PetraB sviđa mi se tvoj talent... I drzim 🤞🤞🤞da uspije i krene dobro!
Mare mog sam isto tako molila 100 put nesto, i onda sam jednom prilikom zid ogromnu rupu od stemanja cjevi za vodu "zagletala" sa jupol bojom umjesto sa glet masom i nakon par sati vratila ormar od kuhinje i napunila ga. Iste kante su bile a ja nisam citala. 3 dana govorila da to napravi da vratimo kuhinju na mjesto i svaki dan je bilo ma ću, cemo ben... I danas se smijemo tome al bogmi rupa je zatvorena, nis nije otpalo, al je imao posla za poravnat to i ormar praznit opet, micat, vracaz, punit, al nakon toga zamolim maximalno 2 puta i vec se radi nista vise ne prepusta meni osim slaganja namjestaja. 🙊
Lavice nadam se da ce ae nastavit dobro spavanje...
Petra evo ja ću ti platiti da osmisliš i što trebamo sad u stanu i jednom u budućnosti kad budemo radili kuću
Moj bi idealan posao bio da čitam knjige i filozofiram, eto toliko sam kreativna, produktivna i korisna
[iimg]
Jutro 🙃
Kod nas potencijalna korona u điru tako da je malo kaotično jer smo morali izolirati dečka. Iako ni sama ne znam koliko to ima ima smisla jer kažu da se miris gubi nakon par dana, a vikend smo bili skupa.. uglavnon Vita je super, ona je imala ono jednokratno temperaturu 39 i jučer i danas kao nova, nabrijana sto na sat. Mene glava boli i kašljem odvratno i jučer mi je temperatura šetala od 37-37.2 cijeli dan. A ujutro me dečko obavijestio da dolazi s terena jer ne osjeća nikakav miris. A u međuvremenu dok je vozio doma ga je zvao kolega s kojim je prošli tjedan radio i dijelio apartman da mu je potvrđena korona. On je počeo razvijati simptome u nedjelju i ostao doma ali kao možda je samo prehlada 😅
Uglavnom idemo danas na testiranje tako da ćemo za vikend znati više
[/url
Cure moze sve... Javim kad krenem u biznis, vi ste mi prvi klijenti 🤭
DeeDee jbm misa 😔... Drzim fige da ako je korona, prodje sa sto blazim simptomima 💓
Mi se nismo cijepili jucer 🙄... Sumnja na vodene kozice. Taman kad sam ih presvlacila da krenemo, kad sam skinula bodic K vidjela par pristica al ne vodenih. Kod dr i na V nasli isto par, danas se ti od jucer smanjili ostale samo tockice al imaju nove. I J danas tri na licu sitne. 🙄🙄🙄... Jeeeiiij, vodene kozice s njih troje... Woohooo 🎉🤦🏼♀️ Sad cekamo da vidimo kaj ce se razvit iz svega toga.
url=https://lilypie.com][/url
DeeDee brzo ozdravite 🤞🤞
Petra vas baš kad krene onda ide 🤭🤭 #jakoveizdrzi
Annika 🙋♀️ isto ko i ja 😁😁
.
Curke kako ih furate okolo? Ova 3u1 su mi postala nekako nezgrapna i velika pa sad razmisljam dal uzet kisobran kolica ili onu guralicu sto se pretvara u tricikl 🤔 Htjela bi tako nesto manje da lakse mogu s malim otici u trgovinu i slicno.
Hej cure... Javljam se sa kauča iz ležećeg položaja... M nocas imala performans od pola noci do 3.30 prvo isla ja kao ju umirit al mene uhvatio kasalj i gusenje i nis od lijekova nije pomagalo, pa muz preuzeo u 1.30 i pokusavao nju uspavati dok sam ja se inhalirala i pokisavala doc do zraka. Smirilo se meni oko 3,zaspala al me u 7 probudio mm da jel ja disem jer da mu cudno zvucim ko da mu pas laje u sobi. Tako da sam jutros zavrsila kod dr na injekcijama, dobila antibiotik, kortice i uputnicu za pulmologa hitno. Nezna dal je upala pluca ili je posljedica neke zesce prehlade, cak i sumnja da sam ipak prebolila koronu pa je ostala posljedica... Uglavnom nema pojma šta je, a rtg pluca se kod nas ceka 2 mj tako da za sad se krpam dok ne dobim termin za pulmologa jer i hitnoce cekaju... 🤷♀️
DeeDee slicna situacija je nama bila nakon M rođendan ona kurila 1 dan, mm par dana bio neki nikakav, a ja ko sto vidis jos vucem nesto od onda. Nadam se da i ako je korona da ce proc u sto blazim obliku. Cuvajte se! Izolacija neznam nama je isto bilo smjesno jer je u jednom momentu ispalo da bi mm i ja trebali se izolirat od M. Ono da ona ce sama o sebi voditi brigu... Of course!
PetraB aaa joj bas nikako na zelenu granu kod vas.
Mikio nasmijala si me sa onim da prije mene vidis sa mojim prckarijama 🤣🤣... Mogu ti rec da sam sumnjala u sebe da ja to znam dok nisam pocela, sad se navukla skroz na to. N je bas pravi tarzan... Paprena djevojčica. A kad ju vidis na slilama rekla bis mirna mirna...
Mare mi jos koristimo kolica al rijetko, vecinom mi je u triciklicu kad idemo negdje. Benefit triciklicu je sto se sjedalo moze nagut kao sto kolica mogu pa akp vidim da joj se spava moze i u tome. Super lagan je, kad ne treba moze se sttismut na prilicno malu dimenziju, toebica je dosta velika pa unutra naguram malu dekicu, onaj etui od mullera s pelenama i ostalim potrepstinama, jaknica i stane jos par sitnica - boca, kasica, duda, igrackica... jedina mana je kotač prednji koji ponekad vodi rat samnom, al oproštam mu jer ostalo mi je samo plus. I bas smo neki dan odlucili da necemo kupovat kisobran kolica jer nam je ovo sasvim ok zamjena. I rado se vozi u njemu, dok kolica ponekad bojkotira.
Grizli koji tricikl imate? Nadam se da ce ti se brzo popravit zdravstveno stanje, ovo zvuci strasno 😩
Mare ja imam kisobran kolica ergobaby metro. Al vozimo ih odkad je on imao 7 mj. Isplatila su se svake kune jer smo bi cijeli ljeto i jesen bili na moru i opcenito smo jako puno vani (a imamo i minijaturan auto 😂). Al u zadnje vrijeme sto smo vise po parku sve manje hoce u kolica pa isto gledam tricikle..
Losa kaj ti drzis predavanja online uz malog doma? 😱 svaka cast, ja ne bih mogla ni 10 min da me on pusti na miru odradit 🙈
Mare imamo ovaj https://bazzar.hr/p/KEQXMKD-smart-trike-tricikl-7-u-1-str7-urban-crni. Sad je jos veca fora ju voziti u tome jer ona pokusava sam upravljat sa volanom.
Pozz svima😊 i operiranima i koronašima i astmaticarima i kozičavima i prehladenima i zdravima i naspavanima i umornima😘
Mi smo iz kosare presli na kisobran. Sportski uopce nisam koristila. Guralicu imam, ali za blizance🙈😁, koristimo je oko kuce. Ne vozim ga cesto u setnje, pa mu je to dozivljaj.
Vrtic cu izbjegavati bas zbog bolestina. Ali, i hladne plocice su neprijatelj, sto kaze zarica. Poceo je puzati prosli tj. Vec ima tri čvoruge na čelu. I Mm zeli kupit kacigu, mikio😁 Bas surfa🤣
I zelim slicice kamina i sasivene ogradice. Obozavam rukotvorine🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji