ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Veljača 2021. 22:32

Ja ne kuzim hype oko torte, Petra,meni je lijepa. Nije 100% kako si zamislila i znam kako je nama OCDijevcima ali, mislim da je odradila posao. Zg cijene su kaos nažalost... moja za 20 ljudi je bila 200 ili 250 nisam ziher. Al tako je to... i jako su lijepe dekoracije i najbitnije cure su bombon!
    Grizli zaboravila čestitati M na prvim koracima🎉
    Ifka živa si ;) di su mom,beba...
    Mi smo u zubima i urlanje svakih sat vremena. Plus opaki pms. Wuhu...

• Zarica
    22. Veljača 2021. 23:50

A ne znam, meni 470 kn za tortu zahtjeva da bude do detalja tocno kak je i zamisljena. Sve ima svoju cijenu. Al Petra, stvarno je super i bas ste lijepo sve sredili. :)
    Ja sam danas odradila prvi dan. Bas sam iscrpljena. Mali je danas isao u vrtic. Trebala nam je neka potvrda od doktorice da je zdrav nakon izolacije. Zena ju je samo isprintala, nije ga ni pogledala
    Ne znam kako cu s ruckom od sada. Sad sam skuhala nabrzaka grah i repu za sutra, al dal cemo moc tako fukcionirat da radim vecer prije ko zna... u svakom slucaju idem se sad onesvijestit.

DeeDee
    23. Veljača 2021. 07:51

Lavice ne znam, meni je fakat torta daleko od dogovorene, pogotovo što je imala sliku + krivi okusi, a što kaže Zarica, za 470kn ima da je ljepša od originala.
    Grizli umrla sam na jedenje torte u autu 😂😂😂
    Je nemam pojma šta je kod nas, osim mog PMS-a, noćas nije spavala nakon jaaaako dugo vremena. Probudila se u 22 budna kao da je 8 ujutro, prebacila je kod nas u krevet, cijelu noć se vrtila, plakala, povremeno vrištala, jela.. zaspi, spava 20minuta i počne urlat. Dva puta je vraćala u krevetić i opet donosila. Jučer se poskliznula i lupila dosta jako glavom o rub stola pa sam onda zabrijavala da nije od toga nešto ali evo je sad već pol sata budna i super volje 😁
    Zarice sretno s privikavanjem na posao.
    Ostale? Sve radite? Nigdje nikog, fali mi štivo ujutro uz kavu 😁

[/url

mrgud_zg
    23. Veljača 2021. 09:37

Gdje vi to vidite petrine curke? 😂🙈
    Za tortu se slazem da je promasena, pogotovo zbog okusa, oblik bi jos prezivjela. A za te novce 🤦‍♀️ 
    Zarice sretno s privikavanjem na posao 🤪 meni je sad mjesec dana da radim i trenutno se nemrem ustat ujutro kak sam krepana 😂 
    Mi i dalje nemamo ritam. Ovo u rijeci nam je bilo super super. Dan poslje cijelo jutro haracio po parku i igralistu, sjeo u kolica i spavao 2i pol sata! Rekord!!! Jucer opet ujutro haracio po parku, mm dobio slom zivaca jer je spavao 30 min 🙈 znaci on nikkkad nema 2 ista dana. Dijete bez rutine. 
    Ja u fazi kupovanja as. Luda sam. Previse proucavam i ide mi na zivce, sto vise citam sve manje znam 🙈 htjela bih da se ipak sto duze vozi u suprotnom smjeru pa mislim da cu uzet nesto do 18kg. 
    E cure, kak vasi sad imaju obroke? Moj je poceo po novom pit bocicu 🤦‍♀️😂 al to bude tek kad ustane, uz dorucak. Oko 9. Ne znam dal je to krivo. A ne znam kak bi mu dai ranije kad spava. (Vikendom doji jos u krevetu pa je dorucak oko 9-10, a prek tjedna nam je skroz drugacije kad ostane spavat s mm)

Valkris
    23. Veljača 2021. 09:45

I nasa festa prosla.. Nisam niti ja zadovoljna tortom, ali sta je tu je. Ja sam isla po nju i toliko mi se nije dalo raspravljati sa zenom da sam je samo ubacila u auto i otisla. Imale smo raspravu oko kolaca, jedini kolaci za koje sam inzistirala da budu su mađarica i rafaelo i dodjem tamo niti jedne mađarice i niti jedne kuglice rafaela. Isla sam gledati u poruke da vidim jel sam joj krivo napisala koliko nisam mogla vjerovati..
    No dobro. Proslo je i to. 
    Mrgud, L pije bocicu prije spavanja, nekad u noci i nekad ujutro.. Ne znam je li ispravno, ali dok je on sretan i ja sam. 
    Mikio, nadam se da si bolje
    Bravo za sve male hodace 🥰🥰

PetraB
    23. Veljača 2021. 10:36

Joj Lavice ja sam ti takva i na poslu... Najvise sam mrzila kad bi dobili mail s upitom jel mozemo nekaj napravit extra a moj direktor kaze moze i onda ja salhem mailove isprike da ipak ne mozemo bas tak pa jel moze ovak... Ma daj... Reci nismo nikad, mozemo probat ili tak nesto a ne sve moze i onda blaaaah... Pogotovokod ovakve cijene. Torta je lijepa i okusi su fini ali smisao se izgubio skroz. V i K su stvarno dijametralno suprotne al jedna bez druge ne mogu i to je bila poanta oblika. Cak sam joj i to u mailu objasnila (mail je bio stvarno detalja)
    Grizli da sam ja isla nebi ovak proslo ziher 🤣
    Reci cu samo da tamo pred deset godina kad smo probali maxtv (bilo nas je par u selu koji smo probali) mi smo jedini raskinuli ugovor prije isteka bez nadoplate 🤣... Ja kad zagrizem ne pustam, zvali me pit bull u srednjoj 🤣🤣🤣🤣 S tim da se svadjam kad sam 100% u pravu ako imam imalo sumnje ne tjeram svoje.
    Valkris znaci nisam jedini pehist... 🙄
    Mrgud 🤣 na fejs sam stavila fotkicu 🤭

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    23. Veljača 2021. 11:16

Petra bome za te pare ocekujem sta narucim...al stvarno su preskupe torte u Zg...jbt kod nas bi vjenčana toliko bila a ne obicna torta. I da, bravo za mama 🥳🥰 Ja to jos cekam...sve razumije al izgovara kak mu se kad da...poceo je macka zvati maaa i to je to...ovako zna reci mama,tata,deda al ne da nas svjesno zove nego kad pricamo s njime. Kad ga pitam sta je sta i tko je tko sve pokazuje prstom al da bi sta rekao nema sanse 😏 Al dobro kad proprica zalit cu za tisinom 🤣🤣🤣
    Zarice sretno na poslu :) 
    Mrgud ja sam ko guska u magli...sav mi se raspored nekud izgubio...prije sam imala ono tocno u sat kad jede...a sad je sve otprilike. Kad se probudi dobije bocu, pa se bacam na pripremu dorucka...ako je nesto sto se ne mora hladiti jede odmah kad spremim inace ceka da se ohladi. Oko 10 ide spavati i taman kad se probudi je rucak pa tako oko 1 ruca, onda opet oko 3 malo prigrize i u 5,pola 6 vecera. Prije spavanja opet boca. Nekad ima međuobroke nekad ne. Sad zna sam traziti pa ga ne šopam 🤭🤭 Kad nesto zeli ili ranije ogladni ode u kuhinju i vice mam mam. Eto jucer sam mu i po danu dala jednu bocu dok rucak nije bio gotov. 
    .
    Stigao mi Sinsay dns...uzela mu jaknicu za doma za 50kn i bas je slatka...idem to sad sve preprati da moze nositi. Pidzama,jakna,5 pari carapa i dvoje stramplica 150kn pa di ces bolje 🤭
    Losa jel tebi stigao sav Orsay?

Lavica27
    23. Veljača 2021. 11:23

Valjda sam ja vise chill jer znam kako može katastrofalno izgledati torta i to na dan vjenčanja. Naime, 2500kn, KRIVA torta za 170 ljudi dovezena na svadbu (a meni 250 ljudi), koja stoji na koso, grbava je i najružnija svadbena torta ikad. Ako se nasred svog rezanja torte nisam rasplakala neću nikad. Eto cure,uvijek moze gore. Kumila sam,vrištali,snizila cijenu ali moju facu na fotkama (a i osjecaj) neće ništa promjeniti. I da,M nije nis skuzio🤦‍♀️🤦‍♀️
    P.s. valkris izdržali baloni🎉🎉Nisi uzela kod moje tortu onda?
    Mrgud ne sekiraj se,ja sam tek nedavno N izbacila bocu oko 15h🤣 Bila sam prelijena kombinirati nekakve grickalice do vecere🙈 Super za vikedn!
    Dee kod nas je identicno. Dobio je lupocet nocas.

Grizli
    23. Veljača 2021. 11:57

Valkris aaaaa zivci i tu mi skocili... Ee da mi je vidit tu zenu danas sigurno ima koji jecmenac 🙊🙈... Ne kuzim i dalje ekipu koja naplati a nije odrađeno sto je trebalo. Kod mene lagano ne bi prosli. Ja sam ko PetraB valjda jer i sama radim sa tuđim hirevima pa znam da ako netko nešto naruci to moram ispostovat ako ne snosim posljedice gratis roba ili zamjena bez povrata fulanog + pojest grek ako treba za ispriku.
    Lavice aaa znaci i vama svadbenu unakazili. Nama ajde bar nisu okus fulali, al kod dostave kako je bilo vruce zeni otpadne cipka od ticina za koju sam joj ja dala sablonu. I umjesto da su nam rekli i rekla bi ok nema veze taj dio okrenite prema nama da se na fotkama ne vidi ili bi rekla fotografima da oni paze na kut jer na pola torte je bilo sve ok. Ne oni su pametni isli improvizirat da se to sve fino raspalo i izgledalo boze sacuvaj i naravno okrenu to prema foticu da kao mi ne vidimo kad nam je donesu jer znaju da bi pizdila jer sam prije toga digla frku jer nisu case nakon crnog vina zamjenili na sta sam alergocna. Moja reakcija kad sam vidila slike 3 mjeseca kasnije je bila neprocjenjiva za slasticatku. Iduce 4 torte mi je radila gratis jer su joj torte prefine ali bas tu su morali kiksat. 
    Mrgud kod nas je boca između 3 i 6.30 kako koji dan, cesce oko 6. Onda oko 9 dorucak ovisno kad ae probudi, pa oko 11.30 neki jogurt, voće, oni frapei ako smo negdje, oko 2.30-3 rucak, vecera 6.30 i pred spavanje u 8 dobi bocu. Za sad nam se to pokazalo kao dobar raspored pa ne planiram mijenjati. Al s vremenom bi ukinula tu jutarnju bocu i to mlijeko u dorucak malo ranije stavila. Tj spojila dorucak i bocu u jedan obrok oko 8 ako pristane na to. 
    Mikio meni M nece jesti ujutro nista samo trazi piti i ja sam joj dala vodu obicnu popije i onda nakon sat, sat i pol tek moze doručak kod nje. Bez obzira dal je pila bocu u 3 ili u 6.30! Probala kao ranije joj doručak al nece brljavi 1-2 zlice i nema sanse ni najdraze jelo da joj dam. Dosli do toga da ja sve obavim i svoj dorucak i suđe, robu sve, ona se igra i zadnje ona doručkuje. 🤷‍♀️ Al onda bar pojede obrok kako treba. 

• Zarica
    23. Veljača 2021. 12:00

Mikio, nije bas to uobicajeno al mislim da ne krse nikakve propise. Tak da im nemas zapravo kaj rec. Malo je bezveze da nemaju neko svoje rjesenje al kaj ces. Meni je isto bilo glupo kad je u nasem parkicu za vrijeme korone dolazila grupa vjezbaca. Rasporedili bi se po cijelom parku, stvari odlagali na ljuljacke i klupe itd. Bas bi sve okupirali, a namjena skroz kriva. Na kraju im je jedan dan neka zenska ocitala bukvicu pa su se preselili na livadu 50 metara dalje.
    Ja sam bas preumorna. Isto sam upala na skroz novi projekt koji je nevezan za ono sto sam prije radila, al zasad djeluje jedno 3 klase zanimljivije. Al umor me pere od jutra do navecer. Isto nastojim od 7 do 3 bit na poslu pa ta rana dizanja, uhhh....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.