ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    21. Veljača 2021. 16:07

Helou... Hvala svima 😘
    Bilo je super jucer pa samo da se brzinski javim jer cekamo drugu turu sada. 
    Torta je uzas izgledom, uopce zena nije napravila kako smo dogovorile al ok... Uzasno sam bila zivcana, onda me oprala jucer glavobbolja od 5 ujutro i gastritis na najjace 🙄... Nisam bas bila najbolje volje al cure su bile zakon i bilo je bas lijepo. Danas mi je M zakurila i zastopao joj se nos tak da je ona "out". 🤦🏼‍♀️
    Fotkice cura su na foticu pa cim to sredim stavim na instac
    Citam vas kad prodje kaos 😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    21. Veljača 2021. 19:20

Ajoj Petra vjerujem da si pop. za tortu ako si htjela tipa ying yang 🤦 ali nema veze, super si sve dekorirala i najvažnije da su curke uživale, opusti se 😘😘
    Nadam se da je kod M nešto brzoprolazno 🤞
    Mikio jesi ti bolje?

[/url

Grizli
    21. Veljača 2021. 20:31

Mikio se nije javila koliko vidim... 🤔 Nadam se da odmara samo! 
    PetraB torta izgleda lijepo al def nije kako si opisivala. Al no stress bitno da su cure super bile. I nadam se da su i danas tako. Zao mi je da M kuri, jel joj bolje? Danas klasično zatisje nedjelje.
    Nama u zgradi susjedi poplavilo sve iz septicne. Znaci mi smo 2 kata iznad i probudio nas smrad. Ta zena uopce ne zivi tu tako da smo imali akciju oko toga da svi ne pocrkavamo od smrada. 🤮 Toliko je smrdilo da ja nisam mogla van iz stana meni se povracalo, pa je mm isao sam u setnju sa M.
    Nadam se da su svi ok... 
    Zarice kako malac? 

annika
    22. Veljača 2021. 11:06

Joj Petra sorry, mogu misliti kako si bilo razočarana za tortu, makar lijepo izgleda, ali mi je smiješno 🤭 bas sliči traženom i dogovorenom😁

[iimg]

PetraB
    22. Veljača 2021. 12:46

O jbm ti gastritis da ti jbm... Znaci ne mogu vise... Da... Evo zavrsili sa rockasom, danas jos svekrva dolazi i nadam se da nece bas biti cijeli tjedan jer cu zavrsiti u ludnici 🙄... 
    Danss K imala takvu proljevcinu da sam ju kupala... M je doma jer ju i grlo zeza i zastopana sva al sva sreca ne kuri. I J je danas doma jer su stvarno do kasno ova dana bili budni pa sam ga ostavila da malo odmori. Stavit cu vam sliku kakva je torta trebala biti. Ta slika je poslana i u mailu zeni. Ne znam... Ne kuzim... Mikio cim sam ju vidjela sjetila sam se tebe jel mi vjerujes (DeeDee vidi znam kad ide jel 🤣🤭). Al fina je... Evo jucer ju probala. Al inace i to je fulala (ne znam jesam li i to spomenula). Ttebala je jedna biti s cokoladnim biskvitom i zutom kremom a druga s obicnim biskvitom i cokoladnom kremom. Uglavnom jedna je cokoladna druga je vanilija 🙄.
    Eeee.... Dobila sam prvo "mama"... V kad me vidi krene mamikat ☺️☺️☺️

PetraB
    22. Veljača 2021. 12:57

Evo ova fotka je poslana... Al to fakat nije zahtjevan oblik... Vrlo lako napravis sablonu za to. Dokazat cu sljedece godine jer sam rekla da ju radim sama i onda cu joj poslat fotke. 🤣

PetraB
    22. Veljača 2021. 14:29

Ma mikio isao muz po tortu... Frajer mu dao odmah u vrecicu zamotanu, nije smio ni ulazit unutra (jbm ti i koronu) i on nije pogledao. Bio jos i s J tak da kad je dosao do auta je vidio al jbg nije se mogao sad jos i vracat a i zenske nije bilo tamo tak da nebi imao kome se zalit. Ja cu joj poslat mail naravno. A torta je bila skupa 470 kn za 20 snita 🤦🏼‍♀️

PetraB
    22. Veljača 2021. 15:10

Ma u Zg smo i uzeli, kod nas svi skoro u banani

DeeDee
    22. Veljača 2021. 16:03

Ajme Petra skoro me srce kad sam pročitala za cijenu, daj spusti cijenu 🙄🙄🙄🙄
    I bravo za jel 😁😁😁❤️

[/url

Grizli
    22. Veljača 2021. 20:21

Omg Petra ja toliko platila 2 torte ogromne svaka za 15 ljudi bila odlicne, lijepe, kako sam narucila napravljene i jos mi ih zena dostavila 50 km udaljene smo. Ja bi ovu gađala sa ostacima torte. Ako neznas kazes neznam, mrzim tako brljave i povrsne ljude. Sjetila sam se nase vjencane torte na koju dobim nervni slom kad gledam slike. Al bog mi zena me slusala 45 minuta kako joj brojim i spustila bila debelo cijenu.
    Dobro se tvoj muz i vratio doma sa tom tortom, moj od straha bi ju valjda sam pojeo u autu. 😂 Al znas sta svo zlo u tome bilo, nek im je to najveci kiks koji ce dozivjet u zivotu ☺️
    A curke su totalno slatke! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.