Ma ja bi bila ljuta jer jednostavno zasto bi netko mene pokradao uvaljujuci mi nesto sto u startu nebi pristala kupiti. Zivcira me kad mi na kiosku ne vrate 50 lipa, a kamoli za ovako nesto.
Mrgud, ja mu ipak i mlijeko dam na onu njegovu casu, al mlijeko na bocicu nije greska. Na bocicu bi se trebalo izbjegavati sa sokovima itd. zbog zubica, al ovo je ipak imitiranje cice.
+. DeeDee koji V pije sad? Usporedivala sam 2 i 3 po sastavu, cini mi se sve isto… A 3 i 12+ je neka razlika… Ja joj radim dorucak na ad da bar kad vec slabo jede pojede kalorijski ok…
Ona je već jedno dva mjeseca na 3 i ne planiram mijenjat ni ukidati do daljnjeg. Ima jednu do tri večernje/noćne i to je to, preko dana vec dugo ne traži. Ako je kriza da ne stignem skuhat joj dam ali to je stvarno rijetko
[/url
MikiO evo jedan savjet, da i ja korisna budem...ne sekiraj se oko hrane, ali stvarno...jel kaka, piški, raste? Tvoje je da skuhas i ponudis, njeno je da pojede. Ako nece, nece. Osjete oni j nervozu oko jela i nasu zelju da cemo sad sve preokrenuti naopacke da bi oni nesto smazali. Moj sin jede sve a u dobi kao nasi klinci je jeo jiogurt, kruh i groždjice.
Zarice ja sam znala za vikend narezati svo povrce koje ce mi trebati kroz tjedno i obvezno jednom tjedno vadila nesto ranije skuhano i zamrznuto
[iimg]
Pitanje je bilo dal mu je to prekasno ad ujutro s obzirom na dorucak jer je onda sve zbombano. Malo sam zbrckala pitanje 😂 al sam fascinirana da je mm uspio ubacit bocicu jer je mjesecima odbijao. A drago mi je da hoce jer zbog alergije ne smije mlijecno pa da mu ne fali. Doji samo prije spavanja i kroz noc.
Super su mi ove vase price o svadbenim tortama. Meni je to bio najmanje bitan detalj na svadbi 🙈 mi smo imali umjetnu samo za slikanje 😂 a ljudima smo nudili prave cheesecake, ferero i nekaj jos ne sjecam se 😁
Velkiris sretan rockas!! Bome su baloni prezivjeli 2 mjeseca. Veci dio ih je napuhan 29.12 kroz jutro prije potresa 🙈
Mrgud, mislim da smo mi imali leden vjetar. Uglavnom, narucili klasicnu tortu iz Torte i to. Bila je bas fina i svima se svidila
Isuse strgana sam... Jucer stigla svekrva tak da kao da imam jos jedno dijete 🙄... Jucer sam navecer mm rekla da mi je sad stvarno jasno tko ga je naucio da ostavlja uvijek sve iza sebe na stolu poslije jela... A za k... Bruno cijeeelo jutto pisa po kuci. Nikad to nenradi. Desi mu se fakat rijetko al to je onak, jednom, mi ga prekinemo, izvedemo odmah i to je to. Nikad ne skace oko stola, evo danas cijelo jutro zajebava. Vec je 5 puta bio u boksu na hladjenju. A ona samo sjedi i smije se. Upucat cu se majke mi. Jos me ujutro pet puta pitala kad cu ja ic jest... A deset min prije toga me trazila da joj dam jest (100 puta sam joj rekla da kad je kod nas, kad joj se jede nek si uzme, nemrem ja pazit stalno). I napokon sjednem jest, 5 puta se dignem naravno za vrijeme dorucka. Prisjelo mi sve. Sjednem zapalit jednu i popit kavu napravljenu u pol 7 ujutro (bilo je pol deset) i veli ona e sad bi ti meni mogla jednu kavu skuhat (btw skuhala si je prvu u 5 ujutro sama). Pogledala sam ju ibrekla sad mozete jedino nes dobit, tursku ne kuham. 🙄
I sad rucali, osla ona lec (cak pitala kam da odnese tanjur, htjela sam joj rec u kotlovnicu 🤦🏼♀️) i ja se nabrijala kak cu i ja sad kad cure stavim spavat i evo njih dvije nebi zaspale vec 45 min. Samo se pentram po stepenicama gore/dolje vracat dude koje su pobacale. Luda sam.... 😵😵😵😵😵
A da... I M i J jos doma tak da samo slusam "mama, ja bi..., Petra, ja bi...., Bruno ne... Mamaaa mene Bruno grize/lize/gnjavi"... Puna mi ih je kapa...
I K ima proljev i danas... Super mi jeeeeeeee
url=https://lilypie.com][/url
Ajme, petra, 😁😁 Znam da tebi nije smijesno, ali meni bome je😘
Mrgud, zarice, to je to. Fini kolač za jelo, a za slikanje moze i šlag na stiroporu😉
Ruckovi kroz tjedan izgledaju jako mastovito kod mene... Znamo vec da sam specijalits za smrzavanje, tako da ja zbilja hrpetine povrca ogulim, nasjeckam, nesto cak i blansiram kao recimo blitvu, spinat isl. Tako da kroz tjedan za rucak 30 min max potrosim. Ne odmrzavam nista, prođem kroz veucu vodu i u ekspress lonac. Meso obavezno kad nakupujem slozim odmah porcije, nasjeckam kockice za gulas, i sl. Jos uvijek kad skuham juhu ili neko varivo dio odmah smrzem pa imam za M spremno u slucaju da ne stignem kuhat barem 1-2 obroka, pa kad zakuham dodajem zitarice ako treba zgusnut. Sto joj smrznem potrosim kroz max 2 tjedna. Neznam zasto vjerojatno grijesim al meni AD nije potpuni obrok koji joj moze zamjeniti rucak posebno sto je njena porcija limitirana na max. 130 gr/ml po obroku.
PetraB oprosti pocela sam se smijat dok sam citala tvojj post jer sam vec zamisljala te kako ces joj pljunut u kavu od zivaca 😂 nadam se da je bar M ozdravila, i da ce maloj proc proljev.
Sortiraj odgovore
Najstariji