Super Annika 🤗
Drzim fige da noc bude mirna 😘
url=https://lilypie.com][/url
Cure , samo da vam se kratko javim dok razmaženko spava u naručju. Ono najbitnije: dr mu je našao atrofirani desni testis koji je izvadio van, i sve je prošlo ok. Sutra bi trebali kući, znat ću više nakon vizite ujutro.
😊😊❤️
Ja ko prava sad citam i cudim se...dns natipkala komentar koji ocito nije bio poslan 🤣🤣🤣
Drzim fige svim bolesnicima i malim i velikim da sto prije ozdrave. Za klince koji su u vrticu nista cudno...valjda kad krenu dok sve moguce bolesti ne pokupe nema mira 😒 Mm šmrca,kiše (umire🤣)...a nije ni cudno na ovo vrijeme...jedan dan 22 drugi minus 1.
Annika super da je sve dobro proslo...nadam se da cete ujutro doma ❤ mirnu noc vam zelim 😘
.
Za bodij mi isto logicno da ga nosi samo dok nosi pelenu...tko ce to poslije otkopcavati. Ja mu oblacim bodi kratkih i gore majicu dugih rukava. Trenutno imam puno majica i kratkih bodija a samo mozda 4 s dugim rukavima....prerastao je 80...sad je na 86.
Losa super da mirno spava napokon. Moji svi obicno prvu noc nakon sto ih nos dugo muci spavaju ko topovi i duze. Drugo jutro obicno bude po starom 😅 al ja ti drzim fige da on ipak produzi i ubuduce 🤗. I moje nocas spavale mirno, bez budjenja al budne po starom, od 7 😃
Mare sretno s muzem 😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
i ja sam prije par mjeseci trazila bodi potkosulje, na kraju ih nadem u trgovini di nisam ni trazila, u LC Waikiki, super su mi, nisu tanke, odmah sam uzela vecu velicinu 86/92 , a nosila je 80
Grizli Korkmaz lonci kupljeni prije 5 godina, vec odavno sam shvatila da druge necu morati kupovat ocito nikad, jedino sta sam nedavno kupila i njihov express lonac 👌🏼 damn postala sam kucanica na n-tu, zadnje vrijeme kupila i skrinju hahaahah
Pozz ekipa.
Annika drago mi je da je operacija prosla ok i drzim fige da idete danas doma 🤞
Zelim svim bolesnim bebacima brzo ozdravljenje 😘
Ja redovito kad se pohvalim onda mi se vrati. Jucer na poslu se hvalila kako uzivam, cijeli vikend bili vani, po parkovima, on puno bolje spava nego prije, i onda nocas noc za bacit se s balkona 😩 cijelu noc neko stenjanje plakanje, valjda nisam spavala sat vremena u komadu. A ne znam uopce odredit kaj ga je mucilo
Kaj se bajkinih slapica tice, meni su fakat super. Ne volim presareno, mi smo do sad imali sivo/zelene sa slonicima. Cak se nisu ni jako zmazale. Sad mislim narucit tamno plave s autom il bagerom 😁 cekam neku akciju. A imamo doma i cicibanke koje smo dobili pa mijenjam.
I da, crijevnih viroza ima jako puno sada
Bome me pošteno satralo..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Annika super da je dobro proslo!
Ceci hvala za savjet za lonce. Bas mi se sviđaju i mislim da cu ih naruciti.
Mare muz prezivio?
Mikio moja se isto zna uhvatiti, al cesce cupa pelene dok ih skidam/oblacim. Tako da zadnje vrijeme joj upalim neke pjesmice kad si sretan na yt pa to kopira sta oni rade, ima pune ruke posla oa ne stigne.
Losa super da je malcu bolje i spava lijepo.
PetraB jos jednom hvala do neba sta si spomenula da Bajka radi i po nasoj zelji kombinacije jer meni se sviđalo od 10 papuca na svakima nesto. 😘 Nije mi palo napamet pitat dal rade kako cu ja 🤦♀️narucene sive na rupice sa malim rozim cvjeticem. 🥰. Cvjetic je po tatinom izboru. 🙊
Omerta drzi se, brz oporavak.
Koju velicinu vam malci nose? Tj najvise za curice me za ima.
Ja mislim da E ima ultra malu nozicu🤭 10cm i mozda koji mm vise. Na Bajkinoj str je to 0-3mj😂😂
Tako da sam 17br narucila.
Ne znam na kog je povukla, mama, sestra i ja imamo prosjek, 38. A jedino s mm strane, svekrva i sogorica imaju nozice 37🧐
Cure ako kojoj treba cewe ima akciju na fotoknjige 50 stranica po cijeni od 26. Upravo narucila nasu bibliju od 1.godine 😍 i hvala curama koje su mi skrenule paznju da pricekam akciju.
Damnarexx moja nosi robu od 74 do 86 kako sto, a nogu Bajkine narucila 19 jer ima 11.5 cm i cipele jucer kupili 19 s time da je cipelica veca iako su isti broj. Za Froddo joj je noga između 18 i 19. Bas je sicusna E onda.
Sortiraj odgovore
Najstariji