Mikio a sto su vam rekli kao dijagnozu? Ili su na kraju sve pripisali tvojoj hrani. Znam da si bila govorila soja sos ili tako nesto da je u igri... M ne doji vec mjesec dana tako da def mora biti nesto izvana, hranu zadnjih dana jede apsolutno sve sto jede vec 4-5 mjeseca redovito. Tako da uopce ne kuzim sta bi bilo zato me zanima.
Taani a joj... malecki nek brzo ozdravi!
Losa moguce da ste ju presetali bez simptoma. A malac je zakon... Gricnu samo da provjeri š¤£š¤£š¤£
Nikitta hvala sto si se javila... Zao mi je zbog svega sto prolazis isla sam procitat. Ajde se javi ako zelis na mail moreisol32@gmail.com bit ce mi drago da te cujem.Ā
Bokic! Mali i dalje bolestan. Nos i kasalj. Isto ko i kod Lose. Bas smara ta prehlada, kaslje jos tamo negdje od ponedjeljka, a nos i prehlada traju jos i par dana dulje od tog. Svakako mu je bolje, al taj kasalj.... uzasno mi bude kad ga uhvati val kasljanja. I krene plakat onda, valjda mu je nadrazeno malo.
Mm neki dan doktorirao tako da smo malo zafestali doma jucer. Naravno da se mali probudio usred noci, a mi nismo znali di smo. Toliko se nije dao smiriti da smo mu prvi put od kad se rodio isli slozit ad preko noci. Ja sam bila previse popila za cicanje. A onda nakon toga je uslijedio napad kaslja, uzasna noc sve u svemu.
Bas smo svi u komi.
Petra, valjda kak su tak male nije ih jako pogodilo. Sva sreca. Ja sam ih imala sa cca 10 god i imam vise oziljaka.
DeeDee, kakva je situacija?Ā
Grizli, kad si na kraju dobila termin za pulmologa? Bas jaki napad uh
Mi idemo van dokle god nije ono bas jako neugodno puhanje. Tada ostajemo kuci. Al osim toga, ful zabundavanje i setnja. Danas smo isli do Samobora u setnju pa smo mu na kapu zamotali jos i sal onako kao turbanĀ Bojimo se da na usi ne predje prehlada pa kaj je ziher je ziher :)Ā
Grizli je... U principu netko sa herpes zoosterom ukoliki se diraju ti mjehurici netko tko nije prebolio kozice zarazi se kozicama jer je to isti virus samonreaktiviran uslijed pada imuniteta. Cure su, ako imaju kozice, zarazile se od moje tete koja mi je prekjucer rekla da ima herpes zooster š (oprosteno joj je samo zato jer ima demenciju). A vidjet cemo
url=https://lilypie.com][/url
Zarice dobila termin kraj 5.mjeseca 𤣠inace redovno se ceka do 2022. Tako da super do onda filovanje sa sviem i svacime dok ne pogodimo. š Razmisljala sam ici privatno ali zelim bas kod moje dr u bolnici koja je prva mi i postavila dijagnozu i pogodila terapiju nakon 18 godina setanja je/nije astma, lijek ovaj, onaj, ovakav, onakav... Do toga da su me neki prozvali da sam hipohondar i da je to na psihi... Tako da cu izgurat nekako samo da dodjem kod nje.Ā
Äestitam muzu na dr.! Nek ste vi profestali kako treba to je jednom u zivotu. Nadam se da ce malac uskoro biti bolje.Ā
PetraB aaa tako znaci... To kod vas kad krene krene na sve strane. Nadam se samo da ce proc sto brze i lakse, a super da nemaju J, V i K puno toga. Mozda i bolje da to sad "rijese". Jedino ces ti izluditi.Ā
Mikio da bas neobicno... Mislim da cu malo se ja raspitati oko toga jer mi se uopce ne sviÄa to sto se svaki dan pojavi neka nova. Njoj cak na ta mjesta ni biovitalis trenutno ne pomaze iako na licu do neki dan je sve rijesio, tek kad stavim kortic izgleda bolje. š¤·āāļø
Mikio, bas je zivo tamo. Ljudi izasli na sunce. Svratili smo pojest nesto i malo setkat, lijepo je. Frend mi je davnih dana imao tamo klub pa sam nekad u proslom zivotu znala tamo i izlazitĀ Smisljamo vikend izlete dok ne dodje toplije vrijeme pa da mozemo na sljeme. Svako tolko mozgamo oce li nam gore bit prehladno il ne pa odustanemo na kraju.
Grizli, o svasta. Pa bas se ceka... a kad ne znaju kaj je sve pripisuju psihi. Sva sreca da si naletila na nju, valjda ce skuzit o cem se radi. Mozda ti nadju onu polovicu badema
Hani š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£Ā
Zarice to me i mm zeza da mozda je ta polovica niknula mi u pluÄima. Lako se vama zaj samnom.Ā
Hani š¤£
Lavice? Nema je...
DeeDee kako je danas?
Ostatak bolesnih, umornih, mamurnih? š
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji