Drage mame& trudnice ako želite možete nam se pridružiti u grupi na fejsu Recenzije by mame & trudnice 🤍
Jutro
DeeDee kakva je situacija? Jesi bolje? Grizli, ti?
Ak su ovo kozice onda imamo najatipicniju klinicku sliku 🙈😅
Karmen je tockasta al njoj se za par sati povuku, tj postanu mikroskopski vidljive al svako presvlacenje ima nove piknjice. Juraj stoji na svoje tri na licu ali isto mikroskopski vidljive danas. A Vesni su izbile dvije ili tri nove a ostale vise ne vidim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️... I dr je zbunjena... Cekamo ponedjeljak pa cemo se cut i vidjet kaj dalje. Nis novo nisu jele, nikakav novi deterdzent ni omeksivac nisam koristila... Ne znam... 🤷🏻♀️
Nadam se da ste sve dobro
url=https://lilypie.com][/url
Jutro svima :)
Tnx na info o guralici i kolicima...jos sam neodlucna al nekako naginjem guralici..ma da razmisljam mozda kupiti polovna kisobran ili obratno.
.
Pridruzujemo se i mi ranoraniocima...od 6 🙄🙄 Jos je cijelu noc nesto cvilio 😴😴
.
Bolesni kako ste danas?
Jutro.. DeeDee i Grizli kak ste !? Cure kako vi sa svojima kad je vani hladno, puše vjetar i sl? Kod nas je od jučer baš vjetrovito, pogotovo na dvorištu jer nemamo nigdje zavjetrinu. A T bi samo bio vani, tuli na vratima i donosi nam cipele... Petra izdrži draga! Nadam se da su neke atipične kozice i da nije ništa ozbiljno..
Hej hej.
Evo kod nas samo pozitiva 😅😅
Pozitivni i ja i on.. bole nas pluća i kašljemo ali za sad ništa strašno, on je jučer imao 38.3 i dobio je Sumamed, ja za sad nisam dobila niš 🤷
Do 15. izolacija.. Vita je ok, ona jednokratna temperatura i to je to..ne primjećujem da ju nešto boli ili smeta osim što manje jede i više se mazi. Za sad mi je najveća muka kako ćemo izdržati zatvoreni i kako ću radit s njih dvoje 😅😅 neka nam to i ostane najveći problem 🤞🤞
Petra jao i kod vas veselo 😬
[/url
Hej zenske evo nešto bolje jesam, antibiotik odrađuje svoje ocito...
Mikio kakav je osip imala ono N??? M se po tijelu pojavilo na puno mjesta mrljice crvene, hrapave kao psorijaza al nije do sad nikad tako imala. Novo nista uvedeno.
PetraB drzi se!
DeeDee a drek... Drzite se i da prođe sto lakse... A za zatvoreno nakon 3 dana postanes jako mastovita vidit ces...
Lorena mi ko jako puse posebno kad je jaka bura ili kisa ne idemo van. A ostalo ubundam ju i cesto ako je hladnije u kolica s time da okrenem apprtski dio prema meni da gleda da ne puse u nju, pokrim sa poploncicem joj noge a gore bude ubundana ko mali medo.
Ajuj, svašta sam propustila . Sorry cure, ali ne mogu ništa popamtiti.
Pridružujemo se bolesnima, malac puna 2 dana temperaturu vuče... Čim paracetamol prestane dijelovat, bude oko 38,5-38,8 . Čim se temp malo spusti on se igra, trči, čak je i jeo fino (ne kao inače, ali okej), pije vode... ali onda kad temp bude tako visoka, nije nizašta. I da, balavi jako, šmrklji kao iz crtića
.
Najgore mi je što jučer nije bio za zvat pedijatricu, a ako se nastavi, sutra ce mu bit 3 dana na paracetamolu... Ne znam ni sama kad ga trebam voditi na odjel...ni trebam li uopće. A naša pedijatrica radi tek pon popodne.
-
Ja radim pa kad dođem kući ima puna 3 sata da budem sa svojim djetetom dok ne zaspe. A evo vikend nam prolazi u sirupima, šmrkljima i nosanju, samo da ne bude i u posjetu bolnici....
Krenio je u vrtić u ponedjeljak, na prilagodbu. Bio max 2 sata dnevno, kako kada. Nije odusevljen, ali teta kaže da je okej. Ali eto, sveukupno nekoliko sati s djecom i odmah temperatura. Oh well..
-
Ne znam kako ću uopće stići redovito tipkati, ali čitam vas u navratima kad god stignem pa samo pišite . Držite se i ozdravite svi što prije!
DeeDee uf... Aj sam nek bude blago 🤞🏼
M ima izgleda herpes zooster 🙄
Veselo, veselo 🤦🏼♀️
Ma joj mikio kod nas je sve ili nista 🙈
Mazem joj isto s puderom za kozice i kupila joj betaglukan opet 🤷🏻♀️... Mislim da je red da dobijem neki popust u ljekarni 😅😅😅
E da... Biovitalis je zakon!!! I J i V se povuklo brzo sve 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji