Hani ne pitaj...dosao muzev ujak i rade knauf u sobi of A....doslo mi da sjednem i placem od muke 🙄 Nas dva otisli kod mojih...ne mogu gledat to danas 🤣🤣
Mikio uooo shit... Odmori zeno pod hitno! Mozda da odes u toplice na 2 dana. Ovo tvoje stanje i sutacija nisu zdravi nikako. I bilo bi dobro da provjeriš zeljezo pod hitno.
Mare sretno s radovima, ja bi ubila nekog da mi nakon generalke praši barem iduca 2 dana. 😭
Mrgud uživajte... Meni kronicno fale putovanja sad vec.
Ifkaminja malena speedi kod tebe. Sto ti treba od bona Pino? Kod je DMBABYBON jel ti to treba ili?
Opaaa kolilo hodaca😁😁 pa bravo!
Nama treba jos cca mj dana, tako nesto☺️
Sreran ročkas Vesna i Karmen🌼🥳🥳 cekamo slikice.
Da, ja sam imala jucer rođo, castim svih sa 🍷🍾🥂🍺🍼🎂 ! 🤪
Mikio podhitno odmor. Usrala sam se citajuci🤐🤐
Mrgud uzivajte😘
.
Ja sam skuzila da mi sveki drzi E za rukice i hodaju😑😑 morat cemo zamolit da se to ne radi😅
Petra sreta rodjendan curkama!!! Nadam se da se lijepo provodite! 🎂🎂🎁🎁🥳🥳🥳🥳
Mikio nadam se da ti je bar malo bolje, al treba ti pod hitno odmor. Trazi pomoc, ili ako si mozete priustiti pa da i platis neku tetu cuvalicu da ti malo uskoci bar koji sat...
L 💛
Ma mali je super na kraju. Danas ko da nista nije bilo nikad. Nismo morali ni lijek ni nista davati.
Hani, ja i mm nismo morali u izolaciju. Samo mali.
Mikio, kak je?
Petra sretan rodjendan curama🎉♥️
MikiO nadam se da ti je bolje
Mi u ucenju za skolu i hodanja 🤭.
Bili se oprostiti do Gradskog vrta sa panonskim mornarem, velikim i neponovljivim pjesnikom uz cije pjesme sam odrasla
[iimg]
Čestitam našim blizankama prvi rođendan 🤗🥰 Petra 😊.
-
Jucer bas tuzan dan, bas ga dugo nisam.slusala pa i danas u istom tonu ❤.
Ifkaminja malena speedi kod tebe. Sto ti treba od bona Pino? Kod je DMBABYBON jel ti to treba ili?
Hvala Grizli!😘 Budem probala jel to to. Ak nije, kupit ću po redovnoj cijeni, kaj sad. 😘
Mikio dobro cure vele, pod hitno odmor.
Sortiraj odgovore
Najstariji