nadam se da su svi bolje 💓

[/url

skoljka
    02. Ožujak 2021. 12:58

Lavica hvalaaa 💋💙

• Zarica
    02. Ožujak 2021. 13:09

Ja sam iz bajke narucila 20 kad je imao 11.5 cm prije mjesec dana. Sad su mu vec na knap tak da cu uskoro izvadit te 21 iz ormara. 
    Nastavila sam u onoj svojoj nepogresivoj knjizi citat o razdoblju od godine dana. Sjetila sam se vas Mikio i Grizli u sekciji o hrani. Pise da ako beba odbija jesti i nama djeluje zabrinjavajuce, a popije pola litre mlijeka dnevno, da je vjerojatno i sve sto joj treba u tom mlijeku dobila (ukljucujuci i proteine). Ako je energicna, normalno raste i razvija se, da nema razloga za brigu. Ne mora biti bas mlijeko, nego i svi mlijecni proizvodi ili mlijeko u drugoj hrani (sirevi, jogurti, palacinke, umaci kaj god). Pise isto da je preporucljivo davati djeci dodatak vitamina A, D i C u obliku kapi. Ne moze naskoditi, a zna zafaliti njihovom organizmu. 
    Nije nista spektakularno, ali kad bas procitas to bude lakse :) A znam da N i M bas vole jogurte, sireve i to.

• Zarica
    02. Ožujak 2021. 13:14

I moj se hvata dole kod prematanja. Isto se zna sve zacrvenit kad ima nokte nepodrezane I za gole noge se voli stipat. 

Valkris
    02. Ožujak 2021. 14:42

Annika, super da je sve ok proslo 😊
    Ja narucila Bajkine 21 i 22 i velike mu.. Pa sad cekamo 20 da stigne... 
    Danas se cijepili, samo u jednu ruku dobio, nisu pitali jel hoda. 77cm i 10300g. Zadovoljni 😌 
    Reko je da D vitamin ne moramo piti jer je proljece, pa ce ljeto.. 
    Prilagodba u vrtic prolazi super 😊 😊 😊 danas je tata bio s njim 10ak minuta, pa kasnije L sam i bez problema 😊
    Mikio, moj nece dorucak vise u obliku kase. Kasiccu koju je obozavao do jucer odbija kategoricki. Moram mu dati kruh i namaze ili jaja, muffine itd. Mozda je to kod N slucaj.. Probaj s kajganom 🤷‍♀️

mrgud_zg
    02. Ožujak 2021. 15:11

Valkiris tu fazu da nece nq zlicu ti moj ima vec 3 mj. Samo da moze sam jest 🤦‍♀️
    Iz bajke mi imamo 21 i vec su mu na knap. A ciciban cipele isto 21 su mu isto bas na knap. Dobili neke adidas tenisice isto 21 a te su mu ogromne. Mislim se sad narucit bajka slape 22. 
    E pitanje. Kad vasi rucaju? Ovi koji ne idu u vrtic. U odnosu na rucak? Moj do sad imao jutarnje spavanje oko 11-12 pa rucak oko 2. Al sad mu se svakih par dana desi da odrapi od 12-14. Il cak od 12:30-14:30. Pa rucak tek u 15. On i dalje nema reda 🙈 pa je sve komplicirano planirat 😂
    Ps grizli, mikio koji format vi narucujete cewe? I koji uvez? Ja imam neku od prije s putovanja al ta je mala, sad bi napravila vecu al ne znam koju..

Grizli
    02. Ožujak 2021. 16:56

Dobro da ste mi rekle da su manji kalupi za Bajkine budem vidila ako moze broj vece mi napraviti ipak. Sad nosi od minigreeny pelice koje su kao 18 i te su joj na knap pa racunam da ce joj ove biti onda mrvu vece.
    Zarice pola litre mlijeka 😂😂😂😂 popije cca 300 ml mlijeka dnevno, ako uracunam sav sir, jogurt, ad, mlijeko... Ja se pomirila da je ona takva. Zadnje vrijeme jedan dan jede ok jedan nece nista i sto da joj ja, ili je komplicirana za jest na mamu ili drzi mjesečevu dijetu. Evo danas za rucak pojela lazanje napravila joj 1 kocku velicine mog dlana sve pojela. Drugi dan vjerojatno nece htjet ni mrvu. 🤷‍♀️
    Moja voli pojest i nabujak izmuckam jaje, malo svjezeg sira, tikvice, poriluka i malo brasna i stavim pec. Davi se u tome i sama jede s vilicom. Pardon 2 vilice. 
    Mrgud sve uvijek narucujem velika panorama. To je kao papir A4 samo vodoravno. Ljepse mi za listat i bolje fotke stanu. Korice uzmem uvijek tvrde, a ppir mat. Imam jedan visoki sjaj al kad gledaš slike bude odsjaj od svijetla pa minse to ne sviđa dok listam da moram paziti di mi pada svijetlo. Rucak joj je oko 2.30,al ovisi kad se probudi. Pred spavanje ppjede jogurt ili neki drugi međuobrok to bude oko 10.30-11 pa ako spava duze ruca kad se probudi nekad i u 3.30.
    Kad oni mogu probat gljive - sampinjone? 1.5? 2 godine? 

Damnarexx 🌺
    02. Ožujak 2021. 17:29

Ma nije ona sitna, sad ne znam tocnu kilazu jer nikako da ju narucim za cjepljenje. Al sa 6mj je imala 8kg/68cm.
    Sad ima sigurno oko 10kg.
    Robica 80-86.
    Al eto,ocito ima mini nozicu🙈😁
    Bome, svi vasi oko cca 20😂 mi smo naaajmanje.
    Valkris super da je prilagodba dobro prosla🤞neka se tako i nastavi...
    Mrgud nama je oko 14h rucak :)
    .
    E pije 2-3 boce na dan(ukljucujuci noc) tako da ga ona zdere sve skupa 600mL, bas obozava. Sad smo na Novalacu 3.

• Zarica
    02. Ožujak 2021. 18:18

Grizli, ja sam vec davala svom gljive. S obzirom da mu nista tekso ne pada odlucila sam i njih uvest. Fine su mu :) Nama pak rucak varira od 12 do 15.30. I prije vrtica je bilo tako. Fakat ovisi o danu. I sad kad ide u vrtic tamo ne pojede uvijek tak da kako kad bude. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.