ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Ožujak 2021. 18:01

Petra tnx, ok smo. I ja izgubila miris skroz, okus na pola. On je ujutro dobro i onda ga oko 12 počne lomit, kaže da se osjeća kao da ima gripu + užasno kašlje ako se kreće ili priča dulje od par minuta Ja se i dalje pravim da mi nije ništa ali me počne bolit glava i pluća kad pretjeram pa svako toliko isto legnem. V je ekstremno njonjava ali u biti bi se samo mazila, tako da ili se nosimo nas dvije ili igramo na balkonu ili pretežno lezimo svi skupa. Nikad nije bila toliko mirna u krevetu a budna, baš se mazi

[/url

Lavica27
    08. Ožujak 2021. 06:13

Mrzim ovaj forum i to da natipkam poruku i uvijek nestane😖
    PetraB joj frendica je imala ko klinika h.zoster al ful po licu i dan danas uslijed stresa joj iskoci..nadam se da ce brzo proći!
    Ajme Grizlii bas grozno zvuci taj napadaj😱😱 dobro da si dobila ove god termin🤦‍♀️
    Hani🤣
    Deedee joj  držim fige da prodje! Napomena, mojoj mami su govorili oooobavezno puno šetati,rastezat gornji dio tijela,vjezbe disanja raditi jer ak zalegne spustit će joj se na pluca.
    Mikio a jesi me nasmijala, 3.mjesec ona po zimsku jaknu🤣
    Taani,kakvo je stanje? Iako, nisam shvatila zašto bi zbog 3 dana temp ostali na odjelu?
    Zarice bravo za muza! I mi bili u Samoboru al prošli vikend :) Ja bas volim samobor. I izlete 😁 Apropo toga,obzirom za 2 tj krećemo na privikavanke,idemo u Rovinj s klincima slijedeći vikend u Amarin da se opustimo prije vraćanja u full time zivot🙄
    Eeee saznala sam predobru vijest za vrtic. Kako su kod nas jaslicke grupe po 12 djece,a ova je krenula 1.2. U našoj grupi ih je samo 6 do rujna🎉🎉🎉 Ostali roditelji plaćaju mjesto al će drzat djecu doma do tad. 

Lavica27
    08. Ožujak 2021. 06:13

Mikio, ti s kućom su tolko brzobrazni da su mi digli živac sad. 

• Hani
    08. Ožujak 2021. 09:18

Jutroo😊 i sretan nam naš dan😉
    Deedee, samo se ti pravi da ti nije ništa😁Nek vam što lakše prođe💪
    Mikio, kad si počela spominjat kuću, baš sam se ponadala da vam je uspjrlo😏 I jaknu i kupaći😁
    Zarice, cestitam muzu na doktoratu! Do Samobora smo jednom došli zalutavši preko plešivickih vinograda. I to je tako predivan kraj. Lavice, zavidim ti. I na Rovinju😋 i na 6 djece u skupini
    Grizli, dišeš?😊

Grizli
    08. Ožujak 2021. 09:59

Sretan dan zena babe...
    Mikio 🤣🤣🤣 zimska jakna... 😠😠😠Za ove s kucom, bas su bezobrazni.
    DeeDee kako ste?
    Lavice woow kako super da ih je samo 6. Rovinj ☺️ ne sumnjam da cete uzivati... 30-tak km dalje znam dobru zabavu i za roditelje 😜...
    Hani na skrge... Btw pogleda sa one slike na IG je 😯... 

annika
    08. Ožujak 2021. 10:37

Sretan nam naš dan 
    DeeDee, Petra, Grizli, Zarice, Taani da vam što prije bude bolje 
    Ja sam u zaostatku sa svim obvezama pa vaa citam ali tipkam kad riješimo kontrolu

[iimg]

• Zarica
    08. Ožujak 2021. 14:12

Lavice, fakat super da ce biti tako malo djece, pa ne moze bolje :)
    Mikio, a bas mi je zao. Mogu mislit kroz koje ste sve emocije prosli...

Damnarexx 🌺
    08. Ožujak 2021. 15:16

Hej hou🥰
    Sretan nam nas dan! Ja sam napokon uhvatila vrijeme da ponesto i natipkam, a citam svaki dan.
    Zelim brz oporavak svim bolesnima ✨🧡 i mene je neka prehlada ulovila, glava me boli, smrcam😏 sta smijem popit za glavu?🧐 Lekadol?
    Lavice uzivajte! 😍
    Mikio zao mi je za kucu, ali vjerujem da cete nesto bolje nac.
    Nama trenutno je otpala opcija kuca, i vjv kupujemo stan na kvartu di su mu starci/baka deda/teta da imamo pomoc. 
    Sad "samo "trebamo krenuti skupljati papire za APN. 🤐
    Annika drzim fige da pregledi prodju super 🤞

Damnarexx 🌺
    08. Ožujak 2021. 15:17

E i da, javim se veceras iza pregleda🥰
    Angelly, sta je s tobom? Jesi bila kod gin?

Angelly
    08. Ožujak 2021. 18:55

Damnarexx 🌺

E i da, javim se veceras iza pregleda🥰
    Angelly,sta je s tobom? Jesi bila kod gin?

Dogovorio mi pregled 17.3. tak da strpljivo cekam. Inace sam ok osim sto malo vise njusim smradove oko sebe pa kad je jednom kolegi ma sastanku smrdilo iz usta skoro sam par puta morala na wc povratit🤢.
    E sta rec ginu da mi sto prije otvori komplikacije? Na poslu mi naime nije bas bajno pa ne bih dugo tamo boravila ako ne moram 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.