Petra sreeetan rockas curkama!!!! 🥳🥳🥳 lijepo ga proslavite i jedva cekam slike 😁
Mikio ajme 😬 protrnula sam dok sam citala. Tebi kronicno treba neka ispomoc prek tjedna dok ti mm radi.
Zarice kak ste vi danas?
Cini mi se da je i damnarexx imala rockas? Pa sretno ti 😘😘🥳🥳
Mi odlucili iskoristit ovo proljetno vrijeme i neplanirano krenuli na rockas od male od frendice u rijeku. Tako sam zeljna druzenja i ljudi 🙈😂 deedee molim te reci da dole nije kisa 😂
Joj mikio, slazem se s Mrgudom. Bas mi je zao, ali ti si nakon toliko mjeseci ko prazna baterija. Nadam se da ce ti netko moci uskociti, misli sad malo na sebe i pokusajte iznaci neku soluciju za ispomoc😔
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ajme Mikio...Cure su sve rekle..
Petra sretan rođendan curkama, čekam slike 😁❤️❤️
Mrgud oblačno je ali ne pada i toplo je, evo mi u šetnji baš 😊😊
[/url
Ajme kolko rođendana sam propustila.. čestitam svim bebaćima koje sam propustila 😘😘😘😘😘
Iiiii sretan rođendan curama Petra! Znaš kaj me zanima, jel ih sad kad su starije lakše raspoznati koja je koja ili je teže?
Stari mobitel mi je počel jako štekati pa sam kupila novi. Prije 10 dana. Danas sam tek uspjela preseliti sve u novi.
Cure koje ste me dodale na Ig, bebaći su vam prekrasni, svi, topim se kad otvorim Ig 🥰. Jedino sam Laviću uspjela čestitat roćkas na Ig. Pogledam na brzinu, jer moja cura više ne hoda, nego trči. Uglavnom od "ne,ne,ne" do "ne,ne,ne" 😂 pa kaj vidim u trku, to je to. I penje se svukud. I u kolica. Sportska. Znači, u visini očiju su joj, a ona je unutra u 30 sekundi. Po stepenicama ide već ko muha bez glave kolko si je ziher u sebe. A ja bum posijedila do kraja. 😂
I, naravno, imam pitanje, jer naravno nemam vremena tražiti po forumu 🥴, jel ima ko onaj kupon za popust za Pino slikovnice iz DMa? 😁
Sreeeetan rodjendanko našim najmlađim curkama🎉🎉🎉 Čekamo fotke Petra❤ i dojmove😍🤩
Mikio mislim da ti je krajnje vrijeme da poslušaš tijelo. Organiziraj mamu i svekrvu, pa i muza,nek svako skuha za 2 dana jelo,nesto zamrzni, predaj malu muzu ti odi do svojih odspavati,nek N i urla dok te nema al sigurno je to bolji scenarij nego da u bolnici završiš.
Najsretniji prvi ročkas nasim najmlađim bebama 🥳🥳🥳🥳 Uzivajte i cekamo slikice :)
Mikio ajme 😯 Slazem se s curama...podhitno ti treba odmora i pojacati prehranu vitaminima i bolje tj.redovitije jesti.
.
Ja sam danas radila generalku...evo sad sjela odkako smo oci otvorili...divim se kako je cisto i pitam se dal ce potrajati 5 ili 10 minuta 🤪🤪
Ugodan vikend svima, a posebno slavljenicama!
V&K 😘🎈🎉
Mikio, ajoj, valjda si uspjela malo odmorit danas
Mare, i, jel još čisto?
Heej☺️
Sretni roćkasi Elin, Vesna i Karmen❤️❤️❤️
Sve najbolje, uživajte 🍨🥳🎂
Čekaj, čekaj, zarice, ti to po ljekarnama, a u izolaciji😁 Jel mali bolje?
Mrgud, jeste li obišli deedee kad ste već tamo?
Ifkaminja, samo ti trči, neka malena istražuje.
Ja slušam samo radio, ne znam ni jednu đorđevu pismu🙈. Ne vrte ga.
Sortiraj odgovore
Najstariji