DeeDee 😂😂😂 mazi ju bar kokosovim da fino mirise 😜
Mikio ovo ko da moju opisujes. Tako ona da joj saljemo video i slike pa salje okolo ljudima i pokazuje maltene svakom koga sretne na ulici. Ok kuzim da si sretna jer imas unuku, zwlis se pohvaliti itd. Al popiz sam kad je mm poslao joj video di se M brcka u kadici punoj pjene i umire od smjeha, jos joj napisao prije videa samo za nonine oci... I ona to ide pokazat nekim likovima koje mm zna iz viđenja. Ne bi mi ni saznali nego zena od tog lika mene zove za neku ponudu i govori mi kako nam je malena slatka tako di se kupa. Od onda mm ima zabranu slat ikakva videa mami, a slike moze samo di je M obucena full. A vrh od svega je da teti od mm ne zeli poslat ni jednu fotku
Pitanje; koliko cesto sad u ovoj dobi mijenjate pelene?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pitanje; koliko cesto sad u ovoj dobi mijenjate pelene?
Isto ko i dosad..ovisi koliko ju puni 🤭 Ne brojim al rekla bi nekih 5-6-7 pelena dnevno i plus ako vise puta kaka pa mi i tu ode.
Mikio kupila sam kad je skinula pelene, s 2 godine,onu plastičnu ikea kao klupicu s točkama. Ona nije isla na tutu,naučili smo je odmah na wc. Tu klupu nosi po kuci kad se hoće popesti. Ne vidim iskreno razlog prije za te klupčice.
Mi s kontrole od fizijatra. Kao i uvijek,sve super, odgovara dobi bla bla al vidimo se za 3-4mj, dotad ocekujem da zna više od mama tata baba i deda.🤔 wtf ima 13 mjeseci?
Grizli jadan tvoj muz 🙈😂
Mala ja promijenim 5-7 pelena dnevno. Moj u prosjeku kaka 2 a nekad i 3 puta dnevno, inace bi mozda pelenu manje
Mikio meni se oni cine jos premali za te klupice/stolceke. Nema moj koncentraciju ni 2 minute pa onda ne vidim da treba sudjelovat dok kuham il nes. Al djeca su razlicita pa mozda netko vidi da ima smisla prije
Lavice ma bitno da je sve ok. Al to su skroz debilane. Ne znam kaj bi nama nasli. Moj i dalje govori samo mama i to mu je rijec koja znaci sve. A eto nismo u sustavu pa tko zna dal je to normalno 🙄🤷♀️
Vecer curke,
mi nakon cjepiva od cetvrtka, petak u virozi, sreca nije velika temperatura bila i vec tri dana je bez, samo nosic usisavamo i cistimo, tako da od petka nije u vrticu, taman simbolicno usred prilagodbe 🙃
A ove dane je lijepo naucila zicati na ruke, biti priljepak.. Sve one discipline koje do sada nije znala 🥴 No dobro, bio je red vise, samo sad brijem da ce biti cupavo na prilagodbi, do sada je bila ok..
Lavice pa sto oni ocekuju, ne kuzim, kod nas se brljavi svega, no nista konkretno, do nedavno me i dozivala mama, sad je prestala, ali vidim da komunicira na svoj nacin i sve mi je jasno kao i njoj. Nas svako malo netko pita da li hoda, kao da sa godinu odjednom automatski krenu, no ona ziheraski uz namjestaj, guralicu, kutiju, ma sto god, pokrece se 😁
Mi smo na 4-6 pelena dnevno, 6 ako se pokaka 2x, nocna nam drzi spavanje nekih cca 11-12h (Babylove).
Pijemo mlijeko ujutro i navecer AD, jutarnje mlijeko cca 2dl ugrijem i dio napravim zitnu kasicu, a dio popije i to vec duze vrijeme tako. Vecere su djelomicno krute, pa bocica AD prije spavanja nekih 150-180ml, pokusala sam te bocice lagano zamijeniti sa kljunasicom da kasnije bude iz salice, ali za sada bocica samo funkcionira i ok, kad bude spremna zamijeniti cemo..
Mikio ja sam kupilaa mlu sklopivu u kauflandu n akciji bila neku sicu, mala klupcica i sad ju koristim dok ju kupam pa sjedim na tome, a poslije ce ona za pranje ruku i za na wc ici. Mislim da dok sami ne znaju to raditi nema potrebe zapravo meni to izgleda sa našeg znanja hodanja i ravnoteze jos uvijek opasno.
Lavice aaaa sigurno ce onda korjenovat pa ce biti ok. A i oni ga se*u...
Mrgud sto je jadan moj muz?
Macutica i kod nas svakodnevno na repertoaru jel hoda. Pocela sam govoriti da trči maraton inace al danas se spara za sutrasnju utrku. Neki dan napravila prve korake sad bui valjda vec morala se penjat na 8.kat. Ne kuzim...
Pelene tokom dana cca 5 komada. Noc ne presvlacimo izdrze babylove isto do jutra. Ostalo mjenjam nakon kakanja 2 x dnevno otprilike i pred spavanje ako nisam joj promjenila prije vec. Uglavnom za svako spavanje ima suhu guzicku.
Ajme ja sam danas tako umorna, ne znam koji mi je. Sad odradila trening, sjela na kauč i zaspala na par minuta 😂😂😂
Pelena 5-7, od toga bar jedna noćna jer ako se probudi a pelena je puna protestira dok je ne presvučem. Kakanje, ajme, što je starija to više, preko dana manje više svaka i to jaaaako, svaki treći dan odmara guzu i tad bude jedna 😁
Ostalo sam zaboravila, ipak sam imala više od tri komentara za pročitat 🤦
[/url
Upooomoooc... Isuse i boze... Uz sve danas jos i zatreslo posteno opet (epicentar selo do nas 🙄)... Ok, sutra klinci idu u skolu i vrtic tak da se nadam da ce biti mirnije malo. Onda mi jos mm dodje nadrkan doma...ko kec na desetku 🤯... Tko je napisao da su mi opcije popovaca ili remetinec? 🤔 Remetinec mi je izgledniji 😅 trenutno
Karmen jadna i dalje s proljevom (jedna stolica ubdanu al izleti sve odmah van iz pelene, kupanje obavezno)... Enterosgel i probiotik od jucer no jos nije pomoglo ocito. A jadna veceras enterosgel sam pojela jer je za veceru bio kruh sa namazom pa rekoh aj da probam i bome je pojela. Svaka joj cast, ja se skoro izbljujem ak ga moram uzet. Nemam pojma kaj da joj sutra skuham uopce vise. Danas bila riza na meniju, sutra moram nekaj drugo a nemam ideja. A bas ni povrca nemam nekog na izbor. Luda sam.
Lavice ja to fakat ne razumijem... Jesu trazili da napise kratki sastavak do sljedeceg pregleda? 🤨
Losa? Damnarexx? Il sam fulala da ih nema par dana?
Zatisje neko zadnjih dana
url=https://lilypie.com][/url
Ha... Pelene... 14 na dan 🤣... To nam je minimum... Prije svakog hranjenja + prije svakog spavanja a spavaju dva puta (rijetko kad poslije jela odmah) ... Tak da... $$$$ 😵
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji