Petra, sorry ali ja sam oplakala na tvoj post🤭😂😂😂😂😂😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
petra al stvarno oplakah
grizli pa slazem se da nije obrok samo ad. to je jedino pred spavanje. s tim da bi moj mogo 5 min nakon kaj se najede za veceru cicat, jer cicu nikad nebi odbio a ujutro on uz ad pojede jos svasta. pa si ja mislim da mu je previse. a tih 130 g kaj tvoja M pojede to je mom predjelo.
on je fakat kanta za smece
mikio ti fino ne kukaj nego fino spakiraj N i predaj ju svervi pa nek njih 2 idu u park a ti lijepo odmori na kaucu.
hani tortu smo mi fakat imali kartonsku ni ne sjecam se kak sam ju rezala. znam samo da je bio tak dobar tulum da kad su htjeli donjet u ponoc sam rekla da ne moze nego kad malo padne atmosfera na podiju, pa smo imali tortu u pola 2
i vec sam bila popriliiiicno u elementu
Petra meni nije smijesno 😅😅😅
Izdrži 💪
Mrgud oplakah na kartonsku tortu, pobijedila si 😂😂😂
[/url
Aaaaaa napisem kilometar i izbrise mi se...sad pisem u notes 🙄🙄
Petra izdrži...na tvom mjestu bi zavrsila il u Popovaci ili Remetincu...ovisno sta bi prevagnulo 🤣🤣 Sad ko da mi zvoni priča tvoje svekrive i od prije...Nikakva korist od nje osim jos jedna osoba za sluzit umjesto da ti sta uskoci i pomogne 😏😏
Mikio dobro ti Mrgud rekla...spremi je pa nek dode po nju a ti odmori.
Mrgud pa di ces bolje torte 😁 barem znas da ce biti kako treba hh
Ja se ni ne sjecam kakvu smo imali....znam da ih je vise bilo.
.
Dns A donio patike...pitam ga: Jel idemo van? -Da. I trci di je jakna da ga obucem 🤭 Bili smo dosta dugo vani...njemu izbacila tačke,kanticu,lopaticu itd.,stavila komad rigipsa da sjedne i tu je sjedio i igrao se dosta dugo a ja sređivala po vani koliko sam stigla :) Prednost kuće...vani si a ne moras se posebno sređivati (sto mrzim).
Drago mi je da sam vas nasmijala 🤣... Imala je jos jedan pokusaj kave, ha... Sama si ju je skuhala. Ja taman legla kad sam pocistila nakon rucka, cure divljale u sobi u kindacima, ona se spusta iz sobe jer nije mogla zaspat, pogleda i vidi da lezim i kaze e sad bi ti nama migka skuhat kavicu. Rekoh ne pijem kavu sad 🤣... Nahranila prvo nju za veceru jer eto ona vec u krevetu a ja sad nastavljam sa ostatkom djece. 🙈
Javim sutra novosti 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Petra koliko ona ima godina? Ajme meni tlak digne a ne tebi 🙄
.
Moj nije popodne spavao tako da se u 7 vec komirao...i to sam ga morala kupati da nekako izdrži do 7.
.
Dal im možete s kojom kremom lice? Mogu Pavlovicevom? Mal mu je suše i kak mu izbija donja dvojka pa slini i grize sve moguce malo mu se i zacrveni mjestimicno.
Ahahaha slazem se sa DeeDee da je Mrgud pobjednica sa kartonskom tortom. Ja stvarno nisam znala da postoje te finta torte za slikanje a druge koje se rezu, kod nas jos nije ta moda dosla bit ce...
Meni je full smjesno i da se vi ne sjecate kakve su vam bile torte... Ko da je sutra slavite 60. godisnjicu 😂😂😂... Mozda sam samo ja malo opsesivno vezana za svaki detalj i uspomene pamtim sa bitnih događaja do najmanjeg detalja.
PetraB svekrva ti je kraljica stvarno! Sretno i da prezivis...
Annika jesi ti ziva? Jel M hoda ili vec trci polumaraton s tvojom sveki?
Nema ni Lose ili sam fulala...
Mare a slatkis bas lijepo da se igrao vani.
Mare meni je pedi rekla da mogu i sa Pavlovicevom i cak sa sudokremom samo da obavezno operem sa blazinicom i prokuhanom vodom vise puta dnevno lice pa onda tanki sloj namazem. Ili sa bepandermom
Maslac je zakon, moja je od kad hoducka na dnevnoj bazi zamašćena 😅
Poslije ćemo se žalit kad bude "premazana svim mastima" 😂😂
[/url
Maslac je zakon, moja je od kad hoducka na dnevnoj bazi zamašćena 😅
Poslije ćemo se žalit kad bude "premazana svim mastima" 😂😂
🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji