ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    03. Ožujak 2021. 03:24

Bok cure.
    Annika jako mi je drago da je prošlo dobro💕 želim mu brz oporavak!
    Mikio zašto nisi dala puretinu i svinjetinu🤔
    Mi imamo 20/21 nogicu. 
    Bebice prehladjene želim brz oporavak!
    Mrgud sto se tiče spavanja i ručka, moj ruca oko podne jer je do prije tjedan dana spavao cca 9/10 -11.30 i drugi put oko 2-3.30. No u zadnjih tjedan dana je on potpuno promijenio ritam i to nema ni glavu ni rep. Spava jednom u danu ili dva pita po pola sata. Unazad par dana je počeo ponovno vojnicki puzati. Ne stalno nego ga uhvatim 3 puta u danu. Sad sam budna jer mi se činio topao kad se probudio za bocu, mjerila sam s beskontaktnim, 3 mjerenja (37.0,37.1 i 37.5 pa ti znaj),al je smrkav jako već par dana. Onda sam se sjetila da nam je pedica rekla da nuspojave na cjepivo idu za 4 tjedna naaajkrace za 3 tjedna, cijepio se 11.2. I sad me muci da nisu nuspojave cjepiva ( regresija u motorici, temp itd). Znaci naci relevantan podatak o nuspojavama cijepila s godinu dana je ravno SF-u😖...

Grizli
    03. Ožujak 2021. 08:20

Mikio ni mojoj se ne sviđaju strudle sa sirom, al ako joj napravim palacinke zapecene sa sirom to pojede. S time da njene budu jako tanke. Uglavnom istro probire i svedemo se na par stvari koje mastovito moram kombinirat sa ostalima da ipak pojede i ribu, krumpir, vecinu mesa... Kod moje pak je puretina zakon nju uvijek rado pojede za razliku od teletine i piletine.
    Nama je pedi rekla za cjepivo isto do max 14 dana od cjepljenja i spomenula temp, eventualno osip i razdrazljivost. To svaki kaže svoje... 
    Lavice kako je N? Nadam se da je temp bila samo od spavanja. Ja do 37.5 niti ne racunam kao temp joj ako mjerim nakon spavanja ili nocu jer često dok spava prebaci preko glave zeku ili ruku ko da joj smeta svijetlo a spava u mrklom mraku. Pa nema smisla panika kad ona taj dio di bi trebala mjeriti beskontaktno grije.
    Zahvaljujem nekoj koja je spomenula da kamera ima opciju da se pali samo na plac i glasnije mumljanje... Nisam uopce imala pojma sto sve nma kamera ima od opcija dok niste to spomenule. To je super sad kad je veca. 

Grizli
    03. Ožujak 2021. 08:24

Annika kako je M? Jeste dosli doma? 

Lavica27
    03. Ožujak 2021. 09:41

Hvala Losa. On je 11.2. primio mmr vax i sinofloryx 3.dozu. ovo sto ja spominjem ni nema u nuspojavama. 
    Grizli,ni ja ne obraćam pozornost na te "nocne" jer ako mi i dobiju temp onda je to na najjace odmah u noci,al bas mi se vruć činio pa sam mjerila. Mjerim mu od onda i nema iako se meni čini vruc. Ma možda sam zabrijala. Evo sad spava sat vremena vec,nadam se da ce jos tolko pa mi se onda odobrovoljiti za ostatak dana.
    Savjet: ne guglajte nuspojave cjepiva i svjedočanstva roditelja u 3 ujutro,nesanica zagarantirana🙄

Omerta
    03. Ožujak 2021. 12:15

Nama pak pedica kaže da nikakve nuspojave nebi trebale biti, što mi je ful čudno jer svi pišu da se nakon tog mmr jave otprilike izmedju 7-21 dan, obicno u obliku temp. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

PetraB
    03. Ožujak 2021. 19:25

Napokon uhvatim vremena za forum i mislim si kak cu imati bar tri stranice za citat kadli ono... 😲 Vidi se da vas ima dosta koje ste pocele raditi... A ja jos neeeee 😭😭😭😭 Isuse osjecam se beskorisno totalno 🤦🏼‍♀️... Al bas razglabam sa frendicom da udjemo u neki deal i pocnemo nesto svoje 🤷🏻‍♀️... Prestara sam jbg 🤣
    Uglavnom, odlucila se ja farbat jucer nakon nekih 5 godina, mozda i vise... I naravno kosa moja, kakva je, ne prima niti jednu farbu 😒... Moram do dm-a po drugu 🤭
    Jesu svi klinci ozdravili? Mi sutra na cijepljenje 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    03. Ožujak 2021. 19:25

DeeDee Vita i pesica su preslatke 😍

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    03. Ožujak 2021. 20:32

Nas je opet pokosilo..ne znam jesu se poklopili njeni zubi i moja alergija ili je nešto gore, sutra zovem doktoricu, voljela bi se testirati da budem mirna.. ona kuri 39, izlaze joj trojka i četvorka, ne želi jesti ništa osim boce i stalno gura šake u usta uz popratno plakanje. Ali je sad počela i kašljat 😐
    A meni je jučer i danas cijeli dan uzasno hladno (kod nas je btw toplo, ljudi su u kratkim rukavima na suncu) i od popodne mi curi nos i užasno kašljem. Zapravo me taj kašalj brine. Luda sam.

[/url

Grizli
    03. Ožujak 2021. 20:53

Lavice 🤣🤣🤣 moram se nasmijat guglanju u gluho doba noci... Sjetila sam se kad sam tokom nocnih dojenja znala guglat pizd* pa vise nisam mogla oka sklopiti iducim 5 dana. Nadam se da je N i dalje dobro... 
    PetraB mislis da si prestara za okretanje biznisa ili za trazenje novog posla di bi te sisali? U svakom slucaju sretno i da nađeš/stvoris si posao. I sretno sutra na cjepljenju. 
    DeeDee mene isto kasalju ubija od kad sam bila bolesna i na 2 testiranja. Nikako bolje iako mi je dr ukljucila 4 lijeka, inhaliram se svasta nesto nista ne pomaže. I isto osjecaj hladnoce uzas a bilo danas full toplo i lijepo ja se smrzavala u debeloj jakni. Neznam vise sto raditi pa ako saznas da nesto pomaze javljaj...  A nadam se da V ce biti dobro i da je samo od zubica. 🤞

DeeDee
    03. Ožujak 2021. 20:54

PetraB

DeeDee Vita i pesica su preslatke 😍

Hvala ❤️
    Smiješne su, dva dana se vole najviše, dva izbjegavaju 😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.