Jutrooo
Prvo Annika a jbm.... Super da je on ok al bas si se napatila. Vidis kod nas je fora da prvo smjeste mamu i bebaca u sobu ili apartman, onda sestra jedna bude sa bebacem ako mama mora po odjelima ili cak sestre sve obavljaju. Ovo je bas koma. Nadam se da ces moc bar malo sada doma predahnuti da dodjes sebi, a on ce biti super. Drzim fige da svi nalazi budu ok.
Lorena bas mi je zao da se T ne svidja vrtic i da prilagodba ide tako tesko. Ne znam sto bi ti savjetovala 🤷🏻♀️. Mozda stvarno ukoliko se mozete jos krpati sa bakama/tetama pa na jesen ponovno probat. Al probaj dogovoriti ako postoji opcija i samo odgode na dva/tri mjeseca cisto da ne morate bas ispisivat pa ponovno upisivat za dva mjeseca 🤷🏻♀️
Grizli ma ne mislim da sam prestara za pokretanje ni za trazenje vec da me balavac od direktora (neka se nitko ne uvrijedi ovo je samo na temelju mog iskustva sa mojim direktorom) zaj... Jednostavno bi voljela raditi nesto u cemu cu uzivati, na to sam mislila kad sam rekla da sam prestara. Pomisao da sa 40 opet nadjem posao na kojem ce me netko zaj... i na koji necu ici s gustom me bas frustrira. Red na zalost ja sam se od struke skroz udaljila na zalost i tu pokrwnuti nesto svoje nije opcija...
Mikio u potpunosti te razumijem... Ne sjednem cijeli dan do 10 navecer i dalje imam osjwcaj takve beskorisnosti da je to strasno. Svi oko mene mi idu na zivce sa pricama s posla. Strava... Nadam se da ce se uskoro nesto promijeniti.
Isuse Red i Mikio pa vasi su mali bas zivahni 😅😅😅... Ove moje se jos niti na svoje male foteljice ne znaju popeti. Kad je vrijeme za flasu ujutro odjure do foteljica i onda kleknu i ni makac dalje nego hopsu na koljenima i cendraju da ih posjednem 🤣
DeeDee ovo zvuci kao neka prehlada no i ja bi na tvom mjestu obavila testiranje. A znas da temp 39 i visa tesko da je od zubica. Javi kakvo je stanje... A kaj se tice V i pesice... Tak su i ove moje. Jedan dan kad vide Brunu ujutro, jure, lete k njemu i gnjave ga a drugo cim se pojavi blizu njih ne smije ih ni pogledat vec cendranje 🙄. Neki dan je probio barijeru izmedju kuhinje i dnevne i legao kod njih dok su ga one gnjavile. Ja sam bila u kupaoni, mm lezao na kaucu a J i M se igrali i NITKO nije to skuzio 🤣🤦🏼♀️... Sam odjednom cujem M kak se smije i zove Brunu.
Lavice jel N ok?
Mare znaci muz jos uvijek umire 😅
url=https://lilypie.com][/url
Hej cure... Ja viš n mogu izbivati sa posla, prva 2 tjedna sam ja išla s njim, sad ovaj mm.. od njih 17 u skupini ih bude do 10. Tak da mislim da to nije previše. Bili smo neki dan na jednom dječijem rođendanu gdje je bilo 20 djece i on je stalno sa njima trčkarao. Damnarexx i ja čekam da nam javiš jeli curka ili dečko ovaj put 😃
Lorena, a ako cete ga ispisati ko ce ga cuvati? Mozda nek ta osoba proba s njim proci prilagodbu? Koliko ostaje u vrticu? Mi i dalje nismo duze od 3 sata ga ostavljali. Idealno mi zvuci (i tako cu sigurno s drugim djetetom) prvi tjedan pola sata, drugi tjedan sat, treci dva sata pa tek nakon toga po 3 sata. Mi smo isto imali koma 3 tjedna i isto je najmanji bio kad smo ga upisali, sad ne znam kakvi su ovi koji su nakon njega dosli al cini mi se da su svi veci. To stvarno nije neka sreca. Imali smo tek jedan dobar dan kada je prvi put pojeo rucak i sad se razbolio i cijeli tjedan ne ide u vrtic. Koma.
Inace, moj mali ful kaslje vec par dana i prehlada ne prolazi. Bas iskasljava i kod cicanja bude najgore. Onda nemre stat kasljat i krene plakat. Preko dana je vise manje dobre volje tako da sam tek danas zvala pedicu zbog kaslja, pa nam je dala neki kapi i lijek i sutra moramo doc ako se ne popravi. Izgleda da nije to bas bezopasno. I meni je palo na pamet da su nuspojave mozda, al nema temperaturu. (Odnosno isto zna kratkorocno imat zanemarivu temperaturu). Spominjala mi je inhalator - jel ima to netko od vas? Kaze da je to dobro imat, ali s obzirom da on nije dijete koje inace ima takvih problema da mozda ipak ne kupujemo.
Annika, nadam se da ce oporavak brzo i bezbolno proci. Bas je nezgodno kad malci moraju mirovati, drzim fige i saljem pozitivnu vibru
Pozz zene! Fkt je istina ja odkad radim puno manje tipkam, dani mi lete doslovno 🙈
Annika nek je to sve sad iza vas. Zao mi je sto su vas izmaltretirali al bitno da je M to sve zavrsio i da se sto prije oporavi 💪
Lorenaa bas mi je zao procitat da vam prilagodba ide tako tesko u vrticu. Mozda stvarno da vidite dal se mozete skrpat jos malo s cuvanjem, ja stvarno vidim da oni tako brzo napreduju, mozda vec za mjesec dana bude sve lakse 🤞
Deedee drzim fige da cim prije prode sto god bio uzrok 🤞😘
Mikio nadam se da si uzivala na masazi. I nis ne pises u zadnje vrijeme al nadam se i dalje da ti mama/svekrva bar kuha ako nis drugo 😉
Zarice ajoj nisam popratila da ste i vi bolesni. Mislila sam da je to proslo. Nadam se da ce vam ovaj lijek pomoci i da ce kasalj prestat. Do kad vi imate pomoc oko tog skracenog ostajanja u vrticu?
Ps danas je radionica pa podsjecam ako je tko zaboravio 😉
Lavice, bolje stvarno da ni ne mozgas sto i zasto. Bas se covjek splasi bezveze. Znas da kazu da kad savladju nesto novo da u necem drugom naprave korak unazad. Ko zna sto mu se razbistrilo u glavi. Meni se moj nekad cini da se on samo ujutro probudi oštrijeg uma nego je to bilo dan prije, a motoricki ne moram pricat di smo Krenuo je ono prije par tjedana koracat. Sad se samo nekak baca unaprijed. Pitam ga hoce hodat do mene, veli on 'da', digne se i hiti prema meni
I tak uglavnom pokusava doci s jednog mjesta na drugo, eventualno jedan korak pa bacanje (u slucaju da uopce pokusava 'hodat').
Mrgud, dogovorili smo pomoc do kraja ozujka, al moci cemo to rastegnut ako ce bas trebat. Al nadam se da nece bit potrebe...
Kak si ti?
E a bas mi pomognete s podsjetnicima
Zarice mi imamo phillipsov inhalator i spasava nas. Iako je kupljen kad je M imala bronhitise kao mala svaka dva tjedna, pomogne i J i curkama a i nama. Puno brze nam prolaze infekcije disnih puteva s njim tako da sto se mene tice to je stvarno super stvar za imati doma.
url=https://lilypie.com][/url
Zarice ma to je jos dosta vremena. Vjerujem da ce bit ok. A to hodanje.. mislim znam da si ti skroz na zemlji po tom pitanju, al bas hocu rec kak inace ne kuzim razna forsiranja. Oni su tak mali i sve savladaju a sad zbilja oce nesto par mj prije il poslije. Moj kak je fkt rano prohodao i nezaustavljiv je, (bas ko nina od mikio 🙈, samo penjanje, trcanje ukrug, provlacenje islicno) s druge strane apsolutno nis ne prica. Tj prica on slogove al nista jos nije povezao u rijeci. Nadam se da se sad necu ureknut 🙈 al ja stvarno uopce ne brinem. Vidim da razumije i to mi je vazno, al bilo bi mi cudno da se na svim poljima razvija jednako brzo.
Inace mi smo ok al isto na dane, imali super fazu pa 2 uzasna dana i uzasne noci (dal zubi il nesto trece) i tak ukrug. Ja kak radim od 7, ustajem u 6 i onda sam navecer fkt mrtva 😂 on ak zaspe poslje rucka ustvari budemo bas malo skupa i onda ful nadoknadujem vikendima pa smo stalno vani zujimo i tak. Meni je mm do 25.3 na porodiljnom i vec me hvata panika kaj cemo al pustam da on to laganini izvjezba sa sveki jer je to njegova mama 🙈 a ona bi trebala preuzet 😁
E i jos sam petri htjela rec da se nadam da se zeza, jer ako je 40 staro za promijenit posao 🙈 a i za otvorit svoje. Jedino trebas imat dobro razraden plan i popratnu organizaciju (jer imas copor djece jel 😈😉😘) tak da 💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji